Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andika1980

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Április 19-én rendezte meg első barátkozós estjét az LMP és az SZDSZ, pontosabban Pető Iván és Karácsony Gergely (LMP kampányfőnök). A Budai Liberális klubban beszélgettek teltház mellett, a kérdés az volt: Hová jutottunk? A közönség soraiban olyan prominensek…..
A Hírszerző még a hivatalos zászlóbontás előtt megírta, hogy megalakult a Szabad Emberek Magyarországért. A Szabad Emberek Magyarországért egyik alapítójaként szeretném eloszlatni azt a cikkben szereplő állítást, hogy a SZEMA is bejelentkezett egykor létezett vagy még létező…..
andika1980 2009.11.25 12:14:32
@neminiteneri:
Azt gondolom, a párt alapítói által felsorolt kategóriákba beletartoznak a különböző módon sérültek is, mivel ők is nők vagy férfiak, fiatalok vagy öregebbek, cigányok vagy nem cigányok, buddhisták,zsidók vagy keresztények, falusiak vagy városiak, melegek vagy heterók, szőkék, barnák, vörösek vagy feketék. :) Olyan nehéz elképzelni, hogy vannak olyanok, akik nem azért támogatnak egy csoportot, mert "őket szeretik", hanem megértik minden csoport nehézségét, és ezekre próbálnak reagálni?