Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azekezetnelkulitelseolvasom

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha annyi euróm lenne, ahányszor az elmúlt években olvastam a lekezelő hangnemben emlegetett „mosogató”, „recepciós”, „pincér” diplomás határátkelőkről, akkor egész kellemes összeg ülne a számlámon. Pedig biztos, hogy szégyen az, ha valaki ilyen munkát végez? Ezt a…..
A nyár legtöbbünknek az utazás időszaka, és sokan szállunk szívesen vonatra – akár hosszabb utakra indulunk, vagy közelebbi állomást célzunk meg. Utunk során sok különleges pályaudvart láthatunk, ezért mostani gyűjtésünkben Európa legszebb vasútállomásaiból mutatunk egy válogatást. Ha úgy érzitek,…..
 A Tisza-tó  Kelet-Magyarország legnagyobb, Magyarország második legnagyobb tava. Ez a mesterségesen, a Tisza duzzasztásával létrehozott 127 négyzetkilométeres vízfelület ma egyedülálló ökoturisztikai paradicsom. Aki belföldön üdülését, nyaralását tervezgeti, s vízpart mellet szeretné tölteni,…..
azekezetnelkulitelseolvasom 2016.07.25 20:58:38
Van még Budapesten kívül olyan város Európában, ahol a nemzetközi reptérről nincs közvetlen tömegközlekedési kapcsolat a belvárosba? Mi nem találtunk. Öt napig járt a 200K busz a Deák térről Ferihegyre, nagyon kellett volna, hogy maradjon, de persze vége lett. A reptéren már…..
Bizonyára sokan emlékeznek még arra, hogy pár hónappal ezelőtt egy olasz zenész, bizonyos Fabio Zaffagnini vezetésével a Rockin1000 elnevezésű projektben 1000 zenész játszotta a Learn To Fly című Foo Fighters klasszikust. Az akciónak egy célja volt, hogy ha lehet a zenekar az…..
azekezetnelkulitelseolvasom 2015.10.30 09:12:07
azekezetnelkulitelseolvasom 2015.10.30 09:22:08
@azekezetnelkulitelseolvasom: november 3. Megtaláltam!!!! :)))))))
Múltkor megpróbáltam megértetni, hogy miért nem volt kidobott pénz a 4-es metró építése, s nagyrészt a politika démonizációja miatt lett ilyen rossz a fogadtatása. Most szeretnék ezen továbblépni, s megnézni a lehetőségeket a metró meghosszabbítására.  Kelet Folyamatosan…..
azekezetnelkulitelseolvasom 2015.10.21 08:29:32
Tudjuk, hogy a globális felmelegedés következményekén Magyarországot elsivatagosodás fenyegeti. Ez az aggasztó folyamat már megkezdődött, ime a legújabb példa Budapest szívéből. Akkor (2014. március 30.): Most (2014. június 9.): Tudom, hogy apróság, tudom, hogy "bárcsak ez lenne a legnagyobb…..
azekezetnelkulitelseolvasom 2014.06.13 20:44:46
KKBK A reklámadó bosszúja 2014.06.11 20:40:47
bosszúvágy, leszámolás kis-tokióban   na, milyen sok politikával foglalkozik az rtl klub, az a szomorú, hogy nemcsak ilyenkor kéne ám, amikor betámadják őket a reklámadóval, mert ez így olyan kicsinyes és pitináner, és nemcsak a fideszes posztkomcsikat, hanem pl…..
A.T. egy rejtélyes anomáliát fedezett fel a számláján legutóbbi sparos vásárlása után. A végösszeg 1497 forintra jött ki, azaz 1495 forintot kellett volna fizetnie. Igenám, de megjelent egy SSH-kedvezmény tétel +1 forinttal, ami miatt 2000 lett a végösszeg. Sok kicsi sokra…..
azekezetnelkulitelseolvasom 2014.01.05 10:46:21
@Mackósajt66: te is megfogtad a lényeget a posztban:))))
azekezetnelkulitelseolvasom 2014.01.05 10:48:40
@Cpt. Flint: te is a lényeget fogtad meg kispajtás!
tudod van akinek minden fillér számít! majd megtudod ha munkanélküli leszel és 22 ezerből kell megélned!
A Magyar Kerékpárosklub nyílt levélben emlékezteti Tarlós Istvánt, miket ígért 2010-ben. Az akkori főpolgármesteri programban még a tömegközlekedésé, a gyalogos és kerékpáros forgalomé volt a prioritás, az MKK szerint úgy tűnik, mintha ezt elfelejtette volna Tarlós, aki…..
no emisszió Szellemvasút 2013.11.05 07:20:31
Azt hittem - eddig képtelenségnek tartott - időutazáson veszek részt, amikor az egyik számomra igen kedvesKomárom-Székesfehérvár vasútvonal Facebook-oldalon Fónagy János államtitkár levelét olvastam, aki az oldal szerkesztőjének igen szakszerű, indulatoktól mentes azon…..
A magyar lakosság átlagosan jövedelmének mintegy ötödét költi élelmiszerre és étkezésre, szemben a Nyugat-Európára jellemző 10-15 százalékkal.Régi igazság, hogy egy ország minél gazdagabb, a lakosság a jövedelmének annál kisebb részarányát költi el létfenntartásra,…..
azekezetnelkulitelseolvasom 2013.10.14 07:42:54
@tohotom01: egy magyar ékezetes billentyűzetet is vehetnél/rendelhetnél, ha ennyire nem tudsz elszakadni az óhazától:)
Repedt fék, törött alváz, leboruló rakomány, kameruni menekültek és kőkemény rendőrök. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
azekezetnelkulitelseolvasom 2013.08.01 01:31:41
@szigusievich: Én akárhányszor kimegyek 1-1 napra,de nem a sátorosünnepekkor, mindig ér valami kis apró diszkriminatív rendőri ellenőrzés. Félreállítanak negyed órára, igazolványainkat beviszi az autójába, talán a központtal egyezteti az adatainkat...közben a másik rendőr pillanatok alatt elengedi az osztrákokat... Olaszországban dolgozó, magyar rendszámos új BMW-t sokáig kóstolgatta az osztrák kisváros rendőre (oda járt át rendszeresen vásárolni) de megunta...Családunk egy másik tagját viszont soha nem találták még meg a sógorok, ő sem érti, miért nem szeretek odajárni, miért érzem ott úgy, hogy másodrendű állampolgár vagyok...
