Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SWExile

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már úgyis minden filmrajongó fel van izgulva a Prometheustól, arra gondoltam, összeszedem a filmtörténelem legfontosabb természettudományos fikcióit, melyek valamilyen módon hozzájárultak a műfaj fejlődéséhez, és fontos építőelemnek számítanak a sci-fi templomában. A…..
Minden zenésznek van példaképe, aki nagy hatással volt munkásságára és stílusának kialakulására. Ebből kifolyólag előfordulnak olyan esetek, amikor egy már befutott vagy épp a siker kapujában álló előadó szerzeményéről kiderül, hogy ez bizony csak egy csúnya lopás. A…..
SWExile 2012.06.10 09:55:48
@kte: Ezzel igazából nem tudom mit akartál, mert az egy eredeti szerzőt feltüntetett feldolgozás. Az hogy egy rajongó által készített videóban ezt nem tüntették fel az nem jelent semmit, itt van előttem az eredeti cd és hidd el, hogy azon rajta van. Egyébként meg, amikor koncerteznek gyakran előveszik ezt a számot és közönséggel játszatják el.
És lám még koncerten is megemlítik kié az eredeti:
www.youtube.com/watch?v=jqlpK4UAANY
SWExile 2012.06.10 10:07:27
Egyébként meg minden hasonló jellegű cikknél felszokott tűnni ez a videó úgyhogy mivel még nem volt ezért most beteszem én:

www.youtube.com/watch?v=5pidokakU4I

Ezek után szerintem felesleges lopós és nem lopós zenekarokról írni. Hasonló stílusoknál úgyis elő elő fog kerülni hasonló hangzás vagy dallam akár tudatosan akár nem.
Filmdroid TOP 10 mozis fegyverek 2012.01.21 17:30:00
Különleges lesz a mai TOP 10 rovatunk ugyanis ForgerON kollega ötlete alapján összefogtunk és ketten összeszedtük a filmes világ legemlékezetesebb fegyvereit. Se szeri se száma a fegyvereknek, amik felbukkantak a filmekben. Kardok, pisztolyok, lézerfegyverek. Arra vállalkoztunk, hogy a…..
SWExile 2012.01.22 00:08:28
@Goddamn90s:
A fénykard színe attól függ milyen kristályt raksz bele. A KoTOR nevű játékban 4 alap szín volt:
kék: Jedi Guardian, ők a kardforgatásban jeleskednek
zöld: Jedi Consuler, akik erőt a legmagasabb fokon tudják használni
sárga: Jedi Sentinel, ők pedig egyéb képességekben kitűnöek, mint felderítés, computer használat, ilyesmi
Vörös: természetesen Sith-eké

Ezeken kívül pedig valóban voltak különleges színek, mint az ezüst, narancs, cián stb.
Amikor Ördög Nóra Grace Jones-jelmezben jelent meg az X-Faktor színpadán szombat este, már tudtam, hogy kiváló kis műsor elé nézünk, hát még akkor milyen gyermeki öröm töltötte el szívemet, amikor a narancssárga úszósapkára (ő mondta, nem én) hajazó, testhezálló ruhában…..
SWExile 2011.10.31 18:36:29
Egy kis példa:

www.youtube.com/watch?v=joEkvVF_vSs&feature=related

Vajon 20 évvel ezelőtt abban a clubban hányan gondolták, hogy az a 3 gyerek több lemezt fog eladni, mint a világon az összes megafaktoros együttvéve, anélkül, hogy bármelyiken is valaha elindultak volna.
SWExile 2011.11.01 00:51:39
@jonatanxx: Barátom ez kb 2-3 óra intenzív gitározás, éneklés/üvöltés és ugrálás után lett így előadva. Sztem megüti az X-faktor szintet:)

www.youtube.com/watch?v=WeQTgpTij9Y
Az MTV-székház ostromának szervezői idén is megrendezik október 23-ai hagyományőrző felvonulásukat. Aki szeretne becsatlakozni a gyújtogató-rongáló menetbe, azt a szervezők szeretettel várják 18:00-kor a Szabadság térre. A program: 18:00 Gyújtó hangú nyitóbeszéd, Baló…..
Pár hónapja, amikor először raktam be fotót a CNR Changchun gyár Iránba, a Mashadban tervezett új villamosüzemre, akkor nem csak én, hanem többen is azt gondolták a kommentelők közül, hogy a kocsi tényleg jól néz ki.  A háttérben az rendes peronfal vagy csak…..
B-oldal TOP20 Beatles 1963-1970 2010.12.08 07:00:00
“Minden idők legtúlértékeltebb együttese” - halljuk a marginális, ám annál dühösebb kinyilatkoztatást a Beatlesről; mellé ellenpólusként valami zseniális kétalbumos, de méltánytalanul háttérbe szorított bandát a 60-as évekből. Mert amazok Lennonéknál…..
Egy napja nem jut eszembe, melyik színészről szól az a magyar nyelvű four to the floor szám, amit 1-1 rádióban elkapok. Semmi különös nem történik benne, de benne van a név, úgyhogy sláger lett. Az elsőnek, aki kapásból tudja mondani, hogy mi az, kösz. (Soerii & Poolek -…..
Harmadik összeállításunk immár több, mint 20 évvel ezelőttre tekint vissza. Célja, hogy a '80-as évekről ne csak az ABBA, vagy a Boney M jusson eszünkbe. A listát különösen azoknak ajánlom, akik szerint az SF rövidítés San Franciscót takar. Star Trek rajongók…..
A Predator után az Alien is kap egy újabb filmet, a savas vérű űrlényt Ridley Scott, az első rész rendezője fogja elhozni ismét a mozikba, méghozzá 3D-ben. A forgatókönyvön legutóbb a Lost egyik atyja, Damon