Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FéB

241 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember végén indul Angliában a Strictly come dancing című televíziós show-műsor kilencedik évada. A koncepció egyszerű, és nálunk is ismert (Magyarországon az egyik kereskedelmi csatornán Szombat esti láz címen futott): celebek mutatják be tánctudásukat egy professzionális…..
A sztárkluboknál szereplő labdarúgókról köztudott, hogy nagyon jól keresnek, luxuskörülmények között élnek, hétvégenként viszont általában nincsenek otthon. Mindez ideális áldozattá teheti őket a betörők számára, mint ahogyan erre már Liverpoolban és Marseille-ben is…..
A kolumbiai énekesnő, Shakira viszonya az FC Barcelona hátvédjével, Gerard Piquével már egyáltalán nem titok, a pár egyre többet mutatkozik a nyilvánosság előtt. Shakira a múlt héten az egyik lengyelországi koncertjén még párja nevét is beleénekelte a Hips don’t lie…..
A Newcastle United elleni bajnokin a Chelsea szerb jobbhátvédje, Braniszlav Ivanovics is betalált, és a meccset követő ünneplés során az is kiderült, hogy az utánpótlás is jó úton jár. Ivanovics kisfia, Stefan a kapuba rúgta a labdát, majd vérbeli focistákat idézően örült a…..
Shakira szállodája előtt (Fotó: Just Jared) A kolumbiai énekesnő Shakira a budapesti koncertje előtti napokat Milánóban töltötte. Követte ide szerelme, Gerard Piqué is. A paparazzóknak a hoteljük erkélyén sikerült lefényképezniük a párt. A képeket megtekinthetitek itt...
FéB 2011.05.07 22:17:29
Jamie Redknapp énekesnő/műsorvezető kedvese, Louise igencsak szokatlan pink-rózsaszín kombinációjú Prada ruhában jelent meg csütörtökön egy jótékonysági vacsorán a londoni Nobu étteremben. Mi a véleményed Louise Redknapp ruhájáról?online survey ..
Manuel Neuer (1986. március 27., Gelsenkirchen) Kathrin GlichA németek sztárkapusa évek óta a nála pár évvel idősebb fodrász Kathrinnal él együtt Gelsenkirchenben.(Fotó: fywags)..
Az ír rockzenekar, a U2 egymás után három koncertet is adott Sao Paulóban, és az utolsót követően egy fergeteges partit tartottak, amelyen személyesen Ronaldo is részt vett. A Fenomén még egy kis karaokézásba is belement, és a Rolling Stones Satisfaction című dalát próbálta…..
David Michael Bentley (1984. 08. 27., Peterborough, Anglia) Kimberley Mills (1986)  A Tottenham Hotspur játékosa, David Bentley 15 évesen találkozott szerelmével, az akkor 13 éves Kimberly Millsszel az angliai Devonban, egy nyaraláson. Mindkét fiatal a tengerparton egy lakókocsiparkban…..
Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy a tavaly januárban útjára indított Futballsztárok magánélete néhány hónapos szünet után ismét aktív.Sikerült ugyanis kis csapatunkat bővíteni a téma szakavatott ismerőjével, új szerkesztőnk xalexax, a legjobb wagblogger. Nem titok,…..
Júlio César Clemente Baptista (1981. 10. 01., Sao Paulo) Silvia Nistal Calvo (1983, Spanyolország)  ..
Nelson Antonio Haedo-Valdez (1983. 11. 28., Caaguazú)Martynka Merscheder..
Michael Kojo Essien (1982. 12. 03., Accra) Nadia Buari (1982. 11. 21., Accra) ..
Ángel Fabián di María (1988. 02. 14., Rosario) Jorgelina ..
Francesc Fabregas i Soler (1987. 05. 04., Vilassar de Mar) Carla Dona García ..
A munkahelyváltást az ember általában megbeszéli családjával, és a döntésben a família véleménye is sokat számít. Ez alól a futballisták sem jelentenek kivételt: David Trézéguet elsõsorban neje miatt igazolt a Hérculeshez, Javier Mascherano klubváltásban is nagy szerepe volt…..
A szexbotrányba keveredett Wayne Rooney rövid időn belül a sokadik olyan futballista a sorban, akinek hűtlenségét a média leplezte le, az ilyen ügyek Angliában olyan gyakoriak, hogy külön kifejezés is van rájuk. A focisták magánélete egyre jövedelmezőbb téma a bulvárlapok…..
Patrick Owomoyela (1979. 11. 05., Hamburg)Josipa..
Jermaine Lloyd Pennant (1983. 01. 15., Nottingham) Jennifer Joanne Metcalfe (1983. 09. 04., Bradford) ..
Samir Nasri (1987. 06. 26., Marseille) Tatiana Golovin (1988. 01. 25., Moszkva) ..
Georgiosz Szamarasz (1985. 02. 21., Iraklion)Alexandra Loizu..
Niko Kranjcar (1984. 08. 13., Zágráb) Simona Fistric ..
Jermaine Anthony Jenas (1983. 02. 18., Nottingham) Ellie Penfold ..
Sulleyman Ali Muntari (1984. 08. 27., Konongo) Menaye Donkor (Toronto, Kanada) ..
Martin Skrtel (1984. 12. 15., Handlová)Barbora Lovasova..