Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T@m

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az autós néha hülye, rendben van. De hogy annyitra hülye legyen, amennyire a kötelező biztosításokat (vagy kötelező-biztosításokat?) kínáló alkuszportálok nézik, az már túlzás. Az ugye rendben van, hogy a mostanában kommunikáló "Nagy Biztosítási…..
A hónap elején indított ügyfélvadászatban a biztosítást eladó alkuszcégek mindent megígérnek az ügyfélnek, csak váltson. De vajon jól jár-e vele az ügyfél mert sokszor csőbehúzás a mézesmázas szerződés, amit aztán lehet fizetni egy éven keresztül.Ha valaki járt már…..
Nagy az érdeklődés és versenyképesek a kötelezős díjak a hazai piac egyik legmegbízhatóbb biztosítójánál. Eddig több mint 4 millió 100 ezer esetben kértek, kalkuláltak, számoltattak a hazai ügyfelek az október 30-ától kezdődő kötelező váltási kampányban…..
T@m 2009.11.24 16:33:54
@lazlev: van erre egy oldaluk, a kotelezobaratok.hu, ott kereshetsz embereket, és máris lesz :-) Szerintem majd én is váltok, csak még várok a dologgal, nem szeretném elkapkodni.
Az AEGONdirekt.hu összegyűjtötte azokat az akciókat a kötelező biztosító váltással kapcsolatban, amelyeket az internetes ár-összehasonlító kalkulátorok nem, vagy csak részben jelenítenek meg. Ezek az akciók sok esetben még kedvezőbbé tudják tenni a kötelező biztosítás…..
T@m 2009.11.24 00:24:00
@tvakondok: a "csomagtartós" :-) elég jó összeg jön ki így a végére :-) én is náluk fogom kötni, simán megéri. Csak nem értem az alkuszok miért nem foglalkoznak a Genertellel.
T@m 2009.11.24 16:20:32
@tvakondok: Megnéztem, köszi! :-) Te kötöttél náluk? Mert akkor érdekelne a véleményed, hogy milyen ez a "csomagtartós" biztosító.