Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beranna

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hónap elején indított ügyfélvadászatban a biztosítást eladó alkuszcégek mindent megígérnek az ügyfélnek, csak váltson. De vajon jól jár-e vele az ügyfél mert sokszor csőbehúzás a mézesmázas szerződés, amit aztán lehet fizetni egy éven keresztül.Ha valaki járt már…..
beranna 2009.12.02 00:00:57
Autófília Újra Swiftbe ülni 2009.11.25 09:00:00
Újra Swiftbe ültem. Saabrina (SAAB9000) köszöni, egészséges, nem ez volt az ok. A cég ahol dolgozom több telephellyel rendelkezik. Szigetszentmiklóson dolgozom, viszont Székesfehérváron lakom, ahol szintén van telephely. A két telephely között így praktikusan én vagyok a…..
Aki a napokban nekifut a szokásos éves KGFB-kalkulációnak, valószínűleg találkozik majd - vagy már találkozott is - a jövőre érvénybe lépő változásokkal. Nem új dolgok ezek, lehetett tudni egy ideje, hogy amolyan "nesze semmi, fogd meg jól!" típusú változások ezek.…..
Amíg a tavalyi kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban a díjukat kalkulálók 40 százaléka kötötte meg a Biztosítás.hu alkusznál interneten keresztül az új biztosítást, addig az idei arány 80 százalékot mutat.Az idei kampány során az első tíz…..
    Pl ezen az oldalon kilehet számolni a kötelező biztosítás összegét. Megnéztem, és végigjátszottam (mint a birka). Mire megtudtam mennyit tudnék spórolni, egy nagycsomó személyes adatot lekértek fölöslegesen (jobb helyeken adathalászatnak…..
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
Az AEGONdirekt.hu összegyűjtötte azokat az akciókat a kötelező biztosító váltással kapcsolatban, amelyeket az internetes ár-összehasonlító kalkulátorok nem, vagy csak részben jelenítenek meg. Ezek az akciók sok esetben még kedvezőbbé tudják tenni a kötelező biztosítás…..
beranna 2009.11.25 00:01:41