Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomvor

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott voltam a magyar csapat edzésén többször is, így az utolsó edzésükön is Lyon előtt. Megmutatom, mivel készülnek a mai napra!Ajánlott: Így zajlott a zöldségpiacon a bevásárlás tegnap délután (videó) Csoportkép az utolsó edzés után, január 19-én..
Itt van a teljes Széll Tamás nagyinterjúm, benne sok nagyon exkluzív történettel!..
tomvor 2016.05.29 17:37:34
@enpera: gyermekvállalás vagy ahogy gondolod,próbáltam poénosan de látom nem megy át.
tomvor 2016.06.01 19:38:21
@enpera:
Csúnya szó....
Na az nem itt kezdődik hanem hogy stadion@demokrácia@jólét@nemlopunk@stb...
Na ezek csúnya szavak ebben az országban.
Nem bocs...???
Nem is érdekel igazán,próbáltam tisztelettudó lenni de ha nem kell akkor nem kell.
Ettől függetlenül soksok sikert és gyermeket.
Üdv.
tomvor 2016.06.03 17:15:50
@enpera: Te pedig cinikusan gúnyolódsz,erre nem tudom mit lehet kapni de van rá gyógyszer.
Szerintem hagyjuk egymást,alapvetően egy ballaszt vagy a napomon.
Nem a Jiro a legjobb sushi, sőt, hanem a Sushi Saito. A világ összes 3 Michelin-csillagos éttermét végigevő embere, Andy Hayler se jutott be az utóbbi 2 évben, pedig próbálkozott keményen. Megmutatom, hogy milyen!..
Egészen csodálatos, a maga pontatlanságában is tűéles microCV-t kaptam ajándékba karácsonyra a comment:com-on egy kommentben. Íme! "Ez az öntelt, dagadt gasztromózes annak idején egy kis csicskajohnny volt az Ötödik sebesség c. rádiós műsorban. És az otthoni…..
Aki a 71-es úton utazik Keszthely felé, a Balaton irányába kitekintve egy nem mindennapi látvánnyal szembesülhet: Egy "csontig lerágott" hotelépület árválkodik a főút mellett...
Egy csillagos étteremben az egyik fogás egy magányos cukorborsó volt a tányéron, a séf üdvözletével érkezett.  A Michelin-ellenőr kitette Twitterre, a következő megjegyzéssel: 'Nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak'! It came "with the chef's compliments". It was a single…..
Jönnek folyamatosan a frissítések, de kezdem a lényeggel: a Costes és az Onyx után van egy harmadik Michelin-csillagos étterme is Magyarországnak: a Borkonyha! Itt még nem teljesen hiszi a séf, Sárközi Ákos Olyan váratlanul érte a hír a séfet, amit hoztam neki, hogy nem is…..