Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord Multifilter

16 bejegyzést írt és 240 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Depeche Mode - Sounds Of The Universe (Mute/EMI) A Depeche Mode azon zenekarok közé tartozik, akiket még Magyarországon sem kell senkinek bemutatni. Ők már a rendszerváltás előtt jártak hozzánk koncertezni, és az irántuk való rajongás azóta sem csökkent az itteni…..
Lord Multifilter 2009.04.22 00:07:50
@DankóG: Na igen, en a commentekbol szamoltam es az utolso x postot neztem. Ettol fuggetlenul szerintem irtatok jopar hulyeseget es ez a stilus nekem tenyleg bena. Persze ettol meg valoban alaptalanul irtam, hogy a Depeche Mode temaju irasaitok lennenek a leglatogatottabbak. Beneztem, ez van.
Lord Multifilter 2009.04.22 00:09:23
@DankóG: Megtisztelo, hogy orultok a lelkes commenteknek, meg ha azok perojativak is. Az pedig ennel is hizelgobb, hogy valaszra is meltattok.
Lord Multifilter 2009.04.22 00:09:59
Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánunk! Sziasztok!  Látom mindenki mennyit nyüglődik az álláskereséssel és én is szaporítom ezek számát.  Már azt nem is említem, hogy mennyi helyre pályáztam, inkább arról írnék, hogy miért van az, hogy ha van interjú és…..
Lord Multifilter 2009.04.12 14:42:18
@Strici: "Továbbá akiket a kirúgottak helyett vettek föl, a tizedét sem tudják. Csak jobban megfelelnek, éppen azért, mert nem látják át az egészet, mert sunyik és gyávák. A gyarmaton ilyen kell." - neked egy jo pszichiatria kene, megszabaditana talan ezektol a csunya gonosz demonoktol..
A folytatásban kiderül miért is nem kapunk percre pontos  információt, ha késik a gépünk, tényleg komolyan veszik-e a poggyász túlsúlyt és ki a problémásabb, a hajnali londoni, vagy a délutáni nyaralós korfui utas. A csekines interjú első része itt olvasható. –…..
Lord Multifilter 2009.04.10 22:06:43
Lord Multifilter 2009.04.10 22:52:46
@ElChe: en elhiszem, hogy szamtalan embert vagnak meg a tulsully miatt. de at tudsz pakolni a kezipoggyaszodba ha ilyen van. meg a lenyeg: a cikk allitasaval szemben igenis elofordul sokszor, hogy senkit nem erdekel, hogy tulsullyod van! persze erre nem lehet teljes bizonyosaggal epiteni...
Kétszer dolgoztam az Indexnél, igaz, egyszer sem a hírlapnál, és végül is bárki leránthatta volna a leplet az alant bemutatásra kerülő trükkről, de mégis, ezen cikkem megírásával valahogy hasonlóan ahhoz, ahogy a humoristák adják el az anyjukat egy jó poénért, úgy nullázom…..
Lord Multifilter 2009.03.16 21:10:12
   Március 15-ével kapcsolatban Közeleg a nemzeti ünnepünk. Az emberek azonban úgy látom, hogy elfelejtik eme nemes ünnepet. Szörnyű azt látni, hogy az emberek egy része azért nem tudja, hogy kitűzze-e magára a kokárdát, mert a pártszimpátia jelképévé vált évekkel…..
Lord Multifilter 2009.03.13 19:08:56
@Országelhagyó: dehogyis, a normalis embereknek nem leszel antiszemita ha nem nacizod le a fideszt es nem leszel komcsi ha nem zsidozod le a kormanyt.
Lord Multifilter 2009.03.13 19:56:08
@Országelhagyó: primitiv emberek mindenhol vannak, hollandiatol sydney-ig rohangalhatsz, akkor is itt lesznek korulotted, most ezen kar agonizalni.
Lord Multifilter 2009.03.13 21:15:46
@Országelhagyó: bocs ha csalodast okozok, de tevedsz, nem olvastam a tobbi postodat. ezekkel van gondod: "a logikával, az esélytelenséggel és, a korrupció dagadását szolgáló emberi mentalitással." akkor el lehet menni ahogy a prime minister mondja. aztan ha elmentel lehet, hogy rajossz, hogy megis jobb itt es akkor tul tudsz emelkedni mindezen.
Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer…..
Lord Multifilter 2009.03.11 18:19:15
Tardai történetek Kettő 2009.02.02 23:00:00
Ez a fasz Vladimir, hallod, tudod, a faterja pincér Fehérváron. Hordja haza a szittyót a krimóból, amit leokosít, jól nyomja, vodkát meg bákárdit ásványvizes flakonban, a viszkit meg ice teásban. A hűtőben ott állnak a félliteres pet palackok, baszod, alkoholos filccel rajta van,…..
Van új Depeche Mode-klip, ami Magyarországon mindig nagy esménynek számít, mint bármi, amit Dave Gahanék csinálnak. A nyilatkozatoknak megfelelően a Wrong elég retró lett, gitárt alig hallani, a helyére viszont odakerült jól megszokott fapados megszólalású dobgép, meg analóg…..
Lord Multifilter 2009.03.01 19:39:10
@Falshang: figy, azok irnak ide, akiknek nagyon sok idejuk van. en meg meg masnapos is vagyok, igy kifejezetten vicces es regeneralo szamomra ezen a beragadt lemezen - azaz, hogy a rut, gonosz blogger miert ir eszement baromsagokat es hogy lett ez a kritikan aluli purdej blog index partner - porogni.
