Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CVVC

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki kedvenc kínai üstökös-cége egy jópofa teaser videóval köszöntötte az új évet: A pillanatokon belül bejelentendő új csúcskészülék beharangozója azt mutatja, hogyan reagálnak a cég munkatársai, amikor először meglátják a legújabb MIUI-telefont. Rengeteg…..
CVVC 2015.01.14 10:50:16
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
L. Simon László, a Miniszterelnökség államtitkára "nehéz életet ígért" a Hír TV-nek, amiért a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó, és nyíltan Fidesz-barát tévécsatorna munkatársa kérdéseket tett fel a másodjára is átadott Várkert Bazárról. A hírt…..
CVVC 2014.09.05 15:34:55
@falomb: Továbbra sem hiszem, hogy ez lett volna a cél, hiszen egy adó nem alkalmas eszköz erre. Nem attól függ, hogy mennyit fizetsz, hogy mit írsz, hanem, hogy mekkora vagy. Mint a mellékelt ábra mutatja, még jót is tett a sajtószabadságnak ez az adó, mert azóta mindenki nagyon haragszik és sokkal kritikusabb.
Szerintem pénz kellett és kész, ennyire egyszerű.
CVVC 2014.09.05 15:41:35
@egyenlítő: Nyugati országokban vannak trösztellenes törvények, akár fel is darabolnak cégeket, ha túl nagyra nőnek. Mi a probléma azzal, ha a médiában is vagy egy ilyen jellegű törvény? Úgy gondolom ettől csak kiegyensúlyozottabb lesz a média piac és még az államháztartásnak is bevételt jelent.
Jah, olvastam valahol a reklámadó szörnyű hatásáról, elhalasztják egy évvel a VV7 indulásást!!! Most erre mit mondjak, hogy veszélyben a sajtószabadság?
CVVC 2014.09.05 15:50:51
@egyenlítő: A második helyen egy barát volt, az első helyen (RTL) meg szerintem nem egy olyan társaság, aki eleve nagyon ellenséges lett volna a kormánnyal. Eleve üldözési mániára utal szerintem, hogy ebbe egyesek a sajtó korlázozását látják bele. Egy multi volt, akit meg lehet fejni. A multi meg sír, hogy itt a sajtót korlátozzák. Nem, csak profitját korlátozzák, az nem ugyanaz! Mi korlátozza az RTL-t, hogy ezután nekimenjen a kormánynak? Semmi! Szerintem egyenlőre úgy tűnik, a magyar sajtószabadság jól vizsgázott.
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
CVVC 2010.03.01 20:12:40
@anonymoushun: Akkor kezdjük az elején: Mi az, hogy szekta?
CVVC 2010.03.01 20:20:38
@Piraeus: Mi sülhet azon el fordítva, hogy néhány szemét náci börtönbe kerül? Én pl pont ezt akarom.
CVVC 2010.03.01 20:27:51
@Hagrid: Szia! Én hites vagyok. Az én életszemléletem megváltozott, és nem zsigerelnek ki, nem szigetelnek el. A családom jó véleménnyel van rólam, pedig nem gyülisek. Anyám aggódott értem, félt, hogy valami szektába keveredek. Aztán eljött, meghallgatott néhány prédikációt, és mostmár az alapján amit maga tapasztalt gondolja azt, hogy akik szektázzák a gyülit, azok a destruktívak, és kikéri szépem magának, hogy a fiát szektásozzák. Na ezt rakd össze!