Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Honeyy

0 bejegyzést írt és 151 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, végre egy igazi, közösségi problémamegoldásra termett feladvány: hogyan lehet feszt hajolgatás nélkül felpakolni a sok cuccot a szalagra a boltban? A példa ugyan a Lidl, de valószínűleg hasonló a szisztéma a többi helyen is, ahol húzgálós kosár van. Tisztelt Homár Blog! Valójában nem…..
Mit ittál Mariska? Amúgy azzal a csávóval mért fogdosgatják végig olyan nagy romiba' egymás kezét? Járnak?..
Bár a levelezés Zoltán állításával ellentétben épp azt bizonyítja, hogy a Sony nem tojta le ügyfele panaszát, azért levélírónk álláspontja is méltányolható: szeretne egy évekig működő készüléket, és nem akar egy olyan terméket megvenni újra - még, ha 30%-kal olcsóbban is -, amivel nem volt…..
Honeyy 2016.05.04 14:30:43
@vizsla_barat: pont ezt akartam írni! Amikor a miénk recsegett, fater szétszedte és utána jó volt.

Zoltán se egy életrevaló darab, bezzeg a szájkarate megy....a Sony pedig fain márka és jól kezelte a helyzetet. Ugyan a mi tévénk tropára ment és most megen javítani kell, dehát igazándiból 18 éve lejárt a garija....most akkor én is írjak és verjem magam, hogy a képcsöves tv-k között ez igenis drága volt?
Honeyy 2016.05.04 14:50:14
@tejfölbiztosítás: hát ennek most utána kellett néznem... :-)

Nekem a Denon fülesem zsinórja keményedett meg két év után (konkrétan kihúzza a fülest a fülemből), de sztem ez simán belefér az IJ kategóriába. Mint ahogyan nálam egy 6 ropis zsebrádió is. Egy WD-40 még mindig olcsóbb, mint beadni vhová és 3-ért megjavíttatni. Akkor meg pláne, ha az ember szereti, ragaszkodik hozzá és nem akarja kihajítani.

Anyámnak ilyen órás rádiót vettem (talán 8 ropi volt), de ha elkezd recsegni, a pasim tutira szétszedi ahelyett, hogy elkezdenénk vele rohangálni. Ha mondjuk magától félbetörne a teteje, azon felhúznám magam, de amíg egyszerűen megoldható, nem mozdulok. Valahogyan nálunk mindig volt a családban affinitás az ilyen cuccokhoz (=szimpla lustaság).

Meg aztán ha egy év a gari, akkor egy év és kész. Méltányosságból segíteni akartak (nem lett vna kötelességük), de rajta nem lehetett, m elkezdte verni magát. Ennyi.
Honeyy 2016.05.04 15:40:15
@tejfölbiztosítás: igenis, értettem, pasi dobva, innentől viszont szagember kell a villanykörtéhez is, kéremszépen! :-)

Hát igen. Régebben évekig vártunk egy Ladára is, ellenben minden vasból volt benne, így max szétrohadni tudott, tönkremenni nem. Mondjuk nem is Kínában gyártották.

Majd szólj, ha eszedbe jutott!
Ha néha bekényszerülök a sarkunkon lévő CBA-ba, már meg sem állok a zöldséges saroknál, mert az embernek nem vacsora, hanem öngyilkossági gondolatai támadnak a valami teljesen érthetetlen koncepció miatt eleve csak és kizárólag II. osztályú, kornyadozó almák, krumplik, répák és egyéb…..
Honeyy 2016.05.02 11:35:47
@rarabel: Ósün = madaras tecsó. Szerintem.
De értem egyébként és én is nagy ívben elkerülöm a CBA-t.
Hogy egy ügyfélszolgálatnak mikor és hogyan kell válaszolnia? Hát természetesen gyorsan és pontosan, de a részleteket majd megtudjuk a szakértőktől, addig meg szórakozzunk jól Sanyineharagudj és H. Sándor ügyfélszolgálatos szépen induló románcának földbeállásán a tavaly októberi ígéretes kezdettől a…..
"Van egy 7 hónapos autóm, amit csak 3 hónapig láttam". Hú, de mérges lennék Tamás helyében.  Tisztelt Tékozló Homár, Az én történetem nem egy ebédről, vagy egy ki nem szállított webáruházi rendelésről szól, hanem egy 7 milliós rosszul sikerült autóvásárlásról. Kérem publikálják! Nissan ígéret…..
Honeyy 2016.03.24 12:20:16
Honeyy 2016.03.24 12:42:29
@sarostehen_: Bocsánat, máris megyek és egy baccpapuccsal beverem a saját fejem.
Honeyy 2016.03.24 12:47:47
@AtiSnatch: hát, nem tudom. Nem üvegből van...
Aki fogyózik vagy akár csak egyszer is életmódváltáson törte a fejét az elmúlt 5 évben, az már biztosan belefutott a LifeTiltbe, ahol a módszer kidolgozója egy amerikai kiképző-őrmestert megszégyenítő stílusban osztja az észt, és szidja a nem igazán kidolgozott testű nőket, biztosnak, egyben…..
Honeyy 2016.03.21 15:26:59
@amindenes.blog.hu: ohh, köszi ezt a gyöngyszemet!

