Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nanic

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár még a nyár is előttünk van, a nagyobb divatházak máris elkezdtek az őszi divatfotóikkal, illetve lookbookjaikkal bombázni minket. A Versace arca Elza Luijendijk lesz, aki Mert Alas és Marcus Piggott fekete-fehér képein fogja népszerűsíteni a márka őszi kollekcióját. ..
nanic 2012.05.27 23:25:17
A Chanel legfrissebb haute couture kollekciója remek lett. Karl Lagerfeld szakított a fekete és a fehér egyeduralmával, helyettük a kék és annak ezer árnyalata vették át a főszerepet. A kollekció egy része a hagyományos tweed kosztümökből és ruhákból tevődik össze (ez a…..
A Vogue Italia (Beauty) ilyet is leközöl.                         Barbi a vele hasonló nevű műanyag babává retusálva és a szája. Háát, háát... nagyon érdekes. Miles…..
nanic 2012.01.15 20:41:05
A spanyol Blanco "Autumn Smile" elnevezésű kollekcióját Rianne Ten Haken és Giedre Dukauskaite mutatja be nekünk David Dunan fotóin. Nagyon szeretem a Blanco-t... ezért az a tanácsom, ha valaki éppen Spanyolországban jár, semmiképpen se hagyja ki a bevásárló körút során…..
nanic 2011.10.07 12:31:15
Karl Lagerfeld nagyszerű kollekciót hozott a Párizsi Divathétre. Természetesen a tweedkosztümök, szoknyák és blézerek ezúttal is elengedhetetlenek, csakúgy, mint a fekete és a fehér színek, de szerencsére ezeken túl sokkal érdekesebb dolgok is találhatóak a kollekcióban.…..
Strange's fashion & gossip H&M ősz 2011.08.24 07:56:00
A H&M őszi kollekcióját ezúttal Karlie Kloss-on vehetjük szemügyre. Bár a képek már jó ideje keringenek a neten, azt gondoltam, hogy közeledve a hivatalos őszhöz időszerűbb most szemrevételezni mire is számíthatunk, ha betérünk egy H&M-be, nem pedig a nyár elején,…..
Pink, Alanis Morrisette, Penelope Cruz, Miranda Kerr... mindannyian babákkal "felszerelkezve" :) Alanis Morrisette   Pink…..
Stella McCartney újragondolta, hogy milyen fehérneműkre vágyhat egy menyasszony, de ha gonoszkodnék (vagy pusztán csak reális szemlélem ezeket az alkotásokat?), akár azt is mondhatnám, hogy a hófehér csipkecsodák meghaladják Stella képzelőerejét.Ezek a fehérneműk egyáltalán nem…..
Barcelonában már megkezdődött a jövő évi tavaszi/nyári kollekciókat felvonultató divathét. A második napon mutatta be Miriam Ponsa a 2012 nyarára tervezett alkotásait, egy igencsak bolondos performansz keretében, ugyanis az összes modell rajzfilmhaj- parókát, vagy óriási…..
nanic 2011.07.18 11:01:59
Folytatódik a Louis Vuitton "Core Values" elnevezésű kampánya, amelyben ezúttal Angelina Jolie látható egy Louis Vuitton táska társasában. A képet szokás szerint Annie Leibovitz készítette.A fotó és a táj gyönyörű, Angelina arcán viszont talán dolgozhattak volna még…..
nanic 2011.06.14 23:02:47
@The Strange: ezt úgy értem hogy angelina arcán kívül minden jó :-)
Emma Watson fantasztikusan néz ki!Na, ilyet nem szoktam túl gyakran állítani, de az amerikai Vogue júliusi számában (aminek a címlaplánya is ő) leközölt fotósorozaton tényleg szuperül fest, akár egy fiatal dáma!Ez többek között annak köszönhető, hogy csodálatosan sminkelték…..
