Regisztráció Blogot indítok
Adatok
navigaator

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt MT Olvasók! Tavaly novemberben úgy alakult, hogy több mint 10 éves munkaviszonyomat egy kedvezőbb ajánlat elfogadása miatt megszüntettem. A cég mind anyagilag, mind munkakörileg sokkal szimpatikusabb volt. Nem beszélve a nagy multi utáni kis létszámú barátságos légkörű…..
navigaator 2011.03.11 12:13:02
22 éve már ugyanazon a helyen dolgozok. Több főnököm is volt, mindegyikkel jó volt a kapcsolatom. Most viszont szívesen elmennék másik munkahelyre, mert 3 éve kaptam egy szar főnököt. A munka, a kollégák, a fizetés alapjába véve elfogadható, de a főnök, az semmihez nem ért,…..
navigaator 2011.02.27 08:02:20
navigaator 2011.02.27 08:03:43
Kedves Despota! Nemsokára el fogom veszíteni az állásomat és munkahelyemet, ahol már több, mint fél éve dolgoztam. Ez volt az első munkahelyem, egyetem után kerültem ide és bár szociális munkásként végeztem, sajnos nem sikerült elhelyezkednem a szakmámban. Mindenesetre…..
Sziasztok!   Nem tudom, kihez kellene fordulnom, de hátha ti tudtok mondani valami érdemlegeset. Ott kezdeném, hogy már közel egy éve dolgozok egy kisebb ingatlanos cégnél, diploma szerzés után ez volt az első állás amire visszahívtak interjúra, és mivel a pénz nagyon kellett,…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide     Sziasztok! A segítségeteket…..
navigaator 2010.05.15 13:00:37
@nyíregyházi betti: a jogász leírta hogy kellene működni a dolognak törvény szerint.amit meg te írtál,az a való világ magyarországon.
Ma hajnalban nagy dörömbölésre ébredtünk Böbével, úgy hangzott, mintha ostromolnák a házat. Valószinűleg a törökök, mert arabul orditoztak. A nagy hangzavarra persze kitódult a szomszédság is, akik a szakállas, rózsaszin sapkás alakot betörőnek nézték. Hiába mutogatott…..
Ma reggel ismét mellé nyúltam a boltban, és főzőtejszín helyett habtejszínt vettem. Ez másodjára történik meg velem, mert az a galád milli direkt úgy csomagolja a dobozokat, hogy össztéveszthető legyen a két termék: a főzőtejszínt a habtejszíntől csupán annyi különbözteti…..
navigaator 2010.03.18 06:28:13
Valamiért a legtöbb sikeres negyvenes 1963-64-ben született.Sokuk még nagyon jól is néz ki, de főként a karrierjük dübörög, és egyesek nagy hatással vannak a világ folyására is.1. Michelle Obama. Éppen ma 46 éves a First Lady. Amellett, hogy ott virít férje mellett a…..
navigaator 2010.01.17 17:13:28
@Zahal: a détár meg a műszempilla