"Teljessen"? "Adalék anyag"? - lehet, h nyelvtannáci vagyok, de ez rém ciki. Pláne többször egymás után.

"Lehet a konyhának is rossz napja"? - Szerintem nem, de ez az én véleményem. Aki konyhán főz, az ne vigye be se a gondjait, se a nyavalyáit a melóba és főzzön normálisan. Pláne, ha mások fizetnek is érte.
Hát a spanyol inkvizíció mellett szerintem erre sem nagyon számított senki! A kínálata tekintetében extra igényes, megjelenésében pedig végletesen letisztult My Little Melbourne sztárkávézó egy felkiáltójelhalommal, beragadt caps lockkal, sőt, minden írásbeli modorosságok csimborasszójával, a…..
A március 15-ét forradalmi rap és slam poetry szavalóversennyel köszöntő Pilvaker 2012-ben még félunderground rendezvényként indult a VAM Designból, aztán 2 évvel később már az Erkel Színházba belenőve került megrendezésre. Az ideire meg már csak egy nagyon furcsa jegyárusítási előjáték…..
Honeyy 2016.02.25 12:04:15
@sugargiraffusplumps.: tökéletesen egyetértek Veled, kivéve, h a fixi egy bizonyos kerékpárfajta (örökhajtós) és nem az összesre használják. Legalábbis aki látott már ilyet életében.
A Bors szerint az Önindítóból távozó Pordán Petrát Jakupcsek Gabriella válthatja a Music Fm-nél. Jakupcseket karácsony előtt rúgta ki a köztévé, azóta haknikból él, jól jönne neki az új meló, ami nem is lenne teljesen ismeretlen számára, hiszen tíz éven át a Danubius Rádió Capuccino tripla című…..
Honeyy 2016.02.15 13:52:18
@michaelscarn: tökéletesen igazad van. Kedvencem a Petra rappel rovat volt.
A T-System az a cég, ami a híres-neves BKV automatákat gyártotta és üzemelteti. A gépek működésére sokszor van panasz, az első levél is egy benyelt bérlet miatti reklamálás, de amiért a levélből poszt született, az igazából a cég válasza. A T-System ugyanis…..
Cipős probléma rengeteg volt már, meg is szakértettük egy csomószor, a linken megtalálható az összes ezt kell tenni ilyen esetben okosság. Ami miatt ez külön érdekes, az a szürreális különbség, ami a szinte új talp és a leharcolt felsőrész között látszik. Bea menjen csak el egy másik szakértőhöz új…..
Honeyy 2016.01.20 09:35:21
@atpijkamo97: "mindkét cipő orráról lekopott a gumi borítás" - azért, mert nem is az, de erről szó sem volt. Korán van még... :-)
Ki ne akarna egy csomó lóvét keresni úgy, hogy semmit sem kell csinálnia? Hát szerintem az, aki gondolkodik is kicsit, mert az ilyen típusú ajánlatoknál mindig van valami csapda. Mai posztunk hőse, a Kairos Magyarország azért a munka nélküli pénzkereset ígéretéig nem jut el, csak addig, hogy  "Most…..
Ezúttal egy teljesen szürreális ügymenettel boldogít minket az Extreme Digital. Elképesztő, hogy egy hibás készülék cseréjének a doboz logisztikája legyen a kerékkötője! És mielőtt bárki szidni kezdené a levélírót, amiért nem ment azonnal másik üzletbe a dobozával, az pillantson rá az Extrem Digital…..
Honeyy 2016.01.08 12:39:15
@atpijkamo96: sajna ezek a full király cuccok mindig így végzik. Tudom, nekünk is van jópár. Ilyenkor alternatív felhasználási módot kell találni, pl a régi szobabiciklink remekül funkcionált ruhaszárítóként.
Az egyik legidegesítőbb dolog, amikor egy félresikerült webshopos rendelés után irgalmatlanul nehéz visszaszerezni a vásárláskor kifizetett lóvét. Néha nem is az összeg nagysága idegeli ilyenkor az embert (persze az is létező verzió), hanem az, hogy hetekig kell foglalkozni…..
Honeyy 2015.11.25 16:17:08
@Szarazkoro: sajnos sem pocaklakóval, sem vonyító kutyafalkával nem szolgálhatok, valamint magas vérnyomású anyukám sem volt jelen és a bejárati ajtónkat sem fúrták ki. Tudom, tudom, nem lehetek sikeres ember....
Honeyy 2015.11.26 11:19:48
@McZozo: igaz... :-)
Nem kizárt, hogy egy kereskedő csupán a maga szórakoztatására időnként beveti a címben citált mondatot, de azért összességében valószínűbb, hogy az alábbi sztoriból kimaradtak elemek vagy valami nagyon másképp zajlott, szóval  mindeképp rákérdezünk az esetre a…..
Honeyy 2015.11.17 10:39:48
@milyennőazilyen: pont ez jutott az eszembe, ha a csimóta az "kemény férfi vállak"-kal már most sem fér bele akármelyik hordozóba, minek neki totálisan új babakocsi? Ki fogja nőni kb 6 hónap alatt...a gyerekek nem tudják ilyen rövid idő alatt leharcolni, simán jó egy jobb állapotban lévő használt is, pláne annak, akinek amúgy sincs sok pénze.

