Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swelana

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lady Blogja Nagy igazság... 2010.02.28 18:34:00
Két, súlyosan beteg ember feküdt ugyanazon kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az ágya a kórterem egyetlen ablakához közelebbi volt.A másik beteg ember egész nap csak feküdt az ágyában, a plafont…..
Lady Blogja Van ami rosszabb... 2010.02.18 01:26:00
Mikor a szarkupac legtetején ülve azt hiszed, hogy rosszabb már nem lehet, hidd el, igenis lehet... az hogy a szarkupac aljára csúszol...Valami ilyesmi ez is... Sokan azthiszik, hha valami nekik nem fáj, az akkor neked sem fog... de mivel mások vagyunk mi emberek, ez nagyon nem így van... A…..
Lady Blogja Sokminden.... 2010.01.20 19:59:00
Mióta utoljára írtam, sok minden történt.. Leestem a lépcsőn és állítólag nem tört el semmim, mégis baromira fájt. Pár napig nem bírtam mászkálni se, csak ültem a fotelban a gép elött... Aztán elkezdtem próbálkozni a cigiről való leszokással, de rossz időpontra tettem.…..
Tegnap megint plusz két órám telt el tétlenül, mert nem bírtam aludni, pedig kivételesen még fáradt is voltam és végre Péntek is van. Annyira örülök már neki, hogy szinte hihetetlen. Még pár óra és nem leszek egyedül...Egyébként jó hír, hogy Odin végre nem tud…..
Lady Blogja Váratlan látogató... 2009.12.17 20:22:00
Na megint nem aludtam valami sokat, mert épp hogy sikerült fél négykor álomba merülnöm, hülyeséget nem is álmodtam, legalábbis nem emlékszem rá, de apu keltett utána, hogy Peti itt van… Mondom basszus, engedd be, én meg gyorsan felöltözök és össze szedem magam……..
Igen, lehet unalmas olvasni, hogy miket írogatok, de most örülhetsz… :P kitakarítottam, minden rendben, tisztaság van.. Odin pihen, szóval szerintem alszok egy kicsit… kicsit sokat, ahogy elnézem magam… :D Még egy képet be akartam szkennelni, hogy átszerkesszem, ez is…..
Ismét "csodás" élményben volt részem... feltöltöttem a nyomtató patront, erre azért rinyál, hogy tegyek be megfelelő patront... pff szóval nyomtatásból megint nem lesz semmi... Ráadásként O-Dinkám megint alkot... szétkapta a régi pórázát, aztán most azzal zajong...…..
Lady Blogja Vegyesmaszlag.. 2009.12.17 11:39:00
Vegyesmaszlag, avagy kijött rajtam a csütörtöki hiperaktívság... (HEPPISÉG-FÉLE)Huhh, hazaáértünk!! Legjobb, megvan a billem is, visszamenőleg legépeltem mindent... 3 helyen néztem, 1800 Ft-ból megúsztam és kényelmes is, csak az "enter" furcsa, mert nem L alakú, hanem…..
Lady Blogja Készen vagyok... 2009.12.17 06:36:00
Teljesen kész vagyok mindennel. Az álmosság még foltokban jelen van, de időben nincs hiány, megint túl korán készültem el... bár inkább korábban, mint később... Nempara, addig olvasok... tegnap este tizenegykor nekiálltam Jaz Parks - Vámpírvadász első részének, ami egész…..
Lady Blogja "Vásárlás"... 2009.12.17 04:31:00
Remek, mondhatni fantasztikus. Ismét csak feküdtem az ágyban és egy percet se aludtam. Füleimmel hallgattam a tévéből kiszűrődő zajokat, majd a félhomályban kutatni kezdtem a távirányító után és lekapcsoltam, hátha az volt a gond.Tévedtem, nem a televízió miatt nem jött álom…..
