Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abbey66

6 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az új vidi! Ez egy nagyon jó játék, szóval nem rossz:D És a lényeeg:   ..
xD Játék Elemzés Hiba 2010.02.13 19:59:00
Másodjára végülis sikerült feltölteni az új videót, 100%-nál döntött úgy az explorer, hogy kilép... xD Nosszóval a HAWX egy jó játék, most ez inkább bemutatás lesz mint kielemzés. Az ikszdé legyen veletek.   Hiba! A konvertálásban történt, a nyolc perc helyett,…..
Eliskészült a Kicsiszék második része. Annyira nemlett hűdehosszú, mivel nemtudtuk továbbvinni. Igen, aki rájönne mit kéne csinálni, várjuk a kommenteket.Kellemes nézést. xD  ..
Sok-sok gondolkozás után rájöttünk, hogy a ???? nevű játékot mutassuk be. Hát mit ne mondjak a játék szivat, nem lehet tudni, hogy mi következik, minden lépésből meghalhatsz xDDDD Csodálatos ellenségek csodálatos hangját a csodálatos Zolix készítette. Nézzétek a videót is…..
Abbey66 2009.12.13 18:36:07
@PAPRIKA: Nemkéne, oké?
Ha már fikázod, építő kommentet írhatnál, vagy nem is kell rá venned a fáradtságot. Amúgymeg csinálj jobbat, kezdők vagyunk.
Jaés bocs, hogy elraboltuk az idődből azt a hét percet amíg megnézted.
Na csók.
Két videó is elég volt, hogy összegyüljön ennyi elrontott szinkron. Törjük a magyartot. xD  (Töröljük a magyarázatot... Sanyaa már olvasni se tud.  xĐ ) Hosszú és ikszdé életet! xP     ..
Abbey66 2009.11.30 17:55:30
@Borsesz: Én 15 vagyok, Sanyaa és Zolix 12, egy nappal egymás után születtek. Sanyaa a legfiatalabb. xD
De nembaj, koránkezdik. ^^
Új videó!! Most végre sikerült még aznap feltölteni a videót, amikor csináltuk. Jee. xD Ez lesz az utolsó Lovagolni szeretnékes videó, mivel mi már irtózatosan unjuk, és a nő hangjától is herótunk van. xĐ A vidi kép kicsit nyomott lett, de már eléggé felidegesített ahhoz,…..
Egy hét szenvedés után végre sikerült feltennünk a jútúbra az első videónkat. Kicsit bugos lett a szinkron, dehát ez egy első videó, legyetek elnézőek. xP    ..
Abbey66 2009.11.28 15:00:32