Regisztráció Blogot indítok
Adatok
menydörgősménykű

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
Reflektor Népszavazást Paksról! 2017.02.24 14:50:58
    Az olimpia megrendezése becslések szerint mintegy 3000 milliárd forintba került volna, nagyságrendileg annyiba, mint amennyibe a paksi atombővítés fog fájni. A két projektet abból a megközelítésben is párhuzamba lehet állítani, hogy mindkettő évtizedekre határozza meg Magyarország sorsát. Sőt,…..
Augusztus 27-én jön a Star Academy a TV2-re. Ez egy olyan műsor, amiben a jövő sztárjait keresik és oktatják, azaz tehetségkutató.  Beköltözős realityvel vegyített showműsorról van szó, amiben lesznek napi adások, gondolom a Jóban Rosszban elárvult helyén, egy heti élő műsor hétvégén, amiben az…..
A narancsbőr is egy olyan dolog, amit talán könnyebb lenne megelőzni, mint eltüntetni, de ha már ott van, kezdenünk kell vele valamit. Rábukkantam egy konyhában kotyvasztható nagyon durva csodaszerre, amit egy héten keresztül használtam is. Tény, hogy nem ez a csípős paprikás…..
menydörgősménykű 2016.07.28 15:57:39
w Próbálj meg lazítani 2010.01.04 08:00:00
Köszöntöm a nemzettestet, legyen szíves leülni, elhelyezkedni, szusszanni, fingani egy másnaposat maga alá. Na, itt a kétezertíz, mit szól hozzá? Szokás ilyenkor fogadalmat tenni, bár attól tartok, hogy ez a hagyomány visszaszorult a bejglizabálás és a részegeskedés mögé,…..