A család dobja össze inkább a wellnesst és küldjék el anyukát egyedül, ráfér!
Honeyy 2015.11.17 15:19:07
@piroshangszóró: OFF férjuram is kínlódott, végül kikötött a reserved-nél. Azóta én kínlódom, mert minden kell neki. Próba cseresznye.
Ubulék első és lehet, hogy egyben utolsó utazási irodás nyaralása nálunk kötött ki, ráadásul úgy tűnik, nem jogosan. Ettől függetlenül a Green Travels pukkadjon meg. Hogy lehet bárkit nyaralás idején hajnali 3-as kelésre kényszeríteni??? (A csudiszép mesés térkép…..
Honeyy 2015.10.09 15:49:14
@ptspts: pontosan, plusz egyáltalán nem biztos, hogy saját szervezésben akkor indult volna a repülő, amikor a poszternek jó. A charter vagy fapados járatok gyakran mennek úgy, hogy az elő és utolsó nap kiesik, de egy menetrendet azért nézhettek volna és akkor nem lepődnek meg az utolsó pillanatban.
Mi idén pl saját szervezéssel mentünk, a gép reggel szállt le és hajnalban indult vissza, ez van. Vagy esetleg legközelebb lehet úszni vagy vezetni több ezer km-t, a buszról nem is beszélve...a repülő kényelmes, de nem alkalmazkodik.
Honeyy 2015.10.09 15:52:33
@Kenderice: pl azért, mert eleve délután indulsz. És a szállodában az éjszakát akkor is ki kell fizetned, ha csak este 10kor esel be, vagy netán hajnali 3kor indulsz.
Oké, túl szép volt az elképzelés miszerint csak szólnunk kell, hogy kösz, nem kérjük az áremelést, és már meg is van oldva minden. Van akinek igen megvan, és van, akinek nem. Íme a gyakorlat. Életképek telenorosoktól. Kedves Homár! Nem tudom írtak-e már ebben a…..
Honeyy 2015.06.30 14:34:25
@RS-MBIK: Én a Facebook oldalukon küldtem egy privát üzit a telefonszámaimmal, amire a következőt írták vissza:

"Szia, elnézésedet kérjük a kellemetlenségért! Köszönjük, hogy elküldted a számokat. Illetékes kollégáink júliusban mindenkivel felveszik a kapcsolatot, de üzeneteddel már eleget tettél annak, hogy a határidőn belül jelezd, hogy elutasítod a díjmódosítási ajánlatot. "

Ennyi.
Elindultak a nyári leárazások, a plázákban és a webshopokban egyaránt: de mit érdemes ilyenkor venni?Már múlt hét elején lehetett látni a leárazást jelző "SALE" feliratokat a kirakatokban, az igazi hullám azonban csak június közepén kezdődött. A kisebb márkák egyből…..
Tegnap megint akciózott a Wizz Air (Minden második megvásárolt ülőhely ingyenes), amiről 2 levél is árulkodott ma reggel postaládánkban. Misi Milánóval szemezett, az akciós 170 VS. ma kora reggeli 30 eurós ár különbsége elég mellbevágó, még akkor is, ha azóta 130-ra…..
Honeyy 2015.05.20 13:20:45
@Lenyalt Hayú Trónörökös: nő vagyok, arra alapból bukom. Denem, most mégis Görögországba megyünk. Vna.
Honeyy 2015.05.20 16:09:29
@Lenyalt Hayú Trónörökös: énkérekelnézést és egyben engedélyt eltakarodni.
Az ember azért fizet elő egy újságra, hogy gyorsan, kényelmesen és biztosan megkapja az összes lapszámot, Stefanie-nak egyelőre lassan, hektikusan, viszont sok macerával jár a NatGeo. Na, ki kapott kedvet a dologhoz? (A honlap szerint a terjesztő a Magyar Posta, párhuzamosan oda is…..
Honeyy 2015.05.20 10:09:27
@Stefanie: nekem bedobtak egy cetlit a múltkor, amin tájékoztattak, hogy a kézbesítő nem tud a ládához bejutni és hívjak fel egy ingyenes számot (06-80-444-444 Posta kézbesítő kft). Nekem nem okozott gondot, két perc alatt megoldottuk és azóta is kapom az újságjaimat, nem nyúlja le senki.
Nemtom, h a Natgeo-t ki kézbesíti, de megkérdezhetnéd a kiadót, hátha.
Honeyy 2015.04.08 12:46:33
@Zsuzsikám (the 4th): akármit húzol rá, akármilyen vékony is, akkor is füstös marad és úgy óbégat, mint egy paraszt. Plusz jár vele a kedves papa és az elbűvölő hugica is, meg a komplett galeri.
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Honeyy 2015.04.08 11:49:46
@Armador85: neki nincs annyi esze, h egy értelmes hozzászólást összehozzon...