Regisztráció Blogot indítok
Adatok
répafej

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Virág szerint, amit a Homár is csak megerősíteni tud sajnos, a T-Mobile még mindig azzal szórakozik, hogy 200 forintokra húzza le az új ügyfeleit, ha rendeltetészerűen szeretnék használni a telefonjukat: Talán csak Nekem, de nagyon meglepő volt a T-Mobile pofátlansága. Párom 8-10…..
Akkora szenzáció történt, hogy Ádám azonnal klaviatúrát ragadott, hogy megírja nekünk. Azt képzeljék el, hogy - bizonyítottan egy esetben ugyan - de működött a MÁV weboldalán a késéselőrejelzés. Döbbenten motyogjuk egymásnak: kinek áll ez érdekében? Egy rövid történetet…..
A számítástechnika ezoterikus világában néha csak a rutin segít a tájékozódásban, például, ha meghibásodik valami. Nem csoda, hogy a debreceni Multimédia Towerben észre sem vették, hogy lefagy a gép. Naiv ügyfél megmondta nekik, hol a hiba, de még mindig szkeptikusak: Vettünk…..
répafej 2010.05.18 12:21:57
Gábor a sátáni hamu miatt itthonragadtak halmazáig jutott Egyiptom helyett a Kartago Toursszal. Péntek este törölték a járatát, hétfőn pedig délelőtt szóltak neki, hogy délben indul a gépe: 16-án kellett volna elutaznunk az egyiptomi Hurghadara a kartago toursszal, este 19:45 kor.…..
répafej 2010.04.20 16:33:27
Olyat már mi is hallottunk, hogy ha nem fizetünk, akkor nem jár a szolgáltatás, de olyat, hogy az ügyfél fizet, de nem használja elég gyakran és ezért kapcsolják ki, talán még senki nem hallott. Pedig milu éppen így járt a T-nél. Néhány hete tapasztaltam, hogy nem érem el…..
répafej 2010.03.17 10:02:48
@MosoMasa / Ha nagy leszek, japán leszek!: nekem kártyás telóm volt, ellopták. egy ismerősömnek nem adtam meg az új számomat, és a régit tudta. egy év múlva felhívott a régi számomon, és más vette fel. kiderült, ezé a másik emberé a régi szám. nincs ezzel semmi baj, de én is meglepődtem.
7000 Ft??? rablóbanda...
/amúgy igen, hallottam már a levélről, mint olyanról... :)/
répafej 2010.03.17 10:29:58
@MosoMasa / Ha nagy leszek, japán leszek!: nem, félreérted. a kártyát egy évig nem lehetett elérni ha felhívtad.
gondolom kidobták a telóból, a telót meg eladták. aztán egy év múlva már fel lehetett hívni a számot. mert odadták másnak, mivel egy évig inaktív volt, és feltöltve sem lett zsével.
Tegnap felbontottunk egy ásványvizet, majd több mint a felét megittuk. Ma reggel, döbbenten láttuk, hogy a maradék víz a flakonban megkékült és valami iszonyat volt a flakonban. Mint laikus, nem tudok másra gondolni, hogy valami "papucsállatka" szerű valami, de lehet…..
répafej 2010.03.04 15:40:20
Elkezdtek áramlani a levelek a Homár postaládájába, és úgy tűnik, az internetező fogyasztók újabb tömeges csalást gyanítanak. A séma nem bonyolult: a Genertel biztosító egyes források szerint akár ezres nagyságrendben küldött ki leveleket arról az alacsony díjakkal megfogott…..
Nagyszerű, világviszonylatban is versenyképes fejlesztést vezetett be a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei ZRt.: utalványra adják a faszozást. Ez megkönnyíti mindazon vendégek dolgát, akik bizonytalanok abban, hogy hová is kellene elhúzniuk. A remek, értéknövelt szolgáltatásra…..
répafej 2010.03.02 09:08:06
@Don Bandi: igazad lehet, mert tényleg tahók. Hihetetlen, mi sem akartunk hinni sem a fülünknek, sem a szemünknek. Eleve nincs közös medence (ha jól emlékszem), tehát a pároddal nem tudsz együtt áztatni, másrészt nem vagyok prűd, de amikor a nyanyák a csoffadt testükkel mindenféle ruhanemű nélkül előtted mászkálnak és így még a vízbe is belejönnek, hát annál nincs gusztustalanabb!!!
A Homár csak áll és nem érti, hogyan lehet 2010-ben a hívószámkijelzés funkcióért havi 200 forintot felszámolni. Tmobile-ügyfél sem érti, főként azért, mert Dominó-kártyájánál is alap volt. Ennél már csak az smsek után beszedett pénz viccesebb: Én csupán a T-mobile egy…..
Mai kábeltévés játékosunk, Gang az INGYENESEN szó tágabb értelmével ismerkedhetett meg a UPC-nél. A videotárban elérhető, amúgy közepesen mérsékelt Flash Forward sorozat valójában csak a gold előfizetőknek ingyenes: Néhány hete vagyok csak UPC digitális tv előfizető.…..
