Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baribál

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csuja Imre jelentette be egy videóban, hogy jövő tavasszal újabb évad érkezik az RTL idei nagy sikertörténetéből, a szlovák eredetire felhúzott A mis kis falunk című sorozatból. A nézettség láttán persze nem volt senki, aki ezt kétségbe vonta volna, az RTL sem sokat szarakodott a bejelentéssel (múlt…..
Baribál 2017.03.29 15:40:33
Nem vártam sokat ettől a filmtől. Egy újabb Disney-adaptáció, és akkor mi van?..
Ashley Graham újra a Sports Illustrated legdögösebb bikinis modellei között van. A 28 éves plus size modell mindig is büszke volt telt alakjára és nem volt hajlandó takargatni a bőrhibáit. Elképesztő önbizalma van és pontosan ez a hozzáállás tette az egyik legkeresettebb plus-size modellé. Sok…..
Baribál 2017.02.20 13:57:05
  Manapság a kormánypárti gyűlölködés kap leginkább helyet a mainstream sajtóban, de ne higgyük, hogy a másik oldal jobban teljesítene a kérdésben. A kormányellenes Facebook-oldalak kommentelői kultúráját ismerjük, de van példa érdekességekre a mainstream ellenzéki…..
Baribál 2015.01.08 02:18:56
@A megvalósult amerikai ólom..: köztük a mandiner is ott van
RECENSIO Leon, a profi - kritika 2014.12.03 22:22:14
Luc Besson számomra legjobb alkotása magával ragad, hogy aztán úgy álljunk fel a képernyő elől, mintha nézése közben végig a gyomorszájunkat verdeste volna - nem lehet elfelejteni. 1994 nagyon erős év volt filmek terén; azévben került vászonra például a Forrest Gump, a Ponyvaregény és A remény…..
Pontosan 74 évvel ezelőtt született meg a Sárkány, ennek alkalmából vegyünk elő pár érdekességet róla. #1 Bruce Lee filmes karrierje rettentő fiatalon, 3 hónapos korában kezdődött, hála apjának, aki vándorszínész volt. A sokat betegeskedő gyerek első komolyabb…..
Gizelladalma írása Múlt vasárnap hosszú idő után először mentem ki tüntetni, elsősorban kíváncsiságból. Nem reméltem, hogy ez a tüntetés más lesz, mint az utóbbi évek megmozdulásai, de szerencsére az események felülmúlták a várakozásaimat. Az Opera előtti tüntetés…..
Baribál 2014.11.07 16:38:41
@maxval birca hozzászóló:
f; Troll pöcs
Prózai oka van ám ennek. Zöldhályogja van. Bizony. Már vagy húsz éve ebben a betegségben szenved, de csak most árulta el miért van állandóan rajta valamilyen kegyetlenül drága napszemüveg. Egyrészt akkor Bono a betegségéből csinált védjegyet, ügyes, másrészt nagyon kell a…..
A tegnapi nappal Szijjártó Péter, eddigi miniszterhelyettes és parlamenti államtitkár foglalta el a Brüsszelbe távozó Navracsics Tibor helyét a Külgazdasági és Külügyminisztérium élén. Ennek kapcsán két cikkben, két szemszögből foglalkozunk a kinevezés hátterével. Ismét…..
Baribál 2014.09.24 14:04:22
@maxval a bircaman: talán azért mert a külügyminiszter egyik legfontosabb ismérve a diplomatikusság. Péterünk számára a kifejezés is ismeretlen.
Legalábbis ezt mondja a Borsnak, amikor egy pompás konteóval támadták be, hogyaszongya: azért kellett kiesnie a műsorból, mert pénteken lesz a Mamma Mia! című musical bemutatója a Madách Színházban és a kettő egyszerre sok lenne leni, stb. Koós válasza összefoglalva kb.…..
Baribál 2014.09.23 12:43:56
@Hülye aki elolvassa!:Akkor ezek szerint a mostani énekes felhozatalban, a felső 10,000-hez tartozik:)
Ugribugri fitneszcelebből nagy üzletember akart lenni, de elliptikus tréner helyett fallikus szopórollerre pattant a nemzet Norbija a héten. Valamit borzasztóan benézett a kiscsávó: azt hitte, hogy a gazdasági szakértőket ugyanazzal a svunggal tudja átkúrni a palánkon, mint az…..
Baribál 2014.09.21 20:37:30
@dr. mesterseges szinezek: az analógia egy ógörög fogalom, jelentése: arányos... te nagyon hülye
Az alapvető jogok biztosa szeptember 17-én egy olyan jelentést tett közzé, amely nagyon kényelmetlenül érintette Kocsis Máté polgármestert, aki mindent megtett annak érdekében, hogy bezárassa a Kék Pont tűcsere programját. Az ombudsmani jelentés ugyanis rámutatott, hogy a tűcsere nem csak az EU, de…..
