Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tzzttzzt

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT BackstageProject 2011.08.11 15:55:00
 A SummerProject 2. 3. és 4. részét 3 nap alatt vettük fel úgy, hogy leforgattuk Budapesten a piacos meg a konditermi jelenetet, aztán 9 óra forgatás után lementünk a Balatonhoz.  De nem ám Siófokra, hanem a halál faszára Keszthely mellé Vonyarcvashegyre ami 250 km. + 3km…..
Két tök jó szabadtéri kiállításba is belefutottam a napokban, mindkettő ugyanazt a témát járja körbe, csak egészen más szándékkal: Budapest elmúlt 150 évét, különös tekintettel a fejlődésre, majd a pusztulásra.Az egyik a Gellért-hegyen van, ahova szerintem túl ritkán…..
Tegnap úgy gondoltuk, vége a szerencsénknek. Nem sokkal az esti szállásra való megérkezésünk után olyan iszonyatos zuhé vette kezdetét, hogy azt hittük, innen már csak Noé bárkáján megyünk haza – feltéve, ha van benne rekesz az autók számára is. Máskülönben –…..
tzzttzzt 2011.06.23 23:06:45
@dr.oid: Zseniális!!!
Talán még emlékeztek arra a májusi posztra, amiben az előnászútamról írtam: egyetlen tökéletes napot töltöttünk el Dórával Budapesten, amiben turistaként fedeztük fel a várost: hotelbe költöztünk, ott reggeliztünk, uzsonnáztunk és vacsoráztunk, színházba, étterembe…..
LifeTILT Petra A búcsú 2011.06.07 14:50:00
 Elolvastam az Egyedül vagy... cikked, miután a barátnőm úgy hívott föl, hogy „Petrácska jól vagy? aggódunk érted”.Talán akkor pityeregtem így, amikor először olvastam a „lifetilt” intrót és szembesültem a nyers igazsággal. A hétvégén gondolkodtam…..
tzzttzzt 2011.06.07 16:20:23
Először akkor gondolkoztam azon, hogy jó lenne megszállni egy budapesti hotelben, amikor megnyílt a Gresham. Persze gyorsan el is hessegettem magamtól a gondolatot, hát ki az a hülye, aki szállodába megy a saját városában? Én. Én vagyok az. A múlt héten ugyanis kísérleti jelleggel…..
                        30.nap 58,95 kg                                0.nap 64,70 kg                  …..
Az alábbi poszt is igazolja, hogy ott is lehet kapni bírságot és akkor is, amikor nem is számítanánk rá, akár külvárosban vasárnap is. És a KRESZ szerint jogos is. Talán sokáig nem érdekelt senkit egy behajtani tilos tábla, hely hiányában az ott lakók szépen behajtottak és…..
Sok apukában merül fel a kérdés: a gyerek mikortól kezdhet el repülni tanulni. A hivatalos válasz (legalábbis a helikopterek dobozára ezt szokták ráírni) 16 éves kortól. De mikortól is lehet a gyerek autóversenyző?Toncsi és az Align T-Rex 500 ESP FBL: Tracking…..
  A gyári állásajánlatokat böngészve bárki érdekes információkhoz juthat az autóipar helyzetéről. Az elmúlt évek pangása után százszámra hirdetett betöltetlen állások például azt mutatják, hogy az autógyárak szerint a válságnak valóban vége van, sőt az elmúlt…..
Tavaly, tavalyelőtt és azelőtt, - sőt még azelőtt meg azelőtt is - gigantikus szervezéssel kezdődött az immár tradicionális karácsonyi Totalcar-képeslap fotózás. Ötleteink mindig vannak bőven, de a megvalósítás – hát annál olykor pereg a szervezés jól olajozott…..
1931, május 24, Monza, Olaszország Már tíz hosszú órája tart a verseny. A futam, melyre mindössze 14 autó nevezett, és melyek közül mindössze kilenc vívja még mai ésszel tán fel sem fogható harcát a poros aszfalton. A hirtelen erőre kapó, késő tavaszi nap elől ernyők alá…..
tzzttzzt 2010.12.23 18:18:11
Sajnos már sokadik alkalom, hogy ilyen posztot kell, hogy kitegyek a blogra, ráadásul ez az eset egy barátommal történt, ami különösen bosszantó a számomra. Lacival egy ezüst vagy szürke színű autó vezetője bánt el, aztán annak rendje és módja szerint megállás nélkül…..
Mit gondol, mennyire képesek a kommentelők? Tényleg monitorlakók vagy bevállalós fickók? Tessék, jöjjön beljebb. Életveszély, paprikás krumpliból Mercedes, van itt minden. Vélemények az azonos című írásunkról...
tzzttzzt 2010.12.15 17:36:26
@Magyar[HUN]: Köszi, igen kettőt vittél el előlem... :S
@ommm: Az nem befőttes üveg, hanem egy limitált szériás egy literes Erdinger Oktoberfest korsó...
Oké, mindenki itt van? Tudom, hogy mostanára már csak páran maradtak, tavaly is így volt, a végére a keménymag, és egy jót nevettünk az egészen. Mert valójában erről van szó, még ha eddig biztosan akadtak olyanok, akik egy én nem csinálok hülyét magamból felkiáltással…..
Fárasztó volt, tudjuk, de még nincs vége. Két komoly ajándékunk még gazdára vár, ráadásul mindkettő elektronikai cucc. Az autohifiakcio.hu nem tudott ellenálni a Hiéna csábításának, így itt van ez a jó kis Clarion CZ200EG fejegység.Clarion CZ200EGCD/MP3/WMA/USB lejátszó USB…..
tzzttzzt 2010.12.12 01:31:43
@Garp: Részvétem...
Addig mit csinálsz?
Amúgy egy kis gitármuzsika az éjszakai baglyoknak:
www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8
tzzttzzt 2010.12.12 01:38:40
@Garp: Utólag is Isten éltessen!
Hanyadik?
Csak Neked!!! :D
www.youtube.com/watch?v=Eg27RyD4U3Y
tzzttzzt 2010.12.12 01:54:17
Inkább ez, úgyis annyira dicsérték és a tegnapi poszt után mondhatom, hogy kijön egy Lada árából.
www.hasznaltauto.hu/auto/honda/nsx/honda_nsx-4142878
Remélem nem fog sokáig tartani, mert annyira felébredtem, hogy én elmegyek még egyet bulizni, csak hogy biztos jól tudjak majd aludni...
A Hiéna nagyon cseles volt, ráadásul a Densionnál mindent megtettek azért, hogy ne ásítson sokáig az irodában, hiszen szájából áradó rettenetes bűzével komoly fenyegetést jelentett minden - szaglószervvel rendelkező - élőlény számára. Így fejét gyorsan letakarták egy…..
tzzttzzt 2010.12.11 21:01:31
tzzttzzt 2010.12.11 21:11:49
@ommm: Most 23:20 vagy 23:30?