Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tatu :)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nappal a szokásos időpont előtt, mert a hétvégén nem leszek gépközelben. A hét legnagyobb átalakulásai: az Exolon és a Dél Csillaga egyesülése, a Galaktikus Köztársaság bukása. Aki szeretne ezekről ódát zengeni, ne tartsa vissza magát! :-) th {text-align: left; font-size:…..
Tatu :) 2010.06.18 22:00:50
:D
Most már nagyjából tisztázódott és elkészült a multiszűrő rendszer. Ennek írom most le az elemeit. A legfontosabb: multi az, aki egy IP-ről játszik mással akár munkatársak, akár házastársak, akár valódi multiról van szó nem lehet hitelesen igazolni, hogy indokolt az egy…..
Ma reggel 06:14-kor megsemmisült az utolsó bolygó is a Galaxisban. A játéknak vége. Zandagort győzött. Ennek ellenére gratulálok mindenkinek, aki nem adta fel és kitartott! Ez egy ilyen játék, hogy a vesztesek közt is vannak győztesek: akik nem árulták el fajtájukat, és…..
Tatu :) 2010.02.09 18:27:15
@Norris74: "Ez nem "bug", hanem a program egy lehetőségének a kreatív kihasználása.....
...Nem olvastam sehol a szabályzatban, hogy szabályellenes lenne hajókat egyik flottából a másikba rakni. :)"

@Tatu :) : "A flotta hajói..., jelentős sebesség növekedést értek el, nem kimondottan szabályos módon."

Én azt hiszem, hogy ez mégiscsak "Bug", mert sem a súgó, sem a szabályzat nem ír a "Hiperűrugrásról".
A flották pakolászása ebben az esetben azzal a céllal történt, hogy a szabályosnál rövidebb idő alatt tegyenek meg egy (nagyobb) távolságot, a hajók sebessége ugyanis le van írva a súgóban.

Az ötlet kreatív voltát nem vitatom! :)
Igor Nemezin elgondolkozva nézi a világító stratégiai térképet. Igen, gondolja, valóban nem rózsás a Föld helyzete. Az amerikai Sky flotta egyre nagyobb veszteségeket szenved, és a kínai Kyu sem áll fényesebben. Egyedül csak a Balsoj, a nagy orosz föderáció űrserege sértetlen…..
Tatu :) 2010.02.08 18:45:53
(Elfoglaltság miatt már megint egy nappal a szokásos időpont előtt.) Tizenhét héttel a játék indulása után vagyunk. 1024 játékos volt aktív az elmúlt 7 napban, 727 az elmúlt 24 órában, 275 az elmúlt 1 órában. 416 játékosnak van flottája, 384-nek egynél több bolygója. A…..
Tatu :) 2009.11.27 14:24:00
@Norris74: "..... azt kell mondjam, hogy ezekkel az adatokkal az érdekesség szintjén túl sokra nem megyünk. A fele olyan infó, amit kb 2 perc utánajárással magunk is ki tudunk olvasni a programból."

1 év múlva is?

:)
A világ első ozmóziserőművét adják át kedden Norvégiában. Az édes és sós víz keveredéséből energiát nyerő erőművet - amely egyelőre csak tesztelésre alkalmas - a trónörökös felesége, Mette-Marit hercegnő avatja fel. Írja az MTI nyomán az Index. További részletek a…..
Tatu :) 2009.11.24 22:15:54
@nEjmEd: ezen nem múljon :)

"Indul a fúziós erőmű épí­tése Francia­or­szág­ban
2006. április 15. 16:51, Szombat - Forrás: Napi Online
Májusban zöld utat kap a kísérleti fúziós szupererőmű, miután Brüsszelben a kutatásban részt vevő országok, az Európai Unió, az Egyesült Államok, Kína, Japán, Oroszország, Dél-Korea és India képviselői aláírják a beruházást elindító nemzetközi egyezményt.

Az erőmű, az ITER (International Thermonuclear Experimental Reactor) helyszínéről már tavaly döntöttek: a dél-franciaországi Cadarache-re esett a választás, amely a francia nukleáris kutatás egyik központja. A reaktor tényleges kivitelezését 2008-ben kezdik el, de az engedélyeztetés már a nyáron elindulhat, 2016-ban pedig már az első próbaüzemet is elvégezhetik."

www.sg.hu/cikkek/43973/indul_a_fuzios_eromu_epitese_franciaorszagban