Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mosquito33

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsófi mamája nem érti, miért okoz folyamatosan problémát a kispesti Cserpes joghurtkimérésben, hogy húszezressel akar vásárolni: A Cserpes Sajtműhely kispesti piacán található viszonteladójáról szeretnék mesélni nektek. Itthon mindenki szereti a termékeiket, mivel itt lakunk…..
A Coca-Cola tavalyi beceneves akciója után úgy látszik a trend lesz a pszeudoszemélyreszabott junkfoodból. A Pöttyös Túró Rudi tévéreklámjai ismerete nélkül azonban könnyen félreérthető a csomagoláson érkező üzenet: A Szerencsi Azték csoki és a Lidl Deluxe után ezúttal…..
Mosquito33 2014.03.20 13:27:29
Már annyira megszaladt a Pizza Kingnek, hogy az étteremtől 10 percnyi távolságra sem sikerült kivinni egy pizzát több mint 2 óra alatt. Ahogy George R. R. Martin is megmondta: Pizza is coming! Az oly sok helyen reklámozott Pizza King pizzériáról nekem más tapasztalatom van, mint…..
Mosquito33 2013.12.17 12:57:38
@atpijkamo:
Akkor még te nem voltál Olasz étteremben itthon.. :D
Rutinos Tesco-vásárló már otthon előre összeadta a bevásárlólistáját, így elég határozottan vissza tudta verni a pénztárnál kitudódott 700+ forintos áremelést. Körbejárták a kérdéses termékeket, és megint csak az eredetileg elvárt összeg jött ki. A Tesco elnézést…..
Alföldi Róbert az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozva mondta el, hogy az augusztus végén, Szentendrén bemutatott Bánk bán junior című előadása után (melyet ő rendezett) hárman is rátámadtak, és egy közeli múzeumba kellett berohannia. Alföldi elmondta, hogy nagyon…..
Európa legsikeresebb edzőjével találkozott Pep Guardiola. Orbán Viktor a FIFA-gálán fotózkodott a munkanélküli spanyollal, és kedd este töltötte fel a fényképet a Facebook-oldalára. Edzők egymás közt(Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala) A képek között van még egy, amin a…..
A Homár nem tudná megmondani, hány helyen lehetett volna még elkészíteni ezt a fotót, amit Tatu Monk a Mammut Matchben lőtt, de legközelebb majd jobban figyel: A képen a Mammut 1 bevásárlóközpont alagsorában található, nagy Match közért egyik futószalagja látható. A fotókon…..
Mosquito33 2012.09.11 20:10:27
Tregard szerint a Tescóban lazán értelmezik a csirke felsőcombot. Legalább a feje nem volt benne: 2012. augusztus 28.-án vásároltam a ceglédi áruházukban 8 db csirke felsőcombot, 849 Ft/kg áron. A 8 db combból 3 darabon hatalmas farhát, háj és püspökfalat részt találtam. (a…..
Nem érdekel a klubélet, falkában motorozni sem szeretek. Nem vagyok tipikus BMW-tulajdonos, jobban kedvelem a rigásokat. Soha nem ragasztanék mindenféle hágókon kapható matricákat a csomagtartóra. Nem kell, hogy tudják, pontosan milyen tapasztalt motoros vagyok. Nem érdekel, milyen…..
Mosquito33 2012.08.17 20:16:13
@cancer1:
A mostani kopott gumid miatt kaptál is a fejedre.. ;)
Mosquito33 2012.08.17 23:06:24
@cancer1:
Azért én majréznék egy 5-10éves használt gumival mondjuk elgurulni egy túra során pl Krakkóba,Bukarestbe és ott ne adj isten lerobbanni a gumi miatt. Ha csak azt nézzük mennyit költ az ember benzinre,szervizelésre évi 15-20eKm-re akkor 60-70eFt gumi ár "nem sok". Gumi,fék,motor megbízhatósága ezek kellenek,hogy ne otthon keljen ülni hanem a motoron.:)
Nem ítélem el aki használt gumit vesz. De én maradok az újnál.
Elégedetlen ügyfélnek nem tetszik, hogy a Malévnél különbözeti díjat akartak fizettetni vele, amikor módosítani akarta az egyik jegyét. Az üzletszabályzatukban (PDF) ez benne van (6.3-as pont) mondjuk előre, bármennyire hülyeségnek is tűnik.Tisztelt Malév csoport! Reklamációval…..
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..