Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blavatsky

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A '80-as években az iskolában két fajtája volt a prolinak: az egyik annyira proli volt, hogy ezt nem is szégyellte, az ide tartozók lettek a Michael Jackson- (később Bros- és Milli Vanilli-) rajongók, őket most hagyjuk. A másik változat igyekezett titkolni, hogy ő valójában…..
"Ez egy olyan szám, amely teletölti a fejedet, egyszerűen berobban a pofádba...erre lett kitalálva. Van benne szexualitás, erős érzelmi dominancia. Nem kifejezetten az én választásom volt, de úgy láttuk, ez a szám az, amely jelenleg először prezentálhatja jelenlegi énünket.…..
Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a Depeche Mode életem egyik legmeghatározóbb zenekara. Éveken át volt nálam az első helyen, kicsit megcsúszott rajongással, DM klubbal, és az első igazi nagy koncertélménnyel. Mostanában újra előszedtem nem is csak a dalokat, amiket még mindig…..
Blavatsky 2015.09.29 21:42:57
Tavaly az X-Men: Az eljövendő múlt napjai kapcsán már összeszedtük a legrandiképesebb mutáns csajokat. Mondjuk ki: ledobtuk a spiné-bombát és a Zinternet zabálta. Hiába no, milliónyi geek szeretne ezekkel a lányokkal legalább egy kávét meginni! Most listáztunk egyet újra! Egy…..
Kísérleti jelleggel új alrovatot indítunk itt a comment:comon, amiben majd rendszeresen előszedünk egy-egy tévésorozathoz köthető, jó vagy kevésbé jó képregényt. Nyitányként egy igazi ritkaságot, az X-akták magyarországi első számát mutatjuk be. A Kretént, a Pókembert és…..
Blavatsky 2011.08.11 23:07:38
@Yumurdzsak: volt egy sátános rész, sajnos már nem emléxem a címére, én azon bizony paráztam, pedig már akkor is jócskán elmúltam 14.. ;))

nagyon sajnáltam, h. a Magyar Királyi TV abbahagyta a -ha jól emléxem negyedik- évad után, mert én ott elvesztettem a fonalat, pedig nagyon kíváncsi lennék, h. utána mik történtek! Egy-egy későbbi epizódot láttam, teljesen össze-vissza évadokból (volt, ahol már Mulder sem volt), de természetesen azokból nem igazán tudtam leszűrni, h. mi a helyzet a történet fő szálával..

Az első mozifilm tetszett, a második már csalódás volt, szal nem tom eldönteni, h. örülnék-e egy harmadik résznek vagy sem.. :) Egy jól sikerült harmadik résznek persze igen! :)