Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cukorka

162 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A versenyprogramban mutatták be a POSZT-on a Bolha a fülbe című vígjátékot Vidnyánszky Attila rendezésében. Ha ez a produkció valóban az elmúlt év tizenkét legjobb magyar nyelvű előadásának egyike, akkor nem szeretnénk többé színházba járni Magyarországon. Megvolt…..
hogyvolt Marslakók - 57-60. 2012.05.30 17:30:00
Hiszitek, vagy nem, Havas Henrik szerepelni fog a Marslakókban, eskü. Mondjuk, hogy milyen szer(ek) hatása alatt álltam, mikor tetszikeltem a sorozat rajongói oldalát, amiből szert tettem erre az információra, ne feszegessük, van elég bajom, azt, hogy fogalmam sincs, hol tartunk, meg sem…..
hogyvolt Marslakók - 14. 2012.03.22 17:25:00
Elég tanácstalanul üldögélek a monitor előtt, hogy miért, a mai Baltás cím azt hiszem, megmagyarázza: "Lófasz és esti fény, csöcsökkel". Hogy miről fogok írni, fogalmam sincs, félő, sehogy se lesz a hogyvolt. Gergővel és a Művésznővel kezdünk, meg egy alapfokú…..
Bebe énekli, ajaj. Előre félek a holnap esti premiertől. ..
cukorka 2012.03.03 17:43:27
Az EW.com értesülései szerint az ABC veterán sorozatának nem minden szereplője éri meg a békés öregkort, ami majd az idei évad vége után vár rájuk vélhetően, hiszen Marc Cherry az egyik fő(bb) szereplőt el fogja tenni láb alól. Azt egyelőre nem tudni, hogy a most forgatott és…..
Nemhiába nevezik a Dr. Csontot a jelenleg látható leghányatottabb sorsú szériának, legalább három különböző napon, négy időpontban is kipróbálta a Fox, de az istennek nem hajlandó kimúlni, sőt, a nézettségére igazából senkinek nem lehet panasza, ha jó a felvezetése, ha…..
cukorka 2011.12.08 16:45:38
A Bones, avagy Dr. Csont a Fox egyik legalulértékeltebb sorozata, pedig érdemes odafigyelni rá, hiszen a 2005 óta látható sorozat tulajdonképpen mindegy melyik napon és mikor látható (kedd este 8-kor kezdett, aztán ment szerdára, utána vissza keddre, át csütörtök este 8-ra, majd…..
Ember legyen a talpán, aki követni tudja, milyen szerepek vannak még szabadon a Trónok harcában, most például hét újabb karakter kapott színészt, öt kisebb, és egy jelentősebb. A legfontosabb, hogy megvan Theon apja, azaz Balon Greyjoy, Patrick Malhaide alakítja majd, akit egy James…..
Még egy fővel gyarapodott az amúgy is terebélyes Trónok harca-szereplőgárda: Oona Chaplin (The Hour), Charlie Chaplin unokája is szerepelni fog a sorozat második évadában, mégpedig Jayne szerepében. Ez, mármint, hogy tudjuk a karakter keresztnevét, egyelőre nem sok támpontot ad,…..
cukorka 2011.08.15 21:35:48
comment:com Hírek kávé mellé 2011.07.06 09:30:00
Charisma Carpenter (Buffy) a Burn Notice idei évadában 11. epizódjában kapott vendégszerepet.Lady Gaga vendégzsűrizni fog a So You Think You Can Dance egyik idei epizódjában.Úgy tűnik, Cee Lo a The Voice brit kiadásában is zsűritag lesz - már ha sikerül megegyezni a két műsor…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.07.04 09:30:00
Glee-fanok, figyelem: a következő évadban Darren Criss (Blaine) és Harry Shum Jr. (Mike) hivatalosan is állandó szereplő lesz, viszont Chord Overstreet nem, sőt, csak vendégszereplőként számítanak rá. A Hawaii Five-0-ba új kormányzó érkezik a szigetre, akit Richard T.…..