Lord Multifilter 2009.03.01 19:50:30
@patrona-: irtal egy okorseget. megirtam, hogy okorseg, megirtam, hogy miert okorseg. erre te azzal josz, hogy fanatikus idiota meg korlatolt fasz vagyok. te meg a logikus erveles mestere ;) leirtam, hogy egyaltalan nem vagyok egy nagy depeche mode fan, ebbol neked zsenikem az jott le, hogy en egy fanatikus idiota vagyok. gondolom ezt sugtak neked a hangok. meg azt is, hogy bizonyara egy begozolt apuka lehetek. mi mas? :D
Lord Multifilter 2009.03.01 19:56:31
@patrona-: neked sugdosnak a hangok, de szerinted en vagyok beteg. gratula. Get a life: dolgozom rajta, thx
Na jó, túloztunk. Nem Pesten, hanem Csömörön van, de hát oda is BKV megy és a pesti oldalon ilyen közelségben egész biztos nem találnak a fővárosiak szánkópályát. Mint Csiro Géza, a Szálka bloggerének leveléből kiderül, az erdőt sajnos kiirtják körüle, vagyis aki élvezni…..
Lord Multifilter 2009.02.21 14:36:01
@Szent Zebulon főállású szociálinkvizítor: budai vagy, luzerkem? merre laksz, Bekason egy franko panelba? :D Ha ott budan agyat is kaptal volna es nem csak tenyleg fasza lakhelyet, akkor latnad, hogy a fenti level nem a post iro muve.
Lord Multifilter 2009.02.21 14:43:55
@Szent Zebulon főállású szociálinkvizítor: Azzal ugy mar te defaultba tobb vagy, mint egy pesti, hogy Budan laksz? Es persze aki a pesti oldalon lakik az mind pesti paraszt valojaban. Pathetic :)
őrültmagyar [ ~kodás ]– Dr László András őrültmagyarkodás [EXTREMO-CHAUVINISMUS...PSEUDOCCULTISTICUS HUNGARICUS] kifejezése alapján. Blogoszferiálisan az egyik legismertebb őrültmagyarkodó valójában paródia, azonban a sekélyes olvasási képességek, nyelvi-stilisztikai…..
Drága Barátaim! Többen jeleztétek, hogy tegyünk említést az íszt szájdon található Patkó Bandi Étterméről. A csehó ugyan nem óbudai, és nem is kifejezetten kocsma, de a köz érdekében átmentem a nagy vízen, mint Mózes a zsidókkal a tengeren, és meglátogattam ezt a sokak…..
Mi a legnagyobb baj a magyar melegbulikkal? Az, hogy zenéhez alig értő emberek szerveznek zenés-táncos mulatságokat, miközben gyakran az az érzése a szemfüles közönségnek, hogy magasról tesznek arra, mit tolnak a közönség orra, lába alá a táncparketten. A Candy! - és talán…..
w Challengeland 2008.08.15 08:00:00
Kommentelők figyelmébe: Új rend Valaha a FSZEK-be jártam Demokratát olvasni. A kilencvenes évek elején-közepén jártunk; a Demokrata az akkori szélsőjobb egyik orgánuma volt, a Magyar Fórum és a pár példányban olvasható Szittyakürt mellett. Vegetált mellettük néhány…..
w Olcsó húsnak 2008.07.10 06:00:00
Drágább lett a minden. Megyen fel az ára a benzinnek, attól akármi másnak, amit vinni kell, és az élelemé meg magától is, főleg mert benzint gyártanak belőle. Csináljon tehát valamit a kormány, nyergelje fel az árzabálót, aztán gyí. Különben dühbe jövünk. Legelőször is…..
 Igazi melegparadicsommá válik ma kis hazánk fővárosa: a nyíltan vagy titokban saját nemükhöz vonzódó polgártársaink vagy fél tucat utcai rendezvény közül választhatnak.  A legnagyobb szabású esemény minden bizonnyal a 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és…..
A beszédaktus-elmélet alapja, hogy ugyanazokkal az előfeltevésekkel szükséges dolgoznunk, ami adódik egyfelől kultuálisan, nyelvileg. Másfelől a párkapcsolat maga a közös előfeltevés-rendszer. Ha a lány fürdés után szexre vágyik, akkor ne legyünk már olyan széplelkű férjek,…..
Kemény sztori, mert még nincs vége. A lány elhagyja a blueszenész barátját egy srácért, akinek van medencéje és biliárdasztala, hosszan építik a kapcsolatukat, amíg Siófokon meg nem törik valami. Nagy ugrás, és most megint együtt vannak, értékeljetek, elemezzetek,…..
Bárcsak minden kérdésünkre ilyen hamar érkezne válasz, mint a tegnapira, vagyishogy ugyan hány ember halálát okozta közvetlenül a kannabisz? Segítségünkre most ausztrál tudósok siettek, akik azt bírták kitalálni, hogy az ausztrál őslakosok körében a marihuána miatt magas az…..
 A stop.hu értesülései szerint megszűnhet a Fiatal Baloldal - legalábbis a szervezet jogutód nélküli felszámolására, és egy új szerveződés létrehozására készülnek a FIB (illetve az utóbbi néhány hónapban már F!B) hétvégi kongresszusán. Varga László, a FIB elnöke…..
Lord Multifilter 2008.05.14 17:45:44