Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ranger08

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frei Tamás felvette Pampalini-öltönyét, fejébe csapta a dzsungelkalapot, bevett pár maláriaellenes tablettát és bekente magát negyvenes fényvédőfaktorú napkrémmel. És végre hazalátogatott. Mert hogy itt aztán nagy bajok vannak, benőtte a gaz az országot, a Parlament előtt pedig…..
ranger08 2007.06.05 10:09:47
A'sszem a műsor színvonalától függetlenül, a mondanivalójával ellentétes célok felé lökdös mindenkit! Egy véleményt közvetít, egy olyan megoldást, ami szerinte jó lehet. Ki tudja most, hogy igaza van-e vagy nincs?
A torokszorító a dologban, hogy a műsor iránt senki nem marad közömbös! Ezzel viszont pontosan azt a silány, hányadék ízű, sz*rkupacot szolgálja, amit itt nálunk, nagy fellengzősen, politikának hívnak!
Amíg egy ilyen, vagy bármilyen más, hasonló műsoron mérgelődsz, addig nem a műsör kiváltó okát veszed célba!
Ha röhögsz ugyanezen, akkor pedig már át is léptél a problémán, mert a dolognak, onnantól nincs éle!
Sajnos a mi "politikai elitünk" képtelen rá, hogy egy adott helyzet vagy probléma megoldásához számításba vegye az eshetőségeket, nem a saját ideológiája felől, hanem középről. NEM a politikai középről, hanem a módszerek, intézkedések altarnatíváinak közepéről.
+int csak egy nagy SAJNOS, hogy az emberek különbözősége és sokszínűsége is beleveszik a megosztottságba! Ez a célja: két csordát könnyebb uralni, mint 10millió embert vezetni!
Azt kellene tán' számba venni, hogy nem az éremnek van két oldala, hanem sok-sok millió érménk van, mindenkinek úgy sem lehet megfelelni, de akkor döntsenek a fejünk fölött úgy, hogy a kevésbé sz*r maradjon a nagyon sz*r + süllyedjen el!
Freit nem szeretem, de kivételesen ezt a részt +néztem! Hagyjuk a színvonalat, nem tisztem +ítélni, de legalább úgy mondott véleményt, hogy közben nem tört be kirakatokat, nem gyújtott fel autókat! Ha szerencséje van, talán még a szemét sem lövik ki érte!
ranger08 2007.06.05 12:34:31
Énnekem csak az a kérdésem az észteknél szakadt nagy "SZOVJET" hazafiak és hazaanyák kapcsán, ha az ő bedeportált nagyszüleik örökül hagyták rájuk ezt a qrva nagy "ruszki" hazaszeretetet, akkor tulajdonképpen miért nem is mennek a f*szba haza? Állítólag ott'an lenne állampolgárság + habzsidőzsi + hú de qrva jólét...!
Egyszerűbb
sz@rrá qrni egy várost, mint felvállalni, hogy elb@sztuk (nem kicsit!). Az állítólagosan demokráciára átszervezkedett kib***ott orosz, állami vezetés + ne a gázt zárja el és ne on-line hadviseléssel nyomja le az észteket, hanem mondja azt a qrváre elnyomott orosz "kisebbségnek", hogy: Gyere haza, vazze! Állami pénzen söpörsz utcát, metszed a rózsabokrot a Vörös-téren, bányászod a szenet! > De nem! Inkább szivassuk + a szopósokat, majd okul belőle a többi is!
Nem kapnak ész(t)-be dicső nagyjaink, hogy az ő példájukon okulva elgondolkodjanak! Kitől akarunk függeni? Bárkitől, akitől remélhetünk egy kis zsetont! Miért, hogy betömjünk egy lyukat egy másikkal!O.V néhány éve még sikítófrászt kapott és könnyezve állt ki, mondván nem kell az E.UNIO. Most? Verik a mellüket, hogy UNIO-s gázvezeték köll és nem a ruszki! (Igaz, hogy annak még csak a terveit rajzolgatják, vezeték nuku...de köll!!!) Ha vélelenül a kormány átáll az UNIO-s vezeték tervére, és a mostani ellenzék (ne adj Isten!) hatalomra kerül 2010-ben, akkor + majd azon megy a f*sszopás, hogy a qrva Gy.F miatt nincs gázunk!
Egy hülyeség!
Nem erős kezű diktátor kell ide, mert abból is okulhattunk már egynehány helyen!
Anno kitaláltak egy államformát, ami nem volt tökéletes, nem volt mindig jó, de működött! Ez volt a királyság. Megnézhetnénk egy Könyves Kálmánt, egy I. Lászlót! Kimentek a divatból! Mindig az ellen ágáll nemzetünk, ami van! Kiválasztott nép vagyunk + ősi nemzet, akkora kultúrával, mint a Kínai nagyfal! Hurrá!! Hol van?????
Sajnálgatjuk az észteket, de segget nyalunk a ruszkiknak! Segget nyalunk az UNIO-nak, de a qrva anyjukat, mert nem adnak zsetont a metrónkra! Törünk-zúzunk a belvárosban (mindegy milyen címszóval és milyen zászló alatt!), de rohadjon + a rendszer, "mer' kilövija szemem!" Picsának ment oda??
A tisztességbe még senki nem halt bele, esetleg nekünk munkaadóknak és munkavállalóknak kellene egy kis jó példát mutatni! Ha mi tisztességesen húzunk, és haladunk egyre gyorsabban, a szart majd lepucolja rólunk a menetszél!
Új hét, új remények, hátha estére nem lesz annyira dögmeleg, és lehet anélkül tévézni, hogy ráizzadnánk a piros műbőr kanapéra. Három régi sorozat indul útjára ismét a királyi tévé két csatornájának köszönhetően, az egyik egy magyar vígjáték Koltai Róbert…..
ranger08 2007.06.04 16:40:02
ranger08 2007.06.04 16:40:38
A TV2 volt oly bűbáj, hogy tájékoztasson minket a Házdoktor szinkronnal kapcsolatban, gondoltuk megér egy posztot a dolog. Ami Hugh Laurie magyar hangját illeti, azt mindenki tudja, hogy a nemrégiben elhunyt Szakácsi Sándor szinkronizálta addig, amíg bírta, és ezt tessék…..
ranger08 2007.06.04 16:29:14
Na, kiborult a bili és a tartalma pont belecsorgott a bulvárlapokba. Úgyhogy ne csodálkozzunk, ha már a csapból is pisi folyik. Azt eddig is tudtuk, hogy minden tisztességes női magazinnak negyedévente kötelezően át kell vennie a leckét a sperma egészségre gyakorolt jótékony…..
ranger08 2007.06.04 15:53:25
Asztrografológusnak: Ez jó! Teremtsünk piacot! Amilyen "taplósorba" kényszerítenek ezzel a sok bulvár sz@rral illetve húggyal, szerintem tuti az út az érvényesülés felé! J.K. Rowling milliárdos lett a Bagoly Berty féle Mindeízű drazséval és körítésével! Úgy gondolom "Madári'ly'esztő Ilona Mindenrejó Váladéka" befutó lenne a felső vagy legalsó 10ezer közé! Ha esetleg ez bárkiben megbotránkozást kelt, a kérdés az, hogy mit számít? Mindent a szépségért!! És még szomjan sem kell halni... :×(((((((
ranger08 2007.06.04 16:06:07