Naszóval, ott tartottunk, hogy Ned Stark, az Év Faterja versenyben hendikeppel indul északi nemesember egy fejjel megrövidült Joffrey, a Pöcsfej király keze által, legalábbis közvetve, miközben egyik lánya éppen gyilkosa arájaként tetszeleg a királyi udvarban, a másik a városi…..
cukorka 2011.06.21 23:59:13
Reszelős légzéssel nyitunk a koromsötétben, igencsak Ned lesz az, akinek nem ártana vagy abbahagyni a dohányzást, vagy lakóhelyet váltania. Elég szarul néz ki, na, én ebben a sminkben alkalmaznám valami férfiaknak szánt krém előtte-utána reklámjához. Varys jön, hogy beszéljen…..
cukorka 2011.06.14 14:20:44
Ezek után senki ne mondja nekem, hogy Michael Bolton nyálas, szar arc. ..
Az ABC idei midseasonben is elővett egy olyan sorozatot, ami a Better Off Tedhez hasonlóan van annyira vicces, hogy az ember visszaüljön elé hétről hétre, és sajnos pont annyi esélye van a túlélésre, mint Portia Rossi egykori sorozatának (ami azért egy második évadot megélt,…..
Veiszer Alinda az m1 Záróra című műsorában beszélgetett Kathleen Gatival, azaz Gáti Katival, hazánk egyik legismertebb sorozatszereplőjével, aki rengeteg amerikai sorozatban volt már epizodista. Érdekes interjú, érdemes megnézni. ..
Kezd az agyamra menni a PTC, a gyermekeik erkölcse miatt aggódó amerikai szülők egyesülete és hasonszőrű bigott társaik: a Glee szereplőit kihívó pózokban ábrázoló GQ-fotók és a szintén a Glee-ből ismerős Lea Michele hasig kivágott ruhás Cosmopolitan-címlapja után most a…..
Van ez a Gyurcsók József nevű kuruzsló nyomorult, aki a szemét meregette a tévében egy jó ideig, és kisnyugdíjasoktól szedte el a telefonhívás háromszázpluszáfás díját, teccik már érezni, ahogy jobb lett a dereka? Nem? Akkor koncentráljunk jobban, Mari néni, nekem már…..
cukorka 2011.02.08 08:48:54
@albino combino: az europaiak kiirtottak oket???? kik???? mikor, te szerencsetlen??? mikor tortent mindez, csak ennyit kerdezek??? isten barma, csak ezert leptem be, h ezt leirjam, kosz.
a következő alkalommal Nasi Sarokkal fogok készülni, a filmmel vmilyen kapcsolatban álló táplálékot (hagymás vért pl.) fogok felszolgálni..
Felmondott a Time Out főszerkesztője, és hét-nyolc további munkatársa, írja a Kreatív Online. Bede Márton tumblerjén jelentette be a szíkítás tényét, indokként az állandóan késő kifizetéseket jelölte meg. A Time Out kiadója cáfol. Bővebben erre>>> A Bors…..
cukorka 2011.01.10 14:31:05
A Való Világ immáron második hónapja látható, ideje foglalkoznunk egy kicsit azzal, miért unalmas a műsor, és miért fakadnának sírva a mi játékosaink egy amerikai Big Brother- vagy Survivor évadban. Mivel nem vagyok se pszichológus, se szociológus, a poszt leginkább az egyszeri…..
cukorka 2011.01.03 10:55:16
Két sorozatból is találtunk második évados képeket, a V képei ráadásul az évadpremierből származnak. A Justified sorozat sima forgatási promósornak tűnik, míg a Mr. Sunshine című ABC-újoncé a fotósopp artisták keze közül került ki.   ..
Telefonon adta el a Foxnak az Apádra ütök és a Derült égből Polly írója, John Hamburg legújabb sorozatötletét. Az egyelőre még cím nélküli történetben apa és fia - mindketten frissen elváltak - lakótársakká válnak, és közösen indulnak újra csajozni. Mivel Hamburg annyira…..
A tegnap esti Való Világ beszavazás során három műanyagból jól-rosszul összetákolt, izé, ún. nő közül lehetett választani, volt közöttük két átlagosan semmilyen, az egyik biokertész vagy mi a jóisten, a másik meg pornószínésznő. Nem is ők voltak a lényeg, hanem az a…..
cukorka 2010.12.02 10:55:04
cukorka 2010.12.02 11:33:16
@sixx: ugy van, h azt gondoljak ez majd mijenbazierdekes lesz. de csak kiszamithato, semmi tobb, sajnos...
Nem az első eset, hogy egy sorozat bemutatójára Európában a nagy amerikai tévéket megelőzve kerítenek sort (pl. Battlestar Galactica), így lesz ez az ABC Body of Proof című szériájával is, amiben Dana Delany egy idegsebészből kórboncnokká avanzsált, lelkileg labilis, de…..