Lady Blogja Döcög az idő... 2009.12.16 00:20:00
Miért is ne? Megint nem bírok aludni... kínomban nekiálltam firkálgatni és született egy érdekes rajzom ismét. A farkas tetszik rajta a legjobban, mert miközben rajzoltam, Rá gondoltam... Bár mikor nem gondolok Rá??? Őszintén megvallva: ilyen pillanat nem nagyon van... Na de a…..
Lady Blogja Rémálmok... 2009.12.15 15:18:00
Mivel éjjel nem aludtam sokat, igyekeztem ezt nappal pótolni, reméltem, hogy nem fogok rémeket álmodni, de úgy látom, ez az elmélet is elbukott.Kétszer ugrottam neki, és mind a kétszer az jött elő, amitől félek.Az elsőben Odin volt a főszereplő. Apunak elege lett belőle, fogta,…..
Lady Blogja Szélkerekek 2009.12.14 00:28:00
Álltam a csendes éjszakában, fejem felett forogtak a hatalmas lapátok, szinte sikítva hasították ketté a levegőt.Elmémben enyhülni kezdtek a zavaros gondolatok, ahogy a fagyos szél cirógatta az arcom.Percekkel később a lábaim megadták magukat és térdre borultam a kavicsos úton,…..
Gyűlölöm a vasárnapot, mert tudom mit jelent... Gyűlölöm a hétfőt, mert nem lehetek veled... Gyűlölöm a keddet, mert nélküled ébredek... Gyűlölöm a szerdát? Nem... Kedvelem...Mert tudom, hogy hamarosan itt leszel mellettem.Csütörtökön reggel boldogan ébredek, mert Pénteken…..
Bámulok ki az ablakon a sötétlő éjszakába... hallom a hangját. A szívszorító érzés körül ölel... ennél magányosabb még soha nem voltam, hiába tudom, hogy lélekben velem van....Remegő kézzel gyújtok rá ismét.. ahogy lassan kifújom a füstöt cseppet…..
Van, amikor már nem bírod tovább, amikor kiakadsz.. Eleinte halkan, de percek alatt elkezd ordítani benned egy hang: "Látni akarom, vele lenni!"De nem lehet, ez nem így megy, mégis érzed, hogy elemészt a tűz...Aztán, mikor eljön a pillanat, minden érzelmed rázúdítod,…..
Lady Blogja Szerelem? 2009.11.26 15:29:00
Két ember, két különböző sorsfonal, amik egy napon vagy összefonódnak vagy mégjobban eltávolodnak.Hiszek benne, hogy az életben mindig két vagy több választás van, és ha nem mi, akkor a sors dönt helyettünk, bár nyilván neki is szüksége van némi segítségre a részünkről,…..
 " Olyan furcsák vagyunk mi emberek, A szemünk sír , az ajkunk nevet. Azt hisszük másról, hogy boldog talán S irigykedünk egy-egy szaván. Azt hisszük, ha a másik szeme ragyog, Gondolatai tiszták s szabadok, S nem vesszük, dehogy vesszük észre, Hogy könnyek égnek csillogó…..
"Belül sírok, hogy ne lássa senki. Belül ordítok, hogy ne hallja senki. Belül meghalok, hogy ne érezze senki."Valami baj lehet velem , úgy érzem lázadok, de nem akarok.Meguntam a jókislány szerepét és hogy mindig mindenkinek meg kell felelnem. Utálom, hogy nem csinálhatok…..
Gondterhelten ücsörögtem a nappaliban és az ablakon bámultam kifele.Meg kellett állapítanom a naplementét nézve, hogy közeledik az este és ismét gyarapodott az életem egy borzasztó monoton nappal.Ugyan még nem ért véget, mégis feladtam minden reményt, hogy kicsit is jobb lesz a…..
Nos az első bejegyzésem már olyan, ami a szívemből jön, és nagyon kikívánkozik. Szóval remélem nem rettentek el senkit, de őszinte embernek tartom magam....Kezdem az elején.. Történt, hogy egy divatmániás-kigyúrtfelsőtetstű-agyonszolizott-makimajom felvett msn-re. Mind szép és…..