Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaba1959

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon kevesek közé tartozom, akik Wittner Máriát már 56 viharos napjaiból ismerik, és egyenesen a Corvin közből. Akkori tapasztalataim szerint, nyugodt lélekkel állíthatom, a politikailag megfelelni akaró Dániel Péter legalább annyira primitív, mint a szintén megfelelni akaró, csak…..
Induljunk egy kis zempléni kalandozásra. Úti céljaink - ahogy azt már megszokhatták tőlünk az olvasók -  nem a jól ismert városok  lesznek, mint pl. Tokaj, Sárospatak vagy Sátoraljaújhely. Helyettük (vagyis inkább mellettük) a rejtett zugok felé közelítünk. Olyan látnivalók…..
csaba1959 2015.05.27 14:31:45
@kewcheg: igen de csak földuton
Már meg is szólalt a fülünkben a Bubamara, ugye? Kusturicát lehet szeretni vagy nem szeretni, de a film muzsikája annyira jó, hogy azonnal fülig szalad a szánk, ha meghalljuk. És azonnal elkezdenek sorjázni a zseniális jelenetek, amelyeken betegre nevettük magunkat egykoron, mert ennek…..
csaba1959 2015.03.27 11:37:46
@Gringo:
Nézd meg a Csufak büdösek és gonoszok címü OLASZ filmet ez olasz cigány csak nem humor hanem színtiszta igazság 1976-ban és ma is.
csaba1959 2015.03.27 11:43:26
@abcd1234:
Dadan mondta:

Amit nem tudsz elintézni pénzel, azt intézd el k..rva sok pénzel.

A mai világ legnagyobb igazsága.
Régen kavart akkora vihart bármilyen alkotás, mint az elmúlt néhány napban az Alföldi Róbert rendezte István, a király. Az, hogy viták lesznek körülötte, már akkor borítékolható volt, amikor kiderült: a Szörényi Levente-Bródy János szerzőpáros Alföldire bízza a kultikussá…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Már több mint 6000-en osztottak meg a facebookon egy bejegyzést, ami Gyurta Dániel győzelme kapcsán hazaárulóz le másként gondolkodókat. Magyari Pétert az Index újságíróját, Gréczy Zsoltot Gyurcsány házicicáját, és Aczél Endrét a Népszabadság újságíróját. MI ezek…..
A bulváripar olyan fazonokat termel ki világszerte, hogy az valami hihetetlen, miért pont nálunk ne lenne olyan leharcolt valóságshow-szereplő, aki képes élő adásban, a Bros spontán arra kóricáló kamerái előtt egy számára vadidegen fickó pöcsét fogdosni? A nőt az Éden hotel…..
Megtalálták Bándy Kata gyilkosát, vallomást tett. Egyes szélsőjobboldali portálokon már terjed a hír: cigány a gyilkos. Pedig nem a cigányság ölte meg Bándy Katát, hanem egy ember, aki remélhetőleg jó sokáig fog a börtönben rohadni. Ki lehet persze mondani, hogy cigány a…..
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
Örülünk, Vincent? Mi százezren 2012.06.28 11:49:00
A magánnyugdíj-pénztári szektor fölött elült a lőporfüst, a Nemzeti Dúlás kormányának seregei épp más vidékeken menetelnek dicsőségesen a semmibe. Március 31-ével lejárt a magánnyugdíj-pénztárakban maradt, alig százezernyi tag törvényi határideje az állami…..
csaba1959 2012.06.28 14:39:51
O V egy beteges hazudozó. Ha nem tud hazudni beteg de így van ezzel a kiflis selmeczigabika is

maria.blog.hu/2012/01/23/10_eve_tort_ki_a_kiflicsucsok_botrany

Sajnos Én is bedőltem nekik mert azt hazudták hogy ott is lesz saját számlám és nem kapok állami kiegészítést. Igy kaptam 3 milla után 37800Ft-ot
De igaz rá Arany János Toldi első ének 13. versszak utolsó két sora
"Hely szép öcsém de nagy kár
hogy apád paraszt vót
s teis az maradtál"
Náluk egy a lényeg : PÉNZ A ZSEBBE neked meg LÓF @ sz a s@ggbe
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
10 - 15 - 20 ezer fő vett körülbelül részt a Parlament előtti  2011. január 14-i, sajtószabadságért való tüntetésen. Gondolom köztük számos blogger is figyelte a történteket és levonja belőle a kellő tanulságokat.  Amennyiben  a 2002-es FMPSZ (egykori…..
(Köz)szempont Valami változott 2011.01.15 11:53:04
Tízezer ember. Hozzávetőlegesen ennyien voltak kint a Kossuth téren péntek este, hogy voksukat letegyék a sajtószabadság mellett, a médiatörvény ellenében. Tízezer ember. Legalább ennyien vannak ma Magyarországon, akik úgy gondolják, a Kormány rossz döntést hozott és egy olyan…..