Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adodaniel

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor Szekeres Istvántól megtudtam, hogy a Goldring hamarosan új mozgó mágneses ( MM ) hangszedő családdal áll elő, azon kezdtem gondolkodni, vajon mi állhat ennek a döntésnek a hátterében? A 2000-es széria – Goldring mércével mérve, az angol cég nem szokott szíre-szóra modellváltást csinálni – nem…..
Jövő héten Django a magyar mozikban is elszabadul: január 17-én robban be a magyar mozikba Quentin Tarantino nyolcadik egész estés filmje, a Django elszabadul, melyben a western műfaja kap egy alapos svungot. A blogunknak és az InterComnak hála három szerencsés párjával együtt a…..
Sokadszorra lett Apple-csaj, de hát van benne valami ütnivalóan, rendkívül ellenszenves módon vonzó, ráadásul új eszközzel sikerült lefotózni, arról nem is beszélve, hogy ma szabadult kéthetes börtönbüntetéséből, ami állítólag teljesen megváltoztatta. "Csodálatosan…..
Mint korábban már említettük, Zalakarosra mentünk egy négy napos stresszkezelésre és feltöltődésre. Az Appleblog ez idő alatt továbbra is üzemel, napi egy posztot mindenképpen ígérhetünk. Azonban még ennél is sokkal jobb hír, hogy a négy nap valamelyikén egy meglepetéssel…..