Regisztráció Blogot indítok
Adatok
factorywow

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
factorywow 2011.12.18 13:41:05
@MoonTiger: Én nem teljesen értek egyet a Jar Jar témában...létjogosultsága volt mert (ha jól emlékszem) ő segít kiépíteni a Gungen-ek és a Naboo-iak békéjét és közös hadseregét a Naboo-i megszállás idején (utánna meg asszem vmi tanácsos lett vagymi). Ezen kívül tisztán látható hogy Jar Jar egy gyerekeknek generált szereplő aki kedves,ügyetlen,vicces akivel a gyerekek azonosulni tudnak mert már megszokták a rajzfilmekben látható kétbalkezes karaktereket. Oké hogy ezzel is csak a film eladhatóságára mentek rá de ez van.

Valamint ha nem lett volna klónhadsereg hogy közdöttek volna meg Duku gróf / Grieves seregeivel ? Addig oké hogy Palpatine átveszi a klónokat és kiirtja a Jediket de ha nem lettek volna akkor alapból vesztesek lettek volna.

Anakinba ÉN nem feltétlenül tudnék belekötni (Nyilvánvalóan ő is a gyerekeknek készült úgy mint Bings kolléga).

És a végére csak annyit hogy az Erő-t megmagyarázni sztem nem volt teljesen hülyeség mert biztos voltak teóriák és találgatások és szerintem sok embert érdekelt hogy hogy is működik.Hát kaptak rá egy választ.És a fogatversenyes rész nekem speciel nagyon bejött.

Meg lehet kövezni de nekem tetszik az új trilógia is. ;)
  ..
factorywow 2011.12.09 19:37:33
@bucbuc: szerintem amúgy nem is fog bekerülni videóba...ez sztem eléggé személyes téma ami nagyban kötődik Gergely magánéletéhez. Kétlem hogy egy internetes portálon - mitöbb videóban - fogja kiteregetni magánéletét.

Szóval én a helyedben nem várnék rá ;)

Az én kérdéseim viszont : Mi a véleményed az új Batman trilógiáról (melyik a jobb a Kezdődik vagy a Sötét lovag (bár ez nem is igazán kérdéses) ja és mennyire várod a The Dark Knight Rises-t ??? )
Kevés, és hanyag. A történetről semmi konkrét, a grafika nem annyira kimagasló, a menü meg érdektelen. Egy játékbemutatónál a menü max fél perc kéne hogy legyen. Első szárnycsapásnak még-még oké, de már annyi videósról lehetne példát venni, hogy sajnos itt már meg kell…..
Ez Medvebeni első videója. Pozitív jellegű értékelést várok tőletek, hogy megtudja, mit kell a jövőben kijavítania...
factorywow 2009.11.24 17:29:24
Nah oké...figyi én megértem hogy a legelső videód de néhány dologra tényleg odafigyelhetnél(esküszöm semmi bajom veled csak tanácsokat szeretnék adni):

-ez majdnem egy 10 perces videó szóval elég lenne az egész játék bemutatására ergó nem kéne több epizód

-a hang tényleg eléggé halk amin lehetne javítani de nem lenne muszály ha lekapcsolnád a hangot a játékban mert akkor mi feltekerjük a hangfalat de így hogy megy a zene... túl hangos a videó

-nagyon sokat időztél a menüben (kb. 5 percet)ami fölösleges...csak egy-két opciót megmutatsz és kész(az olyan menüpontot amiben nem tudod mit kell csinálni egyátalán ne rakd be a videóba mert fölösleges)

-nagyon sokat terődtél a trainingel ami nm lenne baj de az ilyenek pl.:futás,ugrás...fölösleges max. elmondod hogyan kell (melyik gombbal és kész)...inkább a játékkal törődj...mármint alig beszéltél a trükkükről pedig a street running pont olyan sport ahol ez a "legfontosabb" inkább trükköket kellett volna felvenni különféle pályákon egy kb 40 mp-s gameplay-el együtt

-elmondhatnál vmit a játékról: mikor adták ki, ki adta ki, szerinted milyen a játék, milyen munkát végeztek a fejlesztők a korhoz képest...ilyenek

-ha legközelebb felveszel egy játékot egy kicsit játsz elötte vele hogy tudd hol vannak izgalmas részek amiket meg kell mutatni szépen letisztulva gondold végig, hogy milyen részeket fogsz felvenni és utána vedd csak föl

pozitívum:nekem tetszett az esés bemutatása(nekimész a falmak-elesel) tetszett a kis vicced az esésnél de ne légy a vicceknél letört egy kis életkedvet, vidámságot vigyél a játékba

Összegzésként: első vidinek nagyon jó, jó a játékválasztás(a street run nagyon érdekes,látványos sport sokakat érdekelhet)

+pontot érdemelsz mert felkeltetted az érdeklődésemet :)

Gratulálok, figyelj az apró hibákra és így tovább! :)