Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antennis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádom a hazai dizájnerek munkásságát, rengeteg tehetséges tervezővel találkozom, akik közül most Lengyel Zsuzsinak a legújabb kollekcióját szeretném Nektek bemutatni! Zsuzsi színes variálható táskái immár negyedik éve visznek színt és lüktetést a divatéletbe. Ikonikus…..
Annyi dolog kavarog bennem Lillával kapcsolatban… Volt is rá időm, hogy rágondoljak, ha csak az ajándékával elöltött időt veszem alapul. Finoman szólva: semmi nem ment simán a takarójával kapcsolatban. Lilla és anyukája (meg persze apukája is) megtanítottak engem…..
antennis 2011.12.17 12:38:21
Tegnap sok mindent megtudhattatok a BiMBA Designról és Barcsi Diáról egy interjú keretében. Ha van kedvetek, játsszunk! Válaszoljatok kérdésünkre itt, a poszt alatt kommentben - a választ az interjúban is megtaláljátok-, mert az egyik szerencsés kommentelő megnyeri a…..
Csak sikerült ezeknek a szerencsétleneknek elnevezniük az Orbán-kormányt (van bőr!), és újra előszedték az überkínos szuperhősös sajtótájékoztató kellékeit. És Török Zsoltit még a rendőrök is igazoltatták!!! Diktatúra!!!   Az MSZP az Orbán-kabinet becenevének a…..
antennis 2010.10.02 21:02:03
@jandera9: Adalék Miskolchoz, ma olvastam: Október 3-án reggel hat és este 20 óra között, az önkormányzat kérésére, ingyenes lesz a közösségi közlekedés a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. helyi (Miskolc közigazgatási határáig közlekedő) járatain, annak érdekében, hogy mindenkinek lehetősége legyen eljutni a választókörébe.
Folytatás itt: minap.hu/news.php?extend.29883.106
Hát ez egyre viccesebb ... Lendvai a Nagy Kiprintelt Kuruclobogtató Nemzetközi Sajtótájékoztató után beszopta, mert ma meg pont ők buktak le. És egy dolog Kubatov "hencegését" hallani, és egy másik dolog az MSZP-s online adatbázist működés közben látni. A videón…..
antennis 2010.04.09 10:55:57
@k.o.d.i.: neki se sül le a bőr a képéről: avas.blog.hu/2010/04/08/the_streets_of_avas