Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gigabiga

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogyan a jelenlegi lakónk kiköltözéssel kapcsolatos jelzése, úgy a hirdetés feladásának ötlete is hirtelen jött. A lakás ugyan csak január végén szabadul fel, de úgy gondoltuk, nem árt időben elkezdeni az új bérlő kiválasztásának folyamatát. Ahogy korábban is írtam már, semmiképp nem szerettünk…..
gigabiga 2017.01.01 15:05:25
@Boka1: "visszahívjuk soha" - nesze neked irodalmi nyelv. Te szerencsétlen balfax, te. Persze ezt csak úgy halkan mondom, hogy ne bántsalak meg.
A parlagfűről, amely több százezer allergiás beteg életét keseríti meg, újabban internetes oldalakon és körlevelekben azt terjesztik, hogy nem irtandó gyom, hanem becsülendő gyógynövény. Lássuk a növény „védelmezőinek” fontosabb téziseit, és azt is, hogy mi a valóság: "A parlagfű latin neve:…..
Nyelvvesztés és identitás a mai poszt témája, aminek előzménye, hogy megkértem az országfelelősöket, írják meg, hogyan lehet megőrizni és továbbadni a magyar nyelvet külföldön, milyen a személyes tapasztalatuk. A sorozat első részében max val írását adom közre –…..
gigabiga 2013.10.03 19:35:10
@montroyal: "kicsi melle masoltam de olvashato"
Pici cici másolás? :)))
Bocs, nem bírtam kihagyni.
gigabiga 2013.10.03 20:50:22
@Jesus.Green: Konkrétan velem nem fordult elő, de hallottam már olyantól, aki nem tudta honnan származom, hogy a "Zorbán" már megint a büdös románokat támogatja a "mi adóforintjainkból". Volt pár keresetlen szavam az illetőhöz, ízes magyar káromkodással fűszerezve.
Csodás magyar összetartás...