Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robi Baggio

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Csökkent munkaképességű vagyok. Jelenleg 36%-os. A betegségemmel nem untatnék senkit akit érdekel: http://www.megapress.hu/sle/sle/sle.php Az itt felsorolt tünetek nagy része megvan. Röviden, nem tudom délelőtt, hogy leszek délután. Napi szinten néz be valamilyen szórakoztató…..
Robi Baggio 2010.07.25 12:51:56
@_Molly: Az új törvények szerint nem a csökkenés mértékét, hanem a megmaradt munkaképességet vizsgálják.

Ha valaki például 42 %-ot kap, az azt jelenti hogy nem rokkant, de megváltozott munkaképességű, tehát támogatás, segély, közgyógy igazolvány, munkaerőpiaci tréning jár neki.

Mondjuk én sem értem, hogy a 2-3 % eltérést hogyan számolják ki egy 5-10 perces vizsgálat során.

A határ (valamiért) a 40 %.
Sziasztok! Közel egy éve keresek állást a közszférában. Szerintem is csak a pereputtynak van esélye bekerülni. (Az egyik helyre a 2. kör után azért nem vettek fel, mert inkább a leendő főnök ismerősét preferálták) Egyébként van 2 gyerekem, 2 diplomám, 2 nyelvvizsgám, egy…..
Kedves blog! Így valamivel több, mint másfél év távlatából azt hiszem, már megírhatom egy igen rövid, de tanulságos "munkaviszony" történetét. A koromhoz képest meglehetősen sok munkatapasztalattal szegődtem el egy jól hangzó állásra egy olyan céghez, ami…..
Tiszteletem!   50 éves vagyok. Akár ki is ugorhatok a 10.emeletről, lehet akkor sem vesznek észre. Legalább 100 helyre beadtam a pályázatom, kb 20 válaszolt. Ők is csak azért mert kihúztam a koromat. Mérlegképes könyvelő vagyok, jól képzett naprakész. Nem kellek mert öreg…..
Végzettségemet tekintve villamosmérnök vagyok, 20 évet töltöttem el a szakmában, javarészt vezetőként. Franciául, oroszul és angolul beszélek. volt már néhány munkahelyem, igazán sohasem hittem, hogy állás nélkül maradhatok. Sokszor ültem az asztal túloldalán, nagyon sok…..
Tisztelt munkahelyi terror! Nekem is van egy storym számotokra. Bevezetően annyit, hogy It-menedzser vagyok, egy jó nevű egyetemen tanultam 5 éves képzésben. Pályakezdő, ezért ilyen pozíciókat is pályázok meg. Egyetemi éveim alatt azért dolgoztam kisebb nagyobb IT munkáknál, így…..
 Kedves blog!   29 éves vagyok és van egy 6 éves lányom , akit egyedül próbálok nevelni.Párom problémák közepén elhagyott... 2009 januárban kirúgtak a munkahelyemről, mert nem tetszett a fönöknek hogy a “gyerek matt” csak állandó délelőtti munkát tudok…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Egy multi cég dolgozóijaiként a…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide       Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Az…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Történetem sajnos nem ritka, tudomásom szerint elég gyakori a női munkavállalókkal szemben elkövetett szexuális zaklatás és ami kétségbeejtő, az ellene való tehetetlenség.   Egy felsőfokú szakképzés után, úgy alakultak a dolgaim,…..
Tisztelt Üzemeltetők! Hetek óta rágódom azon, hogy történetemet, kálváriámat nyilvánosság elé tárjam-e, azt megosszam-e másokkal. Végül - végső elkeseredésemben - úgy döntöttem, hogy szélesebb közönség elé viszem megaláztatásom történetét, azzal a szándékkal,…..
Évekig (10 évig) itthon dolgoztam, mint vállalkozó. Aztán amikor a gyermekem már nagyobbacska lett, én pedig úgy gondoltam, hogy elhelyezkednék, megpályáztam egy állást egy multinál. Sikerült is, felvettek.   CSakhogy: a pénzügyi és a számviteli osztályon nekem volt egyedül…..