Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DartagnanX

145 bejegyzést írt és 376 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A daganatos kisfiú szülei a földön alszanak a kórházban, mert nem tudnak számukra elhelyezést biztosítani. Eközben Magyarország több tíz milliárd forintot költ stadionberuházásokra. Tényleg demagógia lenne azt követelni, hogy először a legsúlyosabb problémák megoldására…..
DartagnanX 2014.02.08 18:27:36
@csak egy néző: Vitapartnered gyermekének rákot kívánni, elegáns.
FELNŐTT TARTALOM!! A Fuck for Forest egy norvég alapítású - a szexuális szabadságot és a természetvédelmet hirdető - non-profit szervezet, aki e két hitvallást nagyszerűen egy fedél alá hozta. Tevékenységük abban áll, hogy szexuális aktusaikat pénzért lehet kukkolni a…..
DartagnanX 2013.02.06 22:49:37
@almameter: Ezért van az elején az "Elmúlt 18 éves?" kérdés...
Cseh Tamás születésének 70. évfordulója és a Magyar Kultúra Napja alkalmából 2013. január 22-én különleges eseményre hívunk meg Téged az Országos Széchényi Könyvtárba, amely nem csupán Cseh Tamás életművének, alkotásainak bemutatója, de egy napra reményeink szerint egy „príma hely” is lesz. Több…..
Offos poszt következik, vagyis semmi köze Dohához: egy régi biztonsági mentésben ráakadtam egy értékes egykori projektemre, amin a facebookos Coelho-idézetek akkoriban jellemző túlburjánzására adott válaszul, egyfajta néma mentális sikoly kifejezéseként kezdtem el dolgozni – ez volt a…..
Amikor podcaster kollégám Laci rákérdezett, hogy nincs-e kedvem megenni egy kicsit nagyobb hamburgert, mondjuk úgy két kilósat, egy pillanatra Adam Richman helyében éreztem magam, aztán a realitás erőt vett rajtam, és közöltem, hogy ki van zárva, azok az idők már elmúltak, amikor…..
Megdöbbenéssel olvastam újfent az Urbanista blog elkeserítő visszaemlékezését a hagymázas Nagy-Magyarország-nosztalgia jegyében. Miért kell ez? Miért nem tudjuk a múltat már végre lezárni, miért kell folyton holmi Nagy-Magyarországról ábrándoznunk, amikor soha nem…..
DartagnanX 2012.11.14 00:50:01
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
Az utóbbi napok legérdekesebb magyar kosárlabdás történése Somogyi Gergő szerződtetése volt. A Los Angeles Lakersnél edző center elég közel került ahhoz, hogy az idén nagy beruházásokat végrehajtó csapat szerződést kínáljon neki, az első keretszűkítést túlélte, a…..
A két hetes rendcsinálás ígérete és a TEK kirakat-akciói ellenére ma az Európai Unió országai közül Magyarországon érzik magukat a legkevésbé biztonságban az emberek. Az Eurobarometer kutatási adatait REINER Roland elemezte. Kapcsolódó hivatkozások: Orbán: két hét…..
Nem szoktunk politizálni, de mikor Serj Tankian a mi Viktorunknak ír és énekel akkor kénytelenek vagyunk. A sztorihoz tudni kell, hogy Serj Tankian, a System of a Down énekese örmény származású. Azt hiszem ezzel mindent megmagyaráztam. Mint ismeretes, nagy vonalakban a kormányunk…..
Április környékén futott be a hír, miszerint hozzáláttak a Grave Encounters folytatásához, amelynek az első részét purga eléggé kedvelte. A második felvonás októberben érkezik, előzetes egyelőre még nincs, de egy képet azért közzétettek. A készítők próbálják…..
DartagnanX 2012.09.05 00:55:14
A rengeteg orosz és ázsiai autós videó után örömmel konstatáltam, hogy a Közel-Kelet is tud nagyot dobni, legalábbis időnként. Ez a videó Izraelben készült, ami -lássuk be- nem a legjobb hely arra, hogy az autóból kipattanva keménykedjünk. Pláne nem egy darab csővel, mert a…..
DartagnanX 2012.08.23 14:25:23
@Valerijov: Valószínűleg ürített. Ez bizonyítja, hogy nem viccelt. Először a tárat ugrasztja ki, majd a csőből a töltényt, ez utóbbi esik le, azt veszi fel. Tehát csőre is töltötte a fegyvert, hogy ha tovább jön az ugribugri, akkor lelője.
autózz! Túl a sövényen 2012.08.06 17:04:47
Én alapvetően nem vagyok ellene a normálisan, nem sunyi módon végzett sebességmérésnek, aminek az a célja, hogy kiszűrje azokat, akik veszélyesen gyorshajtanak. A következő, aláírás nélkül érkezett fotóhoz viszont sok kommentárt nem fűznék, vonjátok le ti a…..
