Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IndaAdmin (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! [jún. 10. 23:19] A mai nap ismét elég aktívan telt, reggel fél hatkor keltem, gyors kávé és reggeli után elindultam a kölcsön kapott Suzuki Grand Vitarával elsőként Gyömrőre, ahol SzaGértővel megpakoltuk a terepjárót…..
IndaAdmin (törölt) 2010.06.07 17:08:24
@zsola2: megjott, olvasom, rakom!
IndaAdmin (törölt) 2010.06.07 18:36:48
Csak, hogy tudjatok rola ti is es ne legyen meglepetes:
inda.blog.hu/2010/06/07/blog_hu_karbantartas_3
Ma ejfel es hajnali ketto kozott karbantartas es megallas lesz a teljes blog.hun.
A csapattal ez ido alatt is fogjuk tartani valamilyen formaban a kapcsolatot es amint lehetoseg lesz ra frissitem a posztot.
Ha segíteni szeretnél bármilyen módon, kattints ide! Hamarosan útnak indulunk, folytatás itt! [2010. június 7., 9:32] Elképzelhető, hogy az adományok átvevőit csak nehezen, vagy csak munkaidő után fogjátok elérni, mert aki nem tudott szabadságot kivenni, annak muszáj dolgoznia. Én…..
Nem tudom, ti szoktatok-e “fórumozni”, azaz használjátok-e az Index fórumát. Én igen, és büszkén állíthatom, hogy már a kezdetekkor is ott voltam, és a nickem (Droli) már tizedik életévét töltötte volna be júniusban - ha ki nem nyírják. De nem csak én jártam így,…..
IndaAdmin (törölt) 2010.06.03 15:00:03
@Droli:
Az első bekezdéssel kapcsolatban megkereel közvetlenül rövidesen.

A szabály nem konrétan erről az oldalról szól, ez fontos!
Nem akarunk senkit bojkottálni, hanem megpróbálunk egy olyan környezetet kialakítani ami a lehető legkevesebb ember számára okoz kellemetlenséget, de ezen felül a többséget próbálja védeni azon tartalmaktól, amik vagy törvényt sértenek, vagy az emberi normákat, vagy az elég szubjektív jóizlést.
Ez az eset rávilágított arra, hogy a szabály jelen formájában nem teljesen pontosan határozza meg a szankcionálható dolgokat és ezzel egy időben a büntetést, erre találunk valami megoldást.
Hamarosan élesedik Már élesítettük legújabb fejlesztésünket, aminek segítségével blogotokhoz csatolhattok egy indanetes közösséget, így olvasóitokkal már nem csak a kommenteken keresztül tudtok kapcsolatot teremteni, hanem egy valódi közösségi felületen.Ahhoz, hogy blogotokhoz…..
IndaAdmin (törölt) 2009.12.03 16:42:44
IndaAdmin (törölt) 2009.12.11 10:49:29
@chilly: megtortent
 Hölgyeim is Uraim, amikor nem túl viccesen azt írtam a nap képe posztok végére, hogy "és egyből idekerültök a jobb hasábba. (Mármint a képetek.)", akkor még nem sejtettem, hogy hamarosan tényleg odakerülhettek. Ti magatok is. Az inda.hu/blog.hu legújabb…..
IndaAdmin (törölt) 2009.12.04 15:49:56
@katácska!: Most már menni fog
Drága cukiolvasóink, az indának hála léterhoztunk egy közösséget, ami frappánsan a Cukiság névre hallgat és itt lehet belelépni. És ha már benne vagyunk, remekül lehet beszélgetni, cukiság faktoron vitatkozni, állatorvosokat ajánlgatni, ingyenmacskát árulni, vagy bármi mást…..
IndaAdmin (törölt) 2009.11.24 18:12:01
@dávidzoli: a problémát az okozza, hogy még nem vagy regisztrált indanet felhasználó. Itt ezt megteheted és tudsz csatlakozni a közösséghez: indanet.hu/regisztracio/lepes2