Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VoxPay - online fizetés

130 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebookon terjedő Mi az indián neved? alkalmazás, egy ügyesen álcázott adathalász eszköz. Ha megnyomtad a beleegyezés gombot az alkalmazás futtatására egy ékszerüzlet hozzájuthat személyes adataidhoz, és csatlakoznod kellett a Facebook oldalához, promócióhoz kötötte az…..
Tegnap, december 7-én jelent meg a hivatalos közlemény a 2012-es autópálya matrica árakról. Oldalunkon már korábban is valószínűsítettünk egy 5-10% közötti autópálya matrica díj növekedést, és jól tippeltük, az átlagos áremelés kb. 7,5%-os. A legtöbb embert és…..
Kontár Koppintós Erste reklám 2011.05.30 11:54:00
Mikor megláttam az Erste reklám hosszú 'kikerült' verzióját, megszállták a fejem a negatív gondolatok. Nézzük csak! A tukmás úriember nem kicsit hasonlít a Raiffeisen Hasitasi nem kér kódot emberére. Stílusban, szövegben egy az egyben ugyanaz. Ez bármilyen termékkel kapcsolatban…..
A mobilos fizetésben utazó Zong szerint a kereskedők a magasabb eladások érdekében akár súlyosabb jutalékot is hajlandók fizetni.A Zong a  Facebook, a Sony Online Entertainment és még több ismert szolgáltató digitális termékeinek mobilos értékesítését támogatja.…..
 A Voxinfo Kft. a Smartmobil konferenciára időzítve mutatta be Mobil PayPlaza alkalmazását. Bár szervezési problémák miatt végül dr. Domán András, a Voxinfo ügyvezetője nem tarthatta meg bemutatóját, az elmaradt előadás pótlásáig szeretnénk legalább itt elérhetővé…..
 A Mobil PayPlaza (mPayPlaza) révén egyetlen alkalmazással négyféle fizetési mód érhető el. Az eladó maga választhatja meg, hogy milyen fizetési módokat kínál fel vásárlóinak. Ezek után vásárló szabadon választhat a felajánlott fizetési módok közül. Prémium (emelt…..
Korábbi ígéretének megfelelően a (Google) Android Market napokon belül megkezdi az alkalmazáson belüli fizetési lehetőséget (in-app payment) biztosító appok forgalmazását. Az ugrásra kész fejlesztők máris feltölthetik és tesztelhetik ilyen alkalmazásaikat. Az in-app payment…..
Haiti a világ egyik legszegényebb helye. A hitelkártya, bankszámla, csekk itt ritkaságnak számít. Tíz emberből kilencnek esélyes sincs arra, hogy bankszámlát nyisson. A múlt évi földrengés után kiderült, hogy a legtöbb emberhez - a készpénzes kifizetésen kívül -  nincs…..
Az eddig elérhető HTML és Android platformról tovább terjeszkedik a Zong.com fizetési rendszer. Az egyszerű, gyors fizetést lehetővé tevő, a Facebook kreditpontok piacán is erős pozícióval rendelkző Zong ezentúl az interaktív TV-től a különböző játékkonzolokig számos…..
 A projektet jól ismerő belső emberektől származó információk szerint a Google New York és San Francisko kiválasztott üzleteiben hamarosan megkezdi mobilfizetési rendszere tesztelését. A cég több ezer pénztárgépet, illetve speciális terminált helyez ki a…..
Az elmúlt években az Apple bebizonyította, hogy az ingyenes, vagy filléres (centes) mobilos alkalmazások árusítása óriási üzlet. Mire a Google észbe kapott és elindította az eleinte kissé fapados, majd nemrég felújított Android Marketet, az Apple már óriási előnyhöz…..
 Azt hiszem, senkit sem lep meg igazán a nemrég nyilvánosságra került adat: 2010-ben a mobil- és táblagépes appok (kisalkalmazások) piacán a bevételek 82,7 százaléka az Apple kasszájába folyt be. Az iTunes App Strore kétség kívül a legerősebb app-piactér - az Apple meg is…..
10 éve még elkerekedett szemekkel olvastunk az e-kereskedelem első látványos sikereiről. Természetesen az amerikai eredményekről, hiszen nálunk akkoriban még gyerekkorát élte az internetezés. Mára a "hagyományos" e-kereskedelem Magyarországon is komolyabban beindult,…..
 Nem a "Fekete, fehér, igen, nem..." játékról akarok itt írni, hanem a Blippy nevű szolgáltatásról. A Blippy lehetővé teszi, hogy ismerőseinkkel megosszuk vásárlásainkat. (Természetesen nem a fél kiló kenyér és a tíz deka párizsi, hanem a…..
Olvasom az Androidportálon, hogy a Google Maps for Mobile-ban immár Budapestre is láthatók a valós idejű közlekedési információk. Megnéztem a webes Google Maps-ben, és már ott is látszik, hogy Budapesten éppen mely főbb útvonalak a járhatóak: Dugó a Blahán...Sőt, ha kicsit…..
Megőrültek ezek? A Square bejelentette, hogy a jövőben nem kér tranzakciós díjat mobil fizetési szolgáltatása után. Mindez alig néhány nappal követte az Intuit közleményét, amiből megtudhattuk, hogy a cég a GoPayment mobil kártyaolvasó használatát tette…..
Az elmúlt napokban az átalakított iTunes és az új Google Pass One tematizálta a médiát. Hiba volna azonban megfeledkezni róla, hogy a Google és az Apple messze ne mazonosak a mobilfizetési piaccal.A közel 800 tagot (főleg mobilszolgáltatókat) tömörítő GSM Association (GSMA)…..
 Névjegyek, adatok, fotók átküldése az egyik mobilról a másikra SMS-ben, MMS-ben? Esetleg Bluetooth kapcsolaton keresztül? Felejtsd el! Sokkal könnyebb, gyorsabb mindezt egy egyszerű koccintással elintézni.A Bump olyan mobil app, amire további alkalmazások egész sora…..
Még csak most lendül be igazán a táblagépek piaca, de számos online kereskedő állítja, hogy mobilos vásárlásaik felét máris a táblagépekről kezdeményezik. (Természetesen nem hazai, hanem amerikai adatokról van szó, de a ami késik, az nem múlik...)  Miközben a…..
 A Fővárosi Bíróság gazdasági kollégiumában 2010 végén csaknem 16 ezer felszámolási ügyet tartottak nyilván és csak decemberben 830 új beadvány érkezett. Egy-egy bíróra félezer ügy jut, így manapság 3-6 hónap is eltelik a kérelmek beérkezésétől a döntésig.Ez…..
Az elmúlt hónapokban gyakran írtunk azokról a fizetési megoldásokról, ahol a mindig kéznél levő, azonosításra is alkalmas (vagy azzá tehető) mobiltelefonnal próbálják kiváltani a jó öreg kártyát. (Ez persze nem megy egyik napról a másikra.) Most a "másik oldalról"…..
Vannak, akik le sem hajolnak egy egydollárosért. Az Amazon egész üzletágat alapozott az 1-5 dolláros bevételekre.Az online kereskedelem nagyhatalma 2010. negyedévében 13 milliárd dolláros bevételt ért el, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az Amazont ne érdekelné az aprópénz.…..
A 300 üzletben folyó tesztelés után a Starbucks január 20-án mind a 6800 amerikai kávézójában (+1000 Target üzletben)  bevezette a mobilos fizetést. Mint ahogy azt már korábban megírtuk, a fizetés egy virtuális Starbucks kártyáról történik, amire a…..
A mobilfizetésről, telefonos mikrofizetésről beszélve általában az okostelefonokra - ezen belül is az iPhonra, vagy az Android operációs rendszerrel ellátott telefonokra - gondolunk. A készülékbe, vagy a SIM kártyába integrált információk, a mutatós, mégis felhasználóbarát…..