Regisztráció Blogot indítok
Adatok
charlie filpo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Röhögjön kínjában! 2006.08.29 17:50:00
Védekezzen az idióta vígjátékok ellen, ne engedje retinájára csapódni a hülyeség visszfényét! A Pénznyelő (Tv2, 22:10) vagy az utánunk a Tűzözön helyett (RTL Klub, 21:10) nézzen inkább tényleg rossz filmet, ami már azért vicces, mert annyira fáj! Mindjárt itt van, de…..
charlie filpo 2006.08.29 18:09:01
Álszakértő, és az ország legrosszabbul működő vállalkozása. Megváltoztatott ítélet indoklás. Egy elkeseredett ügyfél küldte be a történetét és lehangoló véleményét. Természetesen a zugügyvéd ettől elhatárolódik, csak közzéteszi.  Tisztelt Adófizető Nép!…..
A magyar nézők többsége az RTL Klubon követi a szigetes-kopaszemberes sorozatot, és így csak az első szezon végénél tart (a csatorna mellesleg most tart felzárkóztató nyári ismétlést hétköznap délutánonként), de azok a szerencsés kevesek, akik nézhetik az AXN műsorát,…..
charlie filpo 2006.07.29 12:06:25
 Mindannyiunk titkos vágya egyszer eljutni a Bayreuthi Ünnepi Játékokra. Na jó, nem mindannyiunknak. Aki esetleg nem tudná, a Bayreuthi Ünnepi Játékokon Wagner-operákat lehet habzsolni orrvérzésig, gyomorrontásig, füldugulásig. Nem csak kitűnő állóképesség kell ehhez a…..