Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jurij Kakarin

1 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyönyör ajkai 2013.05.07 16:23:25
Fantasztikusan eltűnt mindegyik feltöltött fénykép... Köszönöm bloghu! Ha izgatnak a gyönyörű intim ajkak nézz szét másik két blogomon: http://beautifullabiamania.tumblr.com/ http://beautifullabia.blogspot.hu/..
Én nem tudom, lehet, hogy keserű ember vagyok, de miközben az alábbi poszthoz végeztem kutatásokat, igen jókat kacagtam. Mindenesetre szépen gyarapszik a sorozat. Nem pofáznék többet, szép hosszú gyűjtemény következik. - Persze. - A srác Kate-hez fordul, átöleli, és hosszan,…..
Jurij Kakarin 2012.07.30 13:08:33
@lizocska: Igen, egyetértek, csak maga a két mondat, még angolul is kissé döcögősnek tűnik. És persze, mint írod, egy férfi szemszögéből, ha szűk, az jó...
Mindenesetre a magyar verzió sokkal rosszabb, teljesen google translet-es.
Ha már így bekapcsolódtam:)
Puli Space blog Drótsorompó 2012.06.30 09:30:00
Michael Collins, az Apollo 11 asztronautája pályája elején még reménytelen közelharcot vívott a drótsorompóval, újoncként ő is az "alja" munkákat kapta meg a Légierőnél. A Holdra elsőként lépő két ember neve bármelyik kvízműsorban elhangozhatna kérdésként: Neil Armstrong…..
Német és japán városok Utahban felépített másolatain próbálta ki először az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság bombázó ezredei, hogy hogyan kell tökéletes terror alatt tartani a Harmadik Birodalom és a Japán Császárság lakosságát. A "szellemváros"…..
Jurij Kakarin 2011.03.19 12:31:55
    Tényleg elképesztő, mit meg nem engednek maguknak a magyar rádiók! A fenti címet a Tankcsapda Agyarország című dalából kölcsönöztem, jól leírja, hogy fiataljaink micsoda fertőt kénytelenek hallgatni nap mint nap. A Tilos elleni NMHH-fellépés csak az első lépése…..
Rájöttem! Havas Henrik 2010.07.22 10:26:00
Magyar médiaszemélyiség, újságíró. Vezetett tévé- és rádióműsorokat is, fogós kérdéseivel minden riportalanyát könnyedén sarokba szorítja. Emiatt sokan nem szeretik, de ebben az országban sosem díjazták azt, aki nevükön nevezi a dolgokat. Műveltségével,…..
Szédületes reggeli indító ez az utaspanasz, ahol a dolgozó ember kifakad a busszal utazó gyerekek és anyák miatt, majd javasol, nem is akármit. Sokat nem is lehet ehhez hozzátenni, nem rontanánk el holmi járatsűrítésről és nagyobb buszról szóló javaslatokkal, inkább tessék csak…..
Jurij Kakarin 2010.05.12 13:27:12
Még mielőtt valaki komolyan azt hinné, hogy a fiataloké a jövő, hadd osszam meg mindenkivel az én történetemet, röviden: Elvégeztem az egyetemet. Mérnöki diplomát szereztem. (Amolyan “egyéb mérnök”, tehát nem kifejezetten gépész kategóriában). Gyakorlatilag szóba…..
440 millió forintból, 93 ezer négyzetméteren építi fel Magyarország kicsinyített mását Jakabszálláson Nemes Dénes. - írja a baon.hu. A településen sportrepülőtér is található, így a Magyarkertnek nevezett park a levegőből is élvezhető lesz majd. Ami a méretet illeti,…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
Unikális hanganyagot találtunk a rendszerváltás környékéről. Gyurcsány Ferenc gyújtó hangú beszédet mond, őszintén feltárja a hibákat, felhívja a figyelmet arra, hogy be kell fejezni a hazudozást. Ismerős? A felvétel az 1989-es KISZ Kongresszuson készült, melyen végül…..
Mit szóltok ehhez a Dell laptophoz? Core2Duo T6570 (2100) proci, 4GB ram, 500 GB merevlemez, DVD-író, wifi ... szép. Nettó 129 ezer forint a kicsike. Nos, a képviselőknek nem ilyen lesz. Nem is nagyon szaporítanám a szót: a leendő képviselők nettó 300 ezer forintos laptopot kapnak.…..
Subba Subba postafiók: Tag 2010.03.22 13:57:05
Jurij Kakarin 2010.03.22 14:40:59
Subba A hét mondata: Feri 2010.03.19 18:49:15
“Jobban élünk, mint 8 éve." (Gyurcsány Ferenc)thx..
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..
Bajban a szocialista párt afrikai platformja!Nem a Homár-olvasók elleni bűncselekmények, hanem különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt kérdezték ki pénteken Fürst Györgyöt a Központi Nyomozó Főügyészségen. Tehát még a terézvárosi, MSZP-s…..
Inkább kicseréli az egész készüléket, ha úgy találjuk, az idő előrehaladtával erősen inflálódott a beígért tíz óra üzemidő, és inkább cserélnénk az akksit az iPadünkben. Ezt azonban nem lehet, legalábbis nem a szervizekben, az Apple inkább ad egy új készüléket 99…..
   Én aláírom, hogy beteges perverzió meghallgatni, különösen egy választást közvetlenül megelőző március tizenötödike ünnepi beszédeit. De, akit érdekel a kampány, az kénytelen. A mesterházy (az, amelyik most épp szabadlábon van), azt találta mondani, hogy…..
Mai posztunk beküldője azt kérte, ne is írjam ki a nevét. Két olyan balesetét meséli el, amikben nem ő volt a hibás, mégis végül ő szívta meg és talán ezek az események is közrejátszottak abban, hogy azóta egy másik országban él, mert elege lett az imádott anyaföldből.…..
Kedves olvasó! Ha a konteónak keresnénk mértékegységet, szerinted mi lenne a legmegfelelőbb? Hányan haltak meg az események során? Mekkora kárt okoztak? Földrajzilag mekkora területet érint? Hányan vettek/vesznek részt benne? Mióta tart? Nos, ha ez utóbbi három bármelyike…..