Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angyur

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon mit mondtak nekik?    A Bárka akkor még a régi Bárka volt, szegedi csehó, ha belépés után jobbra fordultál, és szegedi kisétterem, ha balra, mert csak úgy inni jobbról lehetett, abrakolni balról. Pincér nénik szolgátak fel és ki, kisszoknyában, takaros, fodros…..
2006 után először döntős a cseh válogatott, amely Finnország után Svédországot is büntetőkkel múlta felül. A két gárda hatalmas meccset játszott a németországi A csoportos világbajnokság első elődöntőjében. Az utolsó harmad, a ráadás és a büntetők drámája talán…..
angyur 2010.05.22 17:23:51
A kevéssé jól tájékozódó nő hajlamos eltévedni. Leggyakoribb előfordulási helye pont ellenkező irányban van ahhoz képest, mint ahol lennie kéne, és olyan távolságban, hogy esélye se legyen visszatalálni. Éppen ezért a tájékozódási képességet nem igazán birtokló nő nem…..
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
Nehéz, de nem nagyon nehéz mérkőzésen vertük Nagy-Britanniát a ljubljanai vb negyedik fordulójában. Az első harmad nem hozott gólt, a másodikban és a harmadikban egyet-egyet szereztünk, 2-0-ra nyertünk. Ellenfelünk a végén egy büntetőt is kihagyott. Két fanatsztikus…..
Minden, ami... Zabkorpás 2010.03.26 10:51:00
kekszhez keresek receptet (eme eszperente eszmecsere... basszus, nem folytatom). Szóval sütni szeretnék, mert van itthon sütnivalóm (ez már tényleg a vég, ciánt ide...)... és közben kipróbáltam a L'Oreal új Mat Morpose alapozóját. Utálom a habosított alapozókat (könnyen lesz…..
Oroszországban nemzeti gyásznap van, Kanadában örömünnep. A két legutóbbi világbajnokság egyaránt orosz sikerrel véget ért visszavágóján a hazai csapat lemosta ellenfelét. Vjacseszlav Bikov szövetségi kapitány nagy erőkkel védi a játékosokat, de az össztűz intenzitása…..
angyur 2010.02.25 15:03:49
@butatót: ilyen a sport. ilyennek kell lennie:) örüljünk neki. Én Szlovákiában születtem (pontosabban Csehszlovákiában), Magyarországon élek sok éve, kanadai a párom.. élvezzük a szép játékot...
angyur 2010.02.25 15:09:24
@Ringleader: soha nem voltam olyan jó szlovákból:)
A mai bejegyzésnek több apropója is van:  El kell indítanom a visszaszámlálást, mivel pontosan egy hónap van már csak hátra a nagy utazásig. Ezúton is üzenem mindenkinek, hogy: nyenyenyenyenye!!!! Ma reggel jógán találkoztam egy barátnőmmel aki…..