Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bobgames (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.01.01 16:41:00
Ma is próbáltam feltölteni (sikertelenül), itt valami nagyobb gebasz van. Írtam az indavideónak, amint kijózanodnak, szerintem tudnak majd segíteni.Egy videó erejéig most feltölteni máshová szerintem értelmetlen. Remélem a hétvégén már kinn lesz..
Ahogy írtam twitteren, ma már harmadszorra töltöm fel (3x2 óra) a különkiadást, de ez vár.   Külön arconcsapás, hogy EZT bezzeg fel tudtam tölteni. Imádom :) Pár óra múlva még egyszer megpróbálom, ha akkor sem jutnék sehová, akkor részemről mára ennyi és boldog…..
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
Bobgames (törölt) 2009.12.28 18:27:17
@Ting: Az én voksom is Effectáé.
Az alábbi képen normális, hogy mindenki először egy macskát lát. De nézd csak meg mit veszel észre, ha lealább 3 méter távolságból nézed a monitort!..
A 2. évad utolsó játékbemutató videója, ahogy ígértem, egy nem mindennapi játékkal kapcsolatban. Sajnos a videóban eléggé látszik, hogy nem igazán megy a flipper (ez van, sosem volt túlságosan sok türelmem), valamint volt egy kis problémám a videó elmentésénél (ki hinné???),…..
Bobgames (törölt) 2009.12.04 16:29:58