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
Ha kíváncsi, bárki megnézheti, július elsejétől tud-e dohányterméket vásárolni ott, ahol él - az illetékes minisztérium ugyanis közzétette melyek azok a települések, ahol egyelőre senki sem kíván Nemzeti Dohányboltot nyitni.  Eddig mi is történt? (előzményposztok…..
Szinte hihetetlen, minden más hírt háttérbe szorító újdonság: Borbás Marcsi új műsort készít a köztévén. Igaz, hogy ezúttal csak főszerkeszt, a műsorvezetést átengedte a Katona József Színház jobb sorsra érdemes művészének, Nagy Ervinnek. Az életművész azzal a kicsit…..
Tanulságos látni, ahogy a Nagy Generáció dinoszauruszai rá akarnak taposni ezekre az izgő-mozgó kis cickányokra, amit úgy hívnak, hogy modern médiumok meg internetek. A szebb napokat is megélt LGT annyira komoly szabályokkal akarja szabályozni a róluk készült koncertfotókat, hogy…..
azekezetnelkulitelseolvasom 2013.02.15 08:33:24
@barli: Az a tévedés, hogy Presser is azt hiszi hogy minden fotós független, ügynökségeknek szállító szabadúszó. Akik bojkottálnak, azok a saját alkalmazottaikat nem küldik el egy olyan eseményre, ahonnan nem tudnak anyagot hozni. De miért is adná oda egy munkáltató ingyen a munkavállalót 4-5 órára?
(Munkajogilag az utazás ideje is beszámítódik.)
A hetiBeton stáb nem először fut bele abba,  hogy az autóskultúra hangadói tanúbizonyságát adják annak, hogy fogalmuk sincs mi az, ami történik a városban, és hogy ezeket a bizonyos történéseket milyen folyamatok is mozgatják. Ez a tájékozatlanság pedig, párosulva egy…..
azekezetnelkulitelseolvasom 2012.12.20 21:20:05
@Wasan: és merre menne a villamos, ha átmegy Budára?
azekezetnelkulitelseolvasom 2012.12.20 21:46:03
@Wasan: én egy kicsit szkeptikus vagyok a villamos visszaállításával, merthogy nem lesz rá elég utas. Dél-Budára most is vannak villamosok a körutakon át, a Keletitől a 4-es metró. A Széll Kálmán tér felé pedig ott a 2-es metró, a Tabán felé és a Krisztinavárosba elegendő az 5, 178, ami szólókocsikkal jár.
A mai nap híre számomra: a Fidesz kormány döntött a Nemzeti Színház igazgatói posztjára kiírt kirakat-pályázat ügyében, a papírforma bejött, az intézmény új igazgatója Vidnyánszky Attila lett. Azok közé tartozom, akik - bár valószínűleg sokan gondolhatják úgy, a határon…..
azekezetnelkulitelseolvasom 2012.12.17 22:03:38
@hogyne,persze,igazad van!: Tényleg igazad van! Én nem szavaztam soha a Fideszre, ha mégis megtettem volna annak idején (1998-ban!), biztosan nem vagyok olyan amnéziás hogy újra rájuk szavazzak. Mellesleg még mindig ők vezetnek a közvéleménykutatók szerint. Vidnyánszky egyébként felvette a magyar állampolgárságot, vagy ukránként igazgat szerte az országban?
Csodálatos párbeszéd tanui lehetünk, múltkor ugyanis a x+n. noname parkolótársaság beszült a Magyar Pénzverőnek, hogy szarok a kétszázasaik, azért nem lehet sehol parkolóautomatákban fizetni velük. Bár kevesen lehettek, akik ezt elhitték, a Magyar Pénzverő úgy gondolta,…..
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
Egy kézre húzható zoknibáb (aka Pocak) tartja izgalomban a fél országot. A Danone új kabalaállata még a  legrosszabb reklámnak járó aranydisznó díjat is elcsípte. A reklám-szakma minden kreativitással kapcsolatos tévhit ellenére nagyon is földhöz ragadt, számok…..
Pedig csak néhány megállót terveztem megtenni a 206-os busszal, erre tessék, belecsöppentem a semmihez sem hasonlítható haseki világba. Oh, boldog békeidők. Az oldalsó szélvédőn a következő kinyomtatott A/3-as tájékoztatóval szembesültem: "Örömmel tájékoztatjuk TISZTELT…..
Naiv ügyfél elbukott a Lidl pszichodrámatesztjén, amikor nem tört ki váratlanul egy áriában vagy kezdett moonwalkolni, miután közölték vele, hogy nem veheti meg a krémjeit, mert holnap leltár lesz. Már a nukleáris télre spájzolnak? Vagy tudnak valamit? Csődbe ment a…..
Két és fél évnyi kínos magyarázkodás és számtalan meghiúsuló leváltási kísérlet után a kormány megtalálta a - szerintük - legtisztább módját Alföldi leváltásának: egy nyilvános és törvényesnek tűnő pályázat, ahol a bírálókat (legalábbis kilencből négyet…..
azekezetnelkulitelseolvasom 2012.11.26 22:07:06