Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fektor7

28 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szatír izélő Apolitikus párt 2018.04.13 15:48:23
Fejlesztettem egy szűrőt, amit a böngészőbe integrálva minden politikai megnyilvánulást szűr. Az érdeklődés hatalmas. Arra gondoltam, hogy a befolyt milliárdokból létrehozom életem nagy álmát az Apolitikusok pártját. Apolitikusok pártja Az Apolitikusok pártja távol tartja magát a politikától. A…..
Esztétikai kezelések a kor tükrében címmel volt egy csodálatos adása az Alföld televízió Púder című műsorának még januárban. Most szúrta ki a 444 a csodálatos felkonfot, ami szó szerint így hangzik a debreceni műsorvezető, Megyeri Csilla szájából: Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a…..
Szatír izélő Óvodában 2016.02.17 15:01:24
Anyuka1: -Mentek valahova a téli szünetben? Anyuka2: Jajj, igen! Férjem barátaival elmegyünk az osztrák alpokba. Már vagy fél éve szervezzük. Szállást, síbérletet,  mindent lefoglaltunk már hónapokkal előbb. Nagyon jó lesz! Anyuka1: Mi nem megyünk sehova. Nem is mernék ilyenre vállalkozni. Nézd…..
Szatír izélő Közmunkaprogram 2015.12.14 20:41:16
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent, ami sajnos olyan semmilyenre sikeredett, hogy önként biztosan nem vállaltam volna. Pedig ez már az élő show, tehát a válogatott hülyék helyett a válogatott tehetségek műsora - de hát itt ugye néha elég sajátos módszerekkel…..
Nemi erőszakkal képtelenség viccelni, én most fejből csak egy komikust tudok, akinek ment (Louis CK-ről van szó), de ő sem azon a borzasztó bűncselekményen pattogott, hanem inkább saját magán, hogy milyen borzalmas gondolatai vannak. Maksa Zoltán pedig nem egy Louis CK, úgyhogy az…..
Szombat ebédidőben üzleti célú telefont kaptam. Az illető bemutatkozott, majd kb. még három percig beszélt, hogy még mindig nem tudtam, mit akar. Nem lepődtem meg, sok ilyet kap az ember. Letettem az asztalra, és  közben tettem a dolgomat. Annyit azért kivettem a szavaiból, hogy…..
Nem parancsol nekem senki, nem foglak meglocsolni.Nem fogom az aszott testedIbolyának sorolni.Ne mondd már, hogy pár csepp kölnifőnixként fog hatni rádKinyilsz mint egy száraz mezőnlehugyozott vadvirág!Mégis, ha már erre jártamÉhes vagyok, adj kaját! S fújok párat fel a légbe,Ha…..
Lányom óvodájában anyák napját tartottak. Arra kértek, hogy apukák ne legyenek jelen. Gondolom azért, mert nélkülük az anyukák felhőtlenebbül tudnak bőgni. Nincs is ezzel baj, de az óvoda ahhoz túl messze van, hogy gyalog járjunk oda, és ahhoz is, hogy odavigyem a nejem, aztán…..
Van ez a szokás, hogy az óvodába minden nap más visz gyümölcsöt. Sajnos nem volt időm elmenni a piacra, ezért csak a közeli nagy kiskereskedelmi lánc egyik boltjába ugrottam le. A gyümölcspulthoz érve elképesztő kép fogadott. Nyomott rohadt almák, penészbundába öltöztetett…..
Szatír izélő Rosszman fotózár 2014.04.03 23:14:46
Nemrég rendeltünk három fotókönyvet, egy cégtől, amit az egyik boltjukba kértem kiszállítani. Dolgoztunk rajta vagy két hetet, hogy szép legyen az összeállítás. Ajándékba szerettük volna vinni az egyiket, de végül jól kicentiztük, az utazás előtti utolsó napra lett kész.…..
Helmut Fing az EU egyik csúcsprojektjének számító Szolnoki Kvantumfizikai tanszék vezetője volt a huszonegyedik század közepén. Családjával jól érezték magukat Magyarországon, de egy nagy baja volt a professzornak, és ez az az állandó komikus légkör, ami neve miatt körbevette.…..
Életemben háromszor találkoztam aktívan munkálkodó szatírokkal. Az első találkozásom egy buszmegállóban volt. El kell képzelni egy szőke göndör hajú kisfiút, aki edzésre indult. A busz megérkezett. Innentől kezdve a jelenet olyan volt, mint egy burleszkfilmben, csak Buster…..
Látványos változások Zuglóban címmel folyik a sikerpropaganda. A közpénzből készült Papcsák kampányfilm után tekintsük át kicsit objektívebben az elmúlt három év eredményeit az önkormányzathoz tartozó különböző területeken. Városfejlesztés +- Rendbe tették a…..
Előző albérletem egy volt orosz tiszti lakásban volt, a ház előtt pedig egy furcsa vasdarab volt a földbe süllyesztve. Különös, hogy így meghagyták, mert már már senki sem használta. Egyes darabjait, ha akarják, sem tudták volna, mert már beleaszfaltozták nagy részüket a…..
Én úgy tudom elképzelni, hogy ment a fedlapszállító teherautó, de eléugrott egy kiscica, és a sofőr hirtelen fékezett, így egy csomó fedlap lerepült. Sajnos közvetlenül mögötte ment egy úthenger, amit egy vaksi ürge vezetett (talán az, aki útburkolati jeleket festett a…..
Rengeteg szabadtéri programot lehet egy kisgyerekkel csinálni, de ha esik az eső, akkor nincs mese, irány a játszóház, ha mozogva akarod lefárasztani a gyereket a délutáni alvás elött. A játszóházban viszont önkéntelen találkozol "furcsa" szülőkkel, vagy kisérőkkel. Ezekből…..
Szatír izélő A zatkák 2013.07.30 17:54:09
Az előbb felhívott egy nő. Elmondta, hogy ő nem eladni akar valamit, hanem a segítségemet kéri. -Persze szívesen segítek ismeretlen felolvasónőknek telefonon. -mondtam neki. Ezt nagyon megköszönte, és innen már egyenes volt a téma alakulása az atkák felé, akik minden baj okozói,…..
Szatír izélő Nemzeti korom 2013.06.19 16:22:48
Sarki kis közért évek óta, ha nehezen is, de állja a versenyt a közeli teszkóval, és spárral. Szűk a hely, de viszonylag mindenből van nekik. Nemrég az fogadott, hogy a bolt negyedét kiürítették, és falakat húznak köré. Kérdezem, hogy mi lesz. Néznek rám, mint aki nem…..
Szatír izélő Anyakönnyvikivonat 2013.05.08 22:13:00
..
Az ember megválogathatja a barátait, de a postását nem. Az utcában ahol lakunk már sok éve ugyanaz a postás. Ha igazán belegondolok, akkor a köszönéseket leszámítva a környéken lakók közül igazán csak vele beszélgettünk. Mindig kedves mosolygós volt, mintha nem is csekkekkel…..