Baribál 2014.09.20 20:33:04
@Sexual Harassment Panda: olvasd már el azt a beadványt. Már sokan megírták, hogy a pártújság hülyeségeket írt. Szó sincs szavazat megvonásról.
Az amerikai foci döntője mindig hatalmas esemény, a liga most pénzt követel a zenekaroktól azért, hogy felléphessenek. Persze, nyilván tök nagy lehetőség, meg annyian fogják nézni a szünetben tartott koncertet, amennyi lemezt soha a büdös életben nem fognak eladni, de az NFL…..
Reviczky Gábor - akinek a Wikipedia-oldalán mindig jót derülök, mert az ismertebb szerepeinek felsorolása a Família Kft.-vel kezdődik - összesen 33 évig volt a Vígszínháznál, tavaly viszont átment a Nemzeti Színházhoz Vidnyánszky Attilához, erről is kérdezték tegnap este a…..
Bombajó médiahekk volt egy kamu légitársaságról, ami Mátészalkán is fog irodát nyitni, csak sajnos kamu. A mai Metropolban megjelent cikknek egyetlen szerepe van, hogy a köztévé új szitkomját reklámozza. Beszoptuk mi is, beszopta más is. Annak ellenére, hogy a cikkben ilyenek…..
Baribál 2014.08.19 16:00:43
Baribál 2014.08.19 16:01:22
Ha megnéznék ezt  a kisfilmet, talán a H. Péter-féle megélhetési taplók is megértenék, miért nem állunk rokkantparkolóba. Ezt még az olyan szánalmas alakok is felfogják talán, mint azok, akik azzal védekeznek, hogy csak két percre álltak meg. Meg hogy egyébként sincs annyi…..
Baribál 2014.08.12 13:40:26
@ügyfélszolgálatos: Mert a zsaruk is a rokkant helyekre állnak be. Rendszeresen láthatsz ilyet a városban:(
  Az 1901-ben született Walter Elias Disney minden idők legnagyobb hatású animációs filmese, mindannyian az ő meséin nőttünk fel. Érdekes, hogy nem volt túl jó rajzoló, ellenben elképzeléseit mások segítségével messzemenőkig meg tudta valósítani. Egy olyan ember volt, aki…..
Baribál 2014.08.12 09:39:36
@Phteven: Most. Amikor Walt bácsi élt, akkor nem volt az:)
Baribál 2014.08.12 09:59:39
@Phteven: Hangsúlyozom! Walt bácsi korában:)
Hétköznapjainkat itthon, egészen más hangulat jellemzi:)
No Kamu Kim Dotcom: szorul a hurok 2014.08.03 22:22:45
Sokan a világ legnagyobb szellemitulajdon-jogsértőjének tartják a néhai MegaUpload atyját, a playboy életstílusáról elhíresült Kim Dotcomot. A kalóz-mágnás vagyonát azonban egyre több veszély fenyegeti. A milliomos élete 2012-ben vett gyökeres fordulatot, amikor a hatóságok…..
„Számomra valahol félúton vagy egy svábbogár és a szomjúságtól kipállott szám sarkában összegyűlő fehér nyál közt...de a te esetedben, kivételt teszek." - Cyrus Grissom Ki a kedvenc színészed? Nicolas Cage! Igen… volt idő, amikor ezt mondtam, mert ez volt az igazság. De…..
Orbán és Semjén egyre nagyobb befolyást adnak az egyházaknak. Állami iskolákat adnak  át és a megmaradó állami iskolákba is kötelezővé teszik a hit- és erkölcstan oktatást (közben drasztikusan beszűkítették az informatika-oktatást és a gondolkodásra nevelő…..
Baribál 2014.07.31 16:50:04
@Blogger Géza:
Talán a vakolat azért kezdett el potyogni, mert már mozog a fal?
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
A legenda szerint James Cameron a Piranha 2. forgatásán belázasodott, álmában pedig egy lángokból előlépő fémcsontvázat látott. Az élmény nem hagyta nyugodni és egy egész filmet a látomásának szentelt. Az 1984. október 26.-án bemutatott legelső Terminátor-mozi nem egy…..
A TASZ jelenti Kussolj vagy fizess! 2014.07.01 15:27:32
Megér-e másfél milliót Szili Katalin jó hírneve? Az őszödi beszéd ezúttal a szólásszabadság és a közéleti viták miatt került elő...
Baribál 2014.07.02 15:03:47
@turista a saját országában:
"Akkor 1998 óta már az összes fideszes politikus nincstelenül, az utcán vagy hajléktalanszállón tengetné az életét..."

De szép lenne:D
Baribál 2014.07.02 15:06:27
@polyvinyl:
"Nem terjesztheted a nagy nyilvánosság előtt, hogy szerinted Tóth Béla lakatos munkájába bele lehet szarni."

Szerintem meg igen. Ha ez a személyes véleményem, és pláne ha igaz, akkor minden továbbiak nélkül.