Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vasz1l1j

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pamacs és penge Dzsivendzsin 2011.09.07 10:05:00
 Van egy iszonyú jó humorú barátom, nemrég a maga könnyfakasztó stílusában – amelyhez persze irigylésre méltó dramaturgiai érzék társul – ecsetelte azon élményét, amely egy benzinkút kávézójában érte, amikor is bevonult egy kifejezetten elegáns, fölöttébb…..
1.2. fekvőtámasz előre dőlve (bemelegítés)  1*201.3. fekvőtámasz térdelve (bemelegítés) 1*101.5. teljes fekvőtámasz 2*174.1. térdfelhúzás (bemelegítés) 1*204.2. térdemelés fekvésben (bemelegítés) 1*104.5. nyújtott lábemelés fekvésben 2*17Az egész…..
Vasz1l1j 2011.08.10 08:17:04
Puffasztott rizs árak:

www.argep.hu/trend/PUFF/Puffasztott-rizs.html

Egyébként nekem is hasonló az alkatom, mint shadikának, hason és mellkason telepszik meg a zsír. Én futás helyett szobabiciklizem, azt esőben is lehet. :)
Megfogalmazódott egy metafóra bennem a fegyencedzéssel kapcsolatban. Úgy működik, mint egy gépkocsi. Elöször is üresben járatod kicsit a motort (bemelegítés). Elindulsz, majd szépen emelkedik a fordulatszám (ismétlésszámok), eleinte könnyen/gyorsan,…..
Geekblog Hollywood megöli a mozit? 2011.05.04 06:00:00
Az utóbbi években egyre gyakrabban, egyre több helyről hangzanak el olyan kijelentések, hogy Hollywoodban nincsenek eredeti ötletek, hogy a stúdiók nem mernek kockázatot vállalni, hogy a filmek egy kaptafára készülnek, és hogy az egész mainstream amerikai filmkészítés lefelé robog…..
A Terminátor-franchise a producerek sírása ellenére igencsak jól jövedelmező vállalkozás volt, és ha jobban belegondolunk, a történet simán megért egy tévésorozatot már akkor is, amikor még a kaliforniai exkormányzó ült a Harley nyergében, bár 1991-ben ha valaki felvetette…..
Újabb utánközlés. Még nyomdamelegen kaptam meg a sokak által nagyon várt "kultkönyvet". Itt hozták le a cikkemet a Life-Style hasábjain, persze kicsit finomítva, de ti most az eredetit kapjátok a monitorra. A Fegyencedzés szerzője, Paul "edző" Wade 19 évet…..
Vasz1l1j 2011.02.17 09:04:06
@Szöszkeboszi: Hát, valami ilyesmi. A lényeg az, hogy szerinte nem kell sokféle gyakorlat, mert ez a kettő bőven elég. Azért azt ő is belátja, hogy ehhez a két gyakorlathoz már szükséges némi edzettség, és ahhoz is ad tanácsokat, hogy miképp érhető ez el, de a lényeg, hogy inkább csinálj egyszerre három szabályos egykezes fekvőtámaszt, mint harminc kétkezeset.
Ja, és a Meztelen harcosban a fő cél az erőnövelés, semmi más.
Tudhattam volna, hogy egy nap valaki meg fog kérni, hogy ugyan, írjak már cikket a Pilatesről. És sejthettem volna, hogy nem lesz ez olyan egyszerű. Egyszem bejegyzést írni arról, amiről teljes blogot írok?!…..
A kezdő Pilates csoportok első órája nem épp könnyű feladat az egyszeri oktató számára. Sok mindennek kell beleférnie, fogyasztható és érdekes formában, szóval most gyorsan végigtekintem a kihívásokat. A nulladik ponttal speciel nekem szerencsém van, hogy hivatkozhatok a blogomra…..
Roliék mindig szerettek Imréékhez menni: akkor nem abból a hányadék Józsefvárosiból vagy az ijesztő, hangoskodó hordákkal megpakolt Keletiből kellett indulniuk, hanem a szép, modern Déliből. Eleve Budapesten - Zuglót leszámítva - ahol trolibusz közlekedik,…..
