Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fischer10

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szépreményű Jobbiknak, a legnagyobb ellenzéki párt szerepében tetszelgő hazai szélsőjobbnak sikerült teljes hat és fél százalékos eredményt elérnie a Budapest II. kerületi időközi választáson. Ezzel a produkcióval gyakorlatilag minden várakozást alulmúlt a párt, messze…..
fischer10 2011.11.15 04:52:52
A dunai teherhajózás nem is olyan régen a közép-európai áruszállítás egyik meghatározó szegmense volt. Ma is az – de ma már a magyarok nélkül. Miért csak mi vagyunk olyan ostobák, hogy nem aknázzuk ki a Dunában és a Tiszában rejlő lehetőségeket? Teherhajók a…..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
fischer10 2011.03.24 08:35:13
@Jurganov: Lakast vettem 2005-ben, mint fiatal mernok. A reszlet 43 ezer forint volt. Most 70 ezer forint. Szerencsere 3.5 eve mar Ausztriaban dolgozom mernokkent, de a lakast (mivel eladni nem lehet a hulye kilakoltatasi torveny miatt) kiadtam alberletbe, de meg igy is plusz 30-at ra kell fizetnem.
Csak egy pontot hozok fel: miert van Mo-n 30%-os kamata a fogyasztoi hiteleknek? Itt Ausztriaban az max kamat 8% hasonlo hitelekre.

Szoval Magyarorszag engem kihasznalt (minden tekintetben), es nem soha nem bocsatom meg neki. Hamarabb kellett volna gondolkodni. Tolem elpusztulhat. Akar holnap is.
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
moTa kicsit elszontyolodott, hogy a postán sima levélként feladott Erste-kártyája 1,5 hónap alatt nem érkezett meg. Szerencsére egyelőre nem költötték el a pénzét: Az Erstebanknál van folyószámlám gyakorlatilag mióta az eszemet tudom. Az aktuális bankkártyám lejárt 2010…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide       Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Az…..