Szükségünk van a boldog ügyfél történetekre, erre meg pláne, az utóbbi időkben rendesen kaptak a mozik a pofájukba. És ha jogosan is, a lenti sztoriból mégiscsak az derül ki, hogy mindenhol dolgozhatnak korrekt és önzetlen alkalmazottak, akik egy szó nélkül segítenek annak, aki…..
répafej 2010.01.28 09:52:26
@akikaztmondjákni: én rá is köptem :)))
Egy értelmetlenül elhúzódó csere miatt Zso családja nem tud hol fürdeni. Ugyanis amíg a kád előlapja nincs meg, a fürdőszobájukat sem lehet befejezni. A rég kifizetett előlap viszont csak nem bír megérkezni, miután az első példány hibás volt, ezért át sem vették, csak…..
répafej 2010.01.28 08:23:53
répafej 2010.01.28 08:28:45
Peppermint az óvodai szülői értekezleten értesült a gyerekek Fradi uszodában elszenvedett balhéjáról, ahol a fontoskodó és rendezkedő portás miatt a csoportnak végig kellett szenvednie, ahogy a hülye felnőttek ordibálnak és mocskolódnak. Szóval a Fradi uszodájában (ezt még…..
Stadler József, a magyar puszta Andy Warholja az első pillanattól a Homár óriási kedvence volt, barátunk ugyanis bármihez nyúl, abból félelmetes kúlság származik. És itt most nem csak a népszerű Utolsó vacsorára gondolok. Az ilyen istenáldotta tehetség a Vaterán se tud…..
répafej 2010.01.21 08:45:45
@Kitalátor feljegyzetei: biztos tetoválva van.
répafej 2010.01.21 08:51:39
@AlexWolf: vagy 2 s-sel meg egy felkiáltójellel :)
répafej 2010.01.21 09:13:31
@vicsigabi: szerintem benne, csak vigyék őt is :))))
Mikroköd, piszkos szag, kétarcú ragasztószer is van benne, Zsiri vécéillatósítója mégis egy egészen szokásos fordítógépes használati utasítás. Ami posztolásra érdemesítette a dolgot, az maga a feljelentő levél, benne a havas hegycsúcsként fénylő kicioccóval. Mikor…..
répafej 2010.01.21 08:56:52
@ergerberger: igen, mint tudjuk Pesten mindenhol van vezetékes víz, és csak vidéken törlik az emberek a seggüket újságpapírral és takarják le a szart, tudjuk-tudjuk...
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
Egy nagyon lelkes olvasónk ötlete volt, hogy felidézze ifjúkora kedvenc sorozatait, azokat, melyeket mi is néztünk, csak nem merjük bevallani. Wilson (w576.tumblr.com) írása következik, jó szórakozást hozzá! Televíziós ikonokból nincs hiány, az elmúlt 40-50 év alatt minden évre…..
Rendkívül vicces hírt olvastunk a Blikkben, miszerint Hajdú Péter, a Story4 Tv-ről a második számú kertévéhez költöző médiaipari fregoliember, aki Névshowrtól elkezdve talkshow-ig mindent képes és tud is vezetni persze, túl dagadt a TV2  finnyás vezetőségének, és ha nem…..
répafej 2010.01.18 16:46:56
@Trex59: nagyon igazad van, az lenne ám az igai műsor, na azt megnézném :))))
Borzalom és horror! Már megint egy beteg vírusvideóval próbálkozik a Ray Ban. Az arccal szemüvegelkapós vagy a színváltós kaméleon legalább vicces volt. Az arcra tetovált szemüveg láttán a Homár azt a következtetést vonta le, hogy atomvillanásban ugyanez megvan egy másodperc…..
répafej 2010.01.15 13:07:44
Volt ez a cikk Indexen, ami szerint a vásárlóknak nem érdemes önállóan perelni az őket megkárosító cégeket, a GVH viszont hivatalból csinálhat ilyet, "indíthat eljárást egy cég ellen, ha már határozatot hozott a jogsértésről, és megfelelően sok embert érint az…..
répafej 2010.01.12 16:39:28
@megélhetési sünöző - újra van Homárszleng portál!: ezzel nagyon egyetértek... nincs jobb dolguk mint videójátékkal játszani? én annyi minden mást ki tudok találni, csak ne kelljen a 4 fal között ülnöm...
Miután Mandras kiszámolta, hogy 2 csomag Füstli virslin nem annyit spórolna, mint amennyi a Tesconak kijött, azonnal szólt egy eladónak, aki viszont csak a vállát vonogatta. Az akciókat ugyanis szerinte gép számolja és különben is, azok az olyanoknak szólnak, akik nem tudnak…..
répafej 2010.01.11 13:38:23
A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra…..
répafej 2010.01.08 12:18:26
répafej 2010.01.08 12:32:10
@angantyr: akkor irány a bolt hátha még így találod :)))
Péter a Cinema City Arénában szándékozta megnézni az Avatart, de hiába foglalta le előre a jó helyeket, a nagy tömeg és a szerinte nem működő automata miatt az utolsó pillanatban csak az első sorban jutott hely. Az mozi Marketing & PR igazgatója ezt másképp látja, az ő…..
répafej 2010.01.08 12:25:39
Egyszer az azóta megszűnt Nyugati tér Griff öltönyházában jártam úgy mint Réka édesanyja, így aztán két másik boltban költöttük el az alkalmi ruhákra való nem kevés félretett pénzünket. Utólag bánom, hogy végül nem mentem vissza és toltam le a blokkot az arrogáns eladó…..
répafej 2010.01.08 08:11:10
@Bandi_jóválasztás: ott a pont!!! :)
répafej 2010.01.08 09:55:00
@A patikus kutyája: ez tényleg ocsmány...
Könnyed mikroblognézegetés közben találtam a képet, és azóta csak nézek magam elé bambán, mint az egyszeri fitneszedző, akire ráesett a mamuttöpörtyű. Az ötlet így, hogy valaki más megcsinálta, egészen magától értetődőnek tűnik, így nem marad más hátra, mint gratulálni…..
répafej 2010.01.07 22:14:52
@Ferlategla: köszönöm :)))))
répafej 2010.01.07 22:15:59
@princessophia: te szóltál az én szívemből :)))