Mihalik Enikő ezúttal Saks Fifth Avenue internetes boltot népszerűsíti a most következő - Alexander Neumann által készített - képsoron. Bevallom őszintén, közel sem ezek a legjobban sikerült divatfotók Enikőről, némely képen szinte rá sem ismerni... ..
nanic 2011.06.07 10:16:01
Coco Rocha manhatteni otthonáról készített néhány fotót Claiborne Swanson Frank. Engem mindig érdekelt milyen lakásban laknak a sztárok, a modellek, hogyan rendezték (rendeztették) be azt, mitől, milyen tárgyaktól válik személyessé, igazán otthonossá. Coco lakása nekem túl…..
Kate Moss fogja a Mango 2011/2012-es őszi/téli kollekcióját (amelyet néhány napja mutattak be Párizsban) népszerűsíteni, a fotós pedig Terry Richardson lesz. A közös munkát egy kis videó elkészítése előzte meg, amelyet Terry Richarsdon rendezett, a film előtt azonban vegyük…..
nanic 2011.05.23 16:34:02
Íme a Zara májusi kínálata a fiatalabbaknak: (A stylistnak pedig két hatalmas pofon...) ..
nanic 2011.05.20 13:14:25
A kollekció egy része egészen szerethető, talán még arra is érdemes, hogy az ember betérjen a Zara valamelyik üzletébe. Másik része azonban kicsit elgondolkodtató, hogy vajon tényleg van-e potenciális felvevő piaca egy kígyómintás maxiruhának, a túlságosan is lazára,…..
nanic 2011.05.16 16:37:35
Karl Lagerfeld rendezésében elkészült a második Magnum reklámvideó is. Más a színhely, más a téma, a két főszereplő személye - Rachel Bilson és Baptiste Giabiconi - azonban változatlan.Ez hogy tetszik?Aki az elsőről lemaradt itt pótolhatja :)..
A 2011-es őszi/téli időszakban Jacquelyn Jablonski fogja népszerűsíteni a Givenchy sminkszereit.Íme a kampány első képe, ami engem teljesen elbűvölt. Erőteljes, drasztikus smink - de nagyon szép és izgalmas is egyben.Nektek hogy tetszik a kép?  ..
Újabb ruhákkal, összeállításokkal ismerkedhetünk meg a spanyol Blanco tavaszi/nyári kínálatából. ..
nanic 2011.04.21 19:38:17
nanic 2011.04.23 22:23:07
Egyik legkedvesebb spanyol márkám, a Blanco sem hagyta figyelmen kívül az idei "ezerszínű trendet". A "Color Splash" elnevezésű kollekció virágos, csíkos és élénk színű ruhákból és kiegészítőkből áll. Lais Riberio a modell, akin megcsodálhatjuk a…..
Terry Richardson ismét együtt dolgozhatott egyik legkedvesebb modelljével, Mihalik Enikővel. A fotósorozat egy brazil divatcég, a BoBo számára készült, Enikő lesz ugyanis a cég arca a 2011-es őszi kampányban.Enikő nagyon helyes a fotókon, de azt kívánom, hogy bárcsak az utolsó…..
Az Alexander McQueen Divatház alkotása ez a szandál. Hihetetlen a talpa, mintha egy barokk szobor-részlet lenne! Igazi műremek. Az ára cipőviszonylatban igencsak borsos: 2.684€ (kb. 709.000 Ft), de szerintem tekinthetünk rá szoborként is... ..
Hosszú ideje ez a legértékelhetőbb kollekciója Miuccia Prada-nak. Na azért nem vagyok teljesen kiszédülve ettől sem. A bemutatott ruhák első fele csinos, helyes összeállításokból áll, a vége felé azonban a csúnyán szőrözött kabátokat, illetve pikkelyes ruhákat nem igazán…..
nanic 2011.02.25 18:57:26
A Marchesa legújabb kollekcióját, amelyet a New York-i Divathéten mutattak be már itt szemügyre vettük. A modellek Christian Louboutin által tervezett lábbelikben vonultak a kifutón, most nézzük meg ezeket egy picit közelebbről: ..
nanic 2011.02.24 16:42:17