Meg szűletett az eggyesség a Braavosi Vas Bankkal: olcsó pénzt kap Hungária kölcsönbe. Reméjjük sikerűl jól gazdálkodnúnk az inységes időbe mer ha nem akkor a csatorna álam Orca Nélküli bér gyilkosait is a nyakába kaphatja a rossz adós! ..
  Különös ez a visszafelé tekeredő spirál, ami egyre jobban jellemzi a magyar közéletet. Illetve, dehogy különös, nagyon is tudjuk, mikor és miért szoktak a köz alakítói ráfordulni a múltra. Mintha a jelenről és a jövőről kevesebb lenne a mondanivaló. És akkor jön a…..
DartagnanX 2012.05.29 15:12:33
@Kiskertész: Tényleg off, de szerintem Goebbels többet tudott arról, hogy a Berlin felé menetelő vöröskatonák miket műveltek az útba eső népekkel.
Ráadásul adott helyzetben azért a tiszta mérlegelésre sem volt sok lehetőség. A szövetségesek sem hiszem, hogy egy tiszta és barátságos USA-beli óvodába vitték volna a gyerekeket.
Na mindegy, csak megjegyeztem, hogy ennek a történetnek azért van másik fele is. Eléggé hülyeség azt gondolni, hogy Szása bekopog, majd az ijedt gyerekeket a keblére ölelve gyorsan a frontvonal mögé viszi őket. Amikor jöttek a tatárok, akkor sem sokan gondolták, hogy a nőkre és a gyerekekre (is) rágyújtják a templomot.
Bocs az offért.
Kedves Ólvasók! A blogóm teljhalálába esése utáni elsö testem publikációjára kerűl sor. Nagy falatót választotam mível sok sok híres ujjság (Nébszabadcság, New Jork Times, Whasingtoni Posta satöbbi) is meg választota az év játékának pedíg még csak január van! Na ha…..
Kedves barátaím akik már ismernek tudgyák jól hogy a kedvenc fajú álatom az a lajhárt. Na és mivel erröl beszélgettünk tesómal tegnap este hogy valóba kéne már eggy ilyen kis manócska ithonra a sok macsek melé össze szettük gondolatba hogy mégis mire lehet jó eggy ilyen…..
IDDQD Paul, a leghülyébb pr-os 2012.01.19 18:39:00
(Üdvözöljétek, alkalmi vendégszerzőnket, druszámat, W-t, akit több játéklapnak is írt/ír, ráadásul David Hasselhoff-rajongó, már csak ezért is szívesen látjuk itt.)Mindenkinek van legalább egy horrortörténete egy trollról, aki keresztbe tett neki a hivatalban, eladója, aki a…..
DartagnanX 2012.02.06 11:13:48
Ha valaki mostanában megnézi a Magyar Szocialista Párt (MSZP) sajtótájékoztatóit, óhatatlanul felfigyel a díszletekre, amelyek tervezésére és prezentálására az MSZP (szlengben: maszop) mindig is nagy gondot fordított. Érthető ez, hisz ha nincs tartalmas, korrekt, a magyar nemzet…..
DartagnanX 2012.01.20 23:48:13
@MolnarErik: Ez csacskaság. A magyar címer felépítése szépen törvényben van rögzítve.
Így néz ki a leírása:
Hegyes talpú, hasított pajzs. Első mezeje vörössel és ezüsttel hétszer vágott. Második, vörös mezejében zöld hármas halomnak arany koronás kiemelkedő középső részén ezüst kettős kereszt. A pajzson a magyar Szent Korona nyugszik.
Itt vége is a leírásnak.
Érdekesség, hogy az MLSZ sem tudja a hivatalos magyar címer felépítését. Ugyanis náluk az első mező sajnálatos módon nyolcszor vágott, ami egy kissé más jellegű vörös-ezüst zászlóra hajaz.
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
DartagnanX 2011.12.19 12:55:52
Láttuk, már a Flórián Üzletközpont irodaház-szálló-pláza komplexummá alakítása is alaposan megváltoztatná a tér hangulatát, hát még milyen lenne egy csónakázótavas-szőlődombos átépítés? Még februárban kaptam meg ennek a jókora PDF-nek a linkjét, melyet bevallom csak…..
Mivel mostanába nagyon kevés időm van eggy darabja (lehet hogy helyesírás tanárnénihez is fogok járni!!!) és mivel sokan nyaggattok hogy: Dénes a kutya micsodádat blogozz már többet!!! Ezér félig meddíg kisérleti jellegel kompceciónt váltok a blogba és mostantol ha érdekes…..
Nagyon vicces reklámszpotokkal állt elő az Optifog. Az ötlet arra a szemüvegesek által utált helyzetre épül, amikor a melegtől bepárásodik a lencse. Ez a teljesen tehetetlen állapot jópár percig tart, és teljesen mindegy, hogy van szemüveg, vagy nincs, a rövidlátók sehogy sem…..