Regisztráció Blogot indítok
Adatok
producer

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keith Caputo, a Life Of Agony énekese Twitterén jelentette be, hogy nővé válik. Ezzel együtt már mint nő utal magára, illetve a Twitterén is mint Keith Mina jelenik meg. A Life Of Agony jelenleg búcsúturnéját tartja, egy rajongói kérdésre pedig Caputo azt válaszolta, hogy a nővé…..
producer 2011.07.16 09:57:32
@Goompah: üszkös csonkok? Tudtommal itt valami nemiséggel kapcsolatos dologról van szó.. Amúgy a hozzászólásoddal igazolod az általad cáfolt tételt szvsz, de mindegy. A LOA jó zene és ezen nem változtat az sem, hogy a csávó mostantól boxeralsó helyett tangát hord
Képgyár Ismét hazudott az Index 2011.06.30 09:03:00
Szőcs Géza kulturális államtitkár nyílt levelet írt, amelyben hazugsággal vádolja lapunkat, továbbá azzal, hogy bizonyos érdekkörök irányítanak minket. Mindez nem túl izgalmas, a nehéz helyzetet magyarázó politikusok jellemző reakcióját látjuk. Ami miatt mégis érdekes a…..
A nyelv gyönyörű árnyalatai a gyökereimben élnek. (Schmitt Pál)Hiába szomorú Sólyom László exelnök és ikertestvére, Marcelo Lippi olasz szövetségi kapitány, Cannavaro már nem lesz gyorsabb, és az is tuti, hogy a Magyar Köztársaság új elnöke a szandálos-zoknis-öltönyös…..
Élőben az MTV-ből Rokiparkolók 2009.10.29 07:04:00
Aszongya az intranet, hogy figyeljünk egymásra! "Rengeteg riportunk szól olyan emberekről, akik nem törődnek azzal, hogy „szükségleteik szerint segítsék a fogyatékossággal élő személyek szabad mozgását” (20. cikkely, Mozgásszabadság). Kérünk Benneteket,…..