Pamacs és penge 5-7-5 2010.11.09 16:00:00
 Villányi László József Attila-díjas költő. A haiku is kedvelt műfaja, s e hagyományos japáni versformában született, borotva-ihlette költeményeinek pedig természetesen itt a helyük. A szerző kedves engedélyével.   Három haiku  Újjáteremti…..
Vasz1l1j 2010.11.16 11:00:07
 A Vie-Longgal kapcsolatban egy vallomással kell, hogy kezdjem: a neve alapján a márkára én bizony sokáig csak legyintettem, gondolván, hogy valami vietnámi, esetleg kínai termék. Tudom, az előítélet nem szép dolog – és az, hogy most ezt itt elismertem, még mindig nem…..
A Golden Komment Vándordíj újabb nyertese, nandras01 írta a következő sztorit a múlt heti árlista alatti kommentekben. Csodás történet és jó képet mutat arról az időszakról, amikor itthon még úgy néztek a számítógépre, mint a legmodernebb űrtechnológiára, ezért kiemeltem…..
Vasz1l1j 2010.09.27 17:35:46
@gothmog: Nálunk általános iskolában a 16-osokhoz Junoszty volt (ami ugye fekete-fehér), a +4-ekhez meg színes Beijing televízió. Az arány kb. 10:3-hoz volt a 16-osok javára.
Mindannyiunk bánatára Stöki szabadságon van, így leesne az aranygyűrű az ujjáról nincs most kedve a szerdai retróval bütykölni, de hogy ne vigyen el minket a népharag, kitaláltam valamit, amivel hozunk is ajándékot meg nem is, satöbbi.Szóval kivételesen nem egy régi játék…..
Vasz1l1j 2010.08.25 15:39:37
Modorosblog Az önérzetes ügyfél 2010.08.19 07:00:00
-Hallod, teljesen kivagyok. Nap mint nap hívogatnak ilyen telemarketinges csicskák kiváló ajánlatokkal, meg hogy ide meg oda fektessem be a pénzemet - ha volna mit... lerázom őket persze folyton azonnal, ahogy az adatvédelmet meg az esetleges jogi következményeket hozom szóba. Kértem…..
Sokan kivesézték már a rettenetes ötletet a kötelező vasárnapi zárva tartásról, most, hogy a KDNP is felkarolta ezt a jó ezer évvel ezelőtt aktuális kezdeményezést. Nem akarom sokadikként elkezdeni védeni a kapitalizmust és a szabad piacot, benne a nyitvatartási idő szabadon…..
Vasz1l1j 2010.05.05 14:45:53
@efi: Ezeket a dolgokat sem lehetett régebben megvenni se szombat délután, se vasárnap.

Kétségtelen, hogy megváltozott a világ, de nem biztos, hogy a jó irányba. Most tudsz menni vasárnap vásárolni, akkor meg simán kivehettél egy-egy nap szabadságot a munkahelyeden, akár ilyen indokkal is, nem küldtek el másnap. És maradt a szabad hétvégéd.

Különben szerintem az a baj, hogy minden efféle rendelkezés (vagy legalábbis a terve) egyoldalúan vizsgál egy sokoldalú problémát, és egyféleképpen akarja megoldani. Nem fog menni, mert mindig sérülni fog valakinek az érdeke.
Egy felmérés szerint a mozik tulajdonosai és a forgalmazók úgy vélik a "holnap sztárja" Taylor Lautner lesz, az ő neve fogja becsábítani a legtöbb nézőt a filmszínházakba. Lautner az Alkonyat franchise-zal lett ismert, játszani fog a Napfogyatkozásban is, áprilistól…..
Egyszer egy tanult csimpánz elhatározta, hogy bebizonyítja azt a matematikai elméletet, hogy ha egy majom elég hosszú ideig ír, előbb-utóbb legépeli világ összes könyvét. Kéz alatt vásárolt magának egy írógépet, hozzá egy csomó papírt, az egészet felrakta egy kiürült…..