Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kandula

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroslap Kegyetlen felülvizsgálat 2013.03.23 16:28:11
A facebook-on terjed egy megrázó erejű személyes beszámoló egy siket nő hivatalos "munkaerőpiaci" felülvizsgálatáról. Az írást változtatás nélkül osztjuk meg. Kép: Vastagbőr "Tegnap elkísértem öcsémet és sógornőmet. Sógornőm kapta a behívó végzést az NRSZH-tól. Ez…..
Tisztelt Cím! Arra keresném a választ, hogy ma Magyarországon miért hunyunk szemet afelett, hogy munkajogilag a legnagyobb csalók a közmunkásokat foglalkoztató közintézmények és önkormányzatok?A közmunkások nagy részét nem a papíron lejelentett munkakörben alkalmazzák, ezzel…..
Kandula 2012.07.01 22:59:08
@desw: Nincs 800 ezer rokkantnyugdíjas...ez a szám abból adódott, hogy akik régen rokkantak voltak, de már régóta rendes öregségi nyugdíjasok, megmaradtak a rokkant kategóriában. A mai adatok szerint - ha jól tudom - 200 valahány ezer a rokkant.
Amióta elindult a Vipmail, folyamatos fejlődés jellemezte szolgáltatásunkat: igyekeztünk megoldásokat találni a felhasználók minden igényére. Büszkék vagyunk arra, ami sikerült, és igyekszünk tanulni abból, ami kevésbé.Az elmúlt egy évben többször kértük a véleményeteket,…..