Regisztráció Blogot indítok
Adatok
midnight_ranchor

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bart Hickey nem mindennapi ember. Az ötvenedik évében járó amerikai férfi vakon született, de ez nem gátolta meg abban, hogy valóra váltsa álmát. Kemény munkával Bart autószerelő lett, és ma saját műhelye van. Saját bevallása szerint az egyik legnagyobb kihívás a cégnév…..
Az ABC új sitcomja már négy epizódnál tart de a színvonala nem csökkent, villámgyors dialógusok, vicces helyzetkomikum és jó poénok jönnek lépten-nyomon, ráadásul ki-kiszólnak nekünk is, mint a harmadik részben, amikor Elisa Cuthbert, a 24-ben Jack Bauer lányát, Kimet játszó…..
Sajnos a múltkori Pándi / Merzbow kollaborációt más elfoglaltság miatt ki kellett hagynom, így nagyon örültem, hogy újra lesznek. Sőt, a Germanotta Youth nevű előzenekarra is kíváncsi voltam, mivel amit korábban hallottam tőlük az elég jónak tűnt. Sajnos, ők a koncert előtti…..
midnight_ranchor 2011.04.14 12:44:07
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
midnight_ranchor 2011.02.17 18:51:31
@puddlepuddle: Én kicsi Pawnee-m nyert. A többieket értesítjük.
A repterek lezárása nem egy jó dolog. Koncertek maradnak el, dj-k olvasgatják a bakelit borítókat lehervadt szájjal, családokat tart távol szeretteiktől és ha minden igaz, én se fogok eljutni a Bangface Weekenderre, pedig tavaly az év legjobb bulija volt. A lényeg, hogy szitkozódás…..
Kalapokat lehet a magasba dobni és vérmérséklettől függően megvárni míg leesnek vagy még a levegőben szitává lőni őket, ugyanis új sorozat indul a Geekblogon. Heti rendszerességgel fog egy maréknyi westernfilm bemutatásra kerülni, egy meghatározott tematika szerint…..
midnight_ranchor 2009.12.27 17:17:46
@norbert hellacopter: Sajnos nem az, azt nemrég láttam.
midnight_ranchor 2009.12.30 03:34:04
@wurlitzer: Köszönöm! Valamiért azt eleve kizártam. Azért jó hír, mert azt sikerült is már összeszedni korábban, de nem néztem végig, mert eredeti olasz hang van felirat nélkül. Felkérem egy kedves ismerősömet szinkrontolmácsolni:)
midnight_ranchor 2009.12.30 15:03:32
@norbert hellacopter: Ezer köszönet!!!
Az Avatar nem csak a motion capture- és 3D-fejlesztőket állította kihívások elé, de a bootleggereket is, akiknek forradalmian új módszereket kellett kidolgozniuk ahhoz, hogy minél jobb minőségben tudják felvenni a filmet a moziban. Az ő epikus erőfeszítéseiket dokumentálja az…..
midnight_ranchor 2009.12.30 02:41:15
@Honda RC 51: Ez ugyanaz a magyar nyelv, csak változik közben. Riszpekt!
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..