Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bábuschka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
120 ezer izzó világítja meg a London-Heathrow Repülőtér 5-ös terminálját, ami nagyon menő dolog, csakhogy az épület 2008-as átadása óta senki nem cserélt azokat. Azóta 60%-uk kiégett és nagyjából senki sem tudja, hogyan kellene majd kicserélni. Mármint természetesen nem…..
Style & Budapest Andi, 36 2010.07.09 12:17:00
BODY { MARGIN: 8px } .LW-yrriRe { FONT: x-small arial } fülbevaló, karkötő: C&A ruha övvel: Orsay táska, cipő: DeichmannFotó: Farkas Évi..
bábuschka 2012.06.14 17:39:47
Úgy tűnik, a Facebook és a MySpace tényleg magasról tesz felhasználói személyes adataira. A Wall Street Journal szerint a Facebook például olyan adatokat osztott meg hirdetővel, melyek alapján pontosan beazonosíthatók a felhasználók.Egészen pontosan arról van szó, hogy a Facebook…..
  Már a második biciklimet lopták el a házból. Nagyon ideges lettem, úgyhogy egy kis magánnyomozásba kezdtem. Meg is szívta az orgazda, akinél vagy 180 bringát találtak meg a rendőrök – remélem, sokan felismerik közülük a sajátjukat. Vélemények azonos című…..
Sajnos, nem paródia, hanem csak Abszurdisztán mocorog egy picikét ... Október 26-án átadták (részlegesen) a felújított Vámház körutat a Kálvin tér és a Fővám tér között. És óriási szarkavarás után sikerült kilobbizni, hogy legyen rajta bicikliút. A parkolósávok…..
bábuschka 2009.11.24 16:40:51
én megértem az autósokat, ha nekem ennyit kéne a volán mögött ülnöm, én is síkideg lennék...

najó, nekem nincsen pénzem autóra, nem is szeretnék azért autót venni, hogy a jegesmedvéknek alól leolvasszam a jeget, a gyerekeim ne láthassanak fát stb..., nem is szeretnék 10.000 Ft-ot kiadni bkv bérletre, hogy összeszedjek mindenféle fertőzéseket, vagy ne tudjak meglenni, mert már itt a tél és beköltöztek a hajléktalanok. Van egy szép biciklim (miért írják sokan g-vel, lemaradtam egy nyelvújításról???), azzal elevickélek mindenhová. Autók között nem megyek szívesen, mivel előbb utóbb szívrohamot kapok tőlük... kikiabálnak, rád húzzák a kormányt... a biciklisáv meg még veszélyesebb: kicsapják az Andrássyn az ajtót, a biciklis meg a biciklisávban repül egy nagyot, pedig szabályosan közlekedett, vagy tele van szeméttel és nem tudsz közlekedni, vagy néhány autósnak nem tűnt fel, hogy az nem parkoló, és járdaszegélyig parkolt, na akkor mit tegyek? Lánchíd: én is ott megyek át, Budáról járok dolgozni, a budai oldalon a Batyitól egy rémes, de mégis bicikli út vezet, a Gödörtől a Hősök teréig megint van bicikli út... de a kettő között repüljek? Menjek az autósok közé, ahol tuti a halál??? Ahol tudom, kihasználom a bicikli utat, de ahol nincs, ott inkább felmegyek a járdára, mert FÉLEK!!! Csengetés: járdán általában nem, de a bicikliúton kolbászoló kutyát odaszaratókat lecsengetem az útról, szerintem jogosan.
Amíg itthon, az autósok azt nem fogják fel, hogy a biciklis nem az ellenségük, nem kell őket minden áron letaszítani az útról (és akkor talán nem is lenne annyira szükséges a biciklisáv kialakítása), addig inkább a járdán megyek.
Amúgy be kellene itthon is vezetni, ami Ausztriában is van: óvodásoknak kötelező gyalogos KRESZ óra, általános másodikban pedig biciklis KRESZ óra + vizsga.
Gyalogosoknál nem értem, hogy miért nem tudnak még fél percet várni, hogy zöld legyen, miért kell a 4 sávos út kellős közepén átrohanni? Autósok dettó...
Már nem tudom ki írta azt, hogy a biciklisnek a mája fog kijönni az orrán: hidd el, a te lelkiismeretednek marhára fog fájni, sokkal tovább, mint az ő májának...
Annyira rettentően beteg ez a magyar társadalom, hogy az őrület. Miért kell egymást ennyire utálni? Miért nem lehet higgadtan, egymásra odafigyelve (azt, hogy egymást segítve, már nem is merem mondani) normálisan élni???? Miért gyűlöli itthon mindenki ennyire a másikat??? Ausztriából hazafelé, az autópályán már a határtól 100-200 km-re ki lehet érezni, hogy közeledünk Magyarország felé, egyre agresszívabb, türelmetlenebb és bunkóbb a vezetési stílus. Miért van ez így? Mindenben megfigyelhető ez a gyűlölködés. Elkeserítő, nagyon.