Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Hülyegyerek

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jól felépített fideszes kommunikáció pajzsán erős rés támadt. Mint emlékszünk rá, Németh Zsolt a minap úgy fogalmazott, hogy az „asszony nem ember”. Nos, ennek a kijelentésnek a valóságalapján lehet ugyan vitatkozni, de a legfelsőbb helyről sem érkezett rá cáfolat,…..
Pártok ifjúsági szervezeteinek rendezett kerekasztal-beszélgetést szerdán este a Liberális Fiatalok Egyesülete (LiFE) a Gödörben. A rendezvényen a DK ifistáit, az Ifjú Demokratákat kivéve minden jelentős, illetve kevésbé jelentős párt ifjúsági szervezete képviseltette magát:…..
A Hülyegyerek 2015.02.12 15:49:03
@Rózsa Misi: Ajánlom figyelmedbe a TGM-Schiffer vitát. Pont az elzárkózás az, ami miatt kvázi szabad pályán mondhatott-csinálhatott akármit a jobbik. Észre kéne venni, hogy az eddigi demokratának titulált módszerek és hozzáállás vagy semmit sem értek, vagy egyenesen segítették a jobbikot.
Nekem is zsigeri ellenérzéseim vannak a jobbikkal szemben, de a helyzet az, hogy az este egyik legjobb felszólalója pont a jobbikos volt.

@kewcheg: mondjuk tenni akar valamit az országért?
Utolsó epizód idénre, basszus, pedig igazán elnézném még, de ne legyünk telhetetlenek. Maradunk a helyszínekre bontott hogyvótnál. Királyvár Véreres szemmel nyitunk, Tyrionnak szar napja van megint, az látszik, még jó, miközben a várat védelmezte, Ser Mandon olyat húzott…..
A Hülyegyerek 2011.07.05 18:56:24
@aenpone:

" x 70 SHOTS"

HÁT EZ MINDEN CSAK KURVÁRA NEM EGYSZERRE

DEJÓ, MEGTALÁLTAM A CAPSLOCKOT!!!!44négy!
Elsőként nagyon szeretnénk megköszönni az index.hu/blog.hu szerkesztőségének, hogy címoldalra méltónak találták gyűjteményünket! Nem mondom, tetszik, amit csinálunk, de elsősorban magunknak kezdtük el írni, nem hittük volna, hogy ilyen gyorsan felfigyeltek ránk. Olvassatok…..
Ahány ország, annyi szokás. Ez igaz minden területre, így a szexre is. Összegyűjtöttünk néhány olyan szexel kapcsolatos furcsa törvényt, amely hogy-hogynem, de kipattant a törvényalkotók fejéből. Akkor lássuk.Bahreinben egy orvos csak tükörből vizsgálhatja meg egy nő nemi…..
A Hülyegyerek 2008.12.25 20:50:21
@Bogi24: A precedensjog szépsége. Valamit akkor iktatnak törvénybe, ha megtötént. Innen már én sem akarok belegondolni....
Szükséges némi kultúrtörténeti ismeret. Julian Szemjonov szovjet író hőse volt egy bizonyos Stierlitz, aki orosz felderítő volt a náci németországban. Igazából a Tavasz tizenhét pillanata c. sorozattal dörrent a köztudatba (úgy egy éve itthon is adta tán a Duna). Kis…..
w A tök napja 2007.11.07 07:45:00
Vettem tököt, lámpást faragandó. Nekem töklámpást adott kezembe az Úr. Jó kis jack-o-lantern lett belőle. Babának tetszik, kurjongat neki. Nekem is tetszik, jól néz ki. Csudaszépen narancssárga a tök belseje. Még a Fidesz-narancsnál is szebb. KDNP-logónak pont jó volna. A…..
w Képrejtvény 2007.10.30 13:30:00
Amíg pihen a maci. Tender lezárva: kardnyúl barlangjában...
Egy hosszabb posttal emlékezünk majd meg az új Ubunturól. Ám amíg ez a post összejön, befutott Németh Ádám reagálása az Indexben "Adminisztrációs hiba" címen megjelent Ubuntu-tesztre. Íme. Nos, talán kezdjük a diszklémerrel: hardcore Unix-felhasználó vagyok, 1998-ban…..
Most az elöbb belefeküdtem egy cserbogárba... beleakad a póloba... rád kapaszkodik... és ha meg nyomod, a lábát ami szúr mélyen beléd ereszti de ha le lököd magadról vagy le esik és a hátára kerül meg hal. Nem tud megfordulni... életképtelen... és vannak ilyen emberek is.…..
Ahhoz, hogy nyiltan, és egyetemesen fogalmazhassuk meg a hülyeség definicióját, valamint írhassunk példákat a képviselőből, elengedhetlen, hogy saját (iSpy szavaival élve) MOL-ságunkat bemutassuk.Talán fél éve lehetett. Egy őszi estét gyanútlanul töltöttem el a Nagydiófa nevű…..
A Hülyegyerek 2007.06.04 23:30:24
Én is bemutatkozom vagy írok valami üdvözlő/"világmegváltó" szöveget... de mégsem.Nincs semmi ötletem a Világ Béké-hez és nem szeretném le írni hogy kezicsókolom remélem tetszeni fog az oldal és sokat jár majd ide... és azt se szeretném el mondani amit az…..
A Hülyegyerek 2007.06.04 23:09:18
Először is üdvözlök mindenkit!Érdekes ötlet szerintem a blog témája tehát, most ne a különlegesen okos szép jó emberekkel foglalkozzunk, ne is a társadalmunkban élő úgy nevezett "átlaggal" hanem az átlag alatti példányokkal. Gondolkoztam mi legyen az első felhozott…..
Sziasztok hazaértem a Szabadidőközpontból. A Három Grácia hozta a formát. A NAGY egyéniségek az értelmiségiek ( najó az utolsó mondat kemény volt és gonosz:) de a kép jó lett. iSpy kiszál... ..
A Hülyegyerek 2007.06.04 20:17:48