Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kudawudashuda

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hódmezővásárhelyi választási bizottság átadta a nyertes képviselőjelöltnek az igazolást az eredményről.Ez így elég egyszerűnek hangzik, bemegyek, jónapot, átveszem, köszönöm, kijövök.Nade nem rólam van szó, hanem a bájgúnár Lázár Jánosról! Ő aztán megadta a…..
Pakssal kapcsolatban sok minden előkerült már, de szeretném pár szóban összefoglalni a lényeget. 3.000- 4.000 milliárd forintba kerül, ennek 80 %-a, vagyis 2.400 - 3.200 milliárd orosz hitel lesz.Az orosz hitel törlesztését 2023-ban kell elkezdeni, futamideje 30 év.2023-ban a most…..
Kudawudashuda 2014.01.20 11:02:00
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Olvasd el mégegyszer....

"....a paksi atomerőmű telephelyén új blokk(ok) létesítését előkészítő tevékenység megkezdéséhez."

Csal az előkészítő tevékenység lett megszavazva, nem maga a bővítés.
Az elmúlt években örvendetesen javult a közlekedésbiztonság a magyar utakon, és ezzel párhuzamosan radikálisan csökkentek is az országúti halálozások, de a legutóbbi elérhető statisztikák szerint még mindig van felzárkózási lehetőségünk Nyugat-Európához e tekintetben. A…..
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Kudawudashuda 2013.12.18 15:18:08
@/nahayder: Nem azért, de ha te 50m-re magad előtt észlelsz egy kamiont és jössz rá, hogy be kellene húzódni, akkor vagy add le a jogosítványodat vagy menj el szemészhez...
Kudawudashuda 2013.12.18 15:38:10
@/nahayder: Írtam azt is, hogy 50m-nél jössz rá, hogy be kellene húzódni.... :) Nem kioktatás, hanem amolyan tanács és akkor nem jársz úgy, hogy a kamion s*ggéig fékezel mert nem férsz be.

Rengetegszer van olyan, hogy az utolsó pillanatban akar bemenni, aztán látja, hogy jövök belsőben (v azért mert épp előztem, v azért mert épp hamarabb már behúzódtam), akkor elbizonytalanodik és kénytelen fékezni a kamion s*ggéig,majd magát meggondolva mégis bejön és én is fékezhetek mert ő épp 90-ről gyorsul. Ahelyett, hogy hamarabb nyugodtabban besorolt volna a belsőbe, én meg visszalassulok a tempójára ha épp lassabb. Hozzáteszem 130-140-es tempót szoktam menni pályán...
Mikor fordult elő utoljára Magyarországon, hogy mindenféle üzleti-politikai érdektől mentesen, egy közös cél érdekében ennyi ember gyűljön össze? Lassan egy éve minden, a magyar válogatottért szorító drukker naptárának egyik kiemelkedő időpontjaként szerepelt 2013.…..
Ilyen egyszerű az egész történet: az a fasza csávó, aki ad, nem aki elvesz. Aki pedig történetesen most ad, az a Fidesz. Nem tudjuk, hogy mennyit és nem is érdekel. Mi hiszünk a tündérmesékben. Mi nem tartozunk azok közé, akik utánajárnak. Megelégszünk azzal, hogy elhisszük. A…..
Kudawudashuda 2013.03.24 10:50:50
@De gustibusaut bene, aut nihil: érdekes, bajmai alatt kenyér,tej,távhő Áfája 18% volt. Most 27%...
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója ma a felháborodástól reszkető hangon fordult a nyilvánossághoz. "Épül a Bajnai-adatbázis – fogalmazott. – Egészen elképesztő a módszer a hírek szerint. A hazai média arról adott közlést, hogy a Haza és Haladás Alapítvány…..
Azt már tudjuk, hogy március 14-én, mikor már óriási gondokat okozott az országban a hó, a katasztrófavédelmi vezérkar a belügyminisztériumban és külön is ünnepelte magát. Szombatra már javult a helyzet, Orbán Viktor személyesen is tájékozódott az M1-esen, mely eseményről…..
Kudawudashuda 2013.03.19 15:06:26
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Segítünk! Maradjon otthon vagy üljön be a szomszédhoz!Belügymin
24 órával a havazás megkezdése után előkerült Pintér Sándor belügyminiszter és kesztyűbábja, a Télügyi Kormánybiztos, Bakondi úr sajtótájékoztatójukon fényezték magukat, majd elköszöntek. Riadót rendeltek el, nincs kihirdetett vészhelyzet.A miniszterelnök Brüsszelben, a…..
Kudawudashuda 2013.03.15 21:51:17
@Blogger Géza: Azt azért áruld már el, hogy ha jó előre tudni lehetett a helyzetet, akkor a kamionokat miért állították le és terelték parkolókba szerda illetve csütörtök reggel, hogy legalább ők ne legyenek akadályok, ha már a birka nép autózik?
A Délmagyar címlapján vezércikként jelent meg, hogy a biciklisek milyen nagyon szabálytalanok, bizony. Példa erre a Dugonics tér, ahol a biciklisek 70%-a szabálytalan volt, mert a zebrán tekert át. Az újságírónak csak az nem tűnt föl, hogy szabályos lehetőség nincs a…..
Kudawudashuda 2011.08.15 00:25:54
@Zolton: bocs roszat másoltam.

p/1. az utat keresztező kerékpárút (158/g. ábra).
g) gyalogosátkelőhely (152. ábra);
Kudawudashuda 2011.08.15 00:34:20
@sdd-: és? Gyalog átkelőhely, nem pedig Gyalog és kerékpár átkelőhely...
Kudawudashuda 2011.08.15 00:40:02
@agyramegy: ha nincs kijelölt kerékpárút akkor az úttesten kell haladni és hátranézés majd karjelzés és besorolni balra és úgy...

zebrán nem lehet áttekerni...
Nem-nem, kedves barátaim, nem egy mostanában divatos, homoszexuális-ellenes poszt következik, hanem bármilyen furcsa is, közlekedésokossági tanfolyamuk következő darabját olvashatják!A hétvégén vidéki turnén voltam, több tanulsága is volt az utazásnak, pedig épp az idén…..
Kudawudashuda 2009.11.24 21:38:57
@idelle: ha valami hirtelen akár műszaki probléma adódik, akkor teljesen mindegy, hogy 130 vagy 160. Ez nem istenkirályságról szól (legalább is nálam) hanem mert ilyen sebességtartományokban érzem magam jól a volán mögött és nem az a 5perc számít, hanem a vezetés élménye. Ha látom, hogy egy előzés rizikós lenne, akkor inkább kivárok. Az a baj, hogy ebben a témában is általánosítás van, hogy ha gyorsabban mész mint a megengedett, akkor hülye öngyilkos jelölt vagy aki másokat is veszélybe sodor. Pedig ez is csak a bunkó p*arasztok miatt alakult ki.
Kudawudashuda 2009.11.24 22:14:12
@Razasu: általánosítasz mint az emberek többsége. Nem abból indulok ki, hogy velem úgyse történik ez meg, mert bármi bármikor megtörténhet. Viszont ha az a kamion 130as féktávon vágódik be eléd akkor az eredmény ugyanaz. Erre írtam, hogy tök mind1. Hameg pont előttem történik vmi akkor így jártam. Sors akarata. Lehet, hogy ha 130al megyek és elkerülök egy balesetet és megúszom de akár másnap gyalog megyek, elesek beverem a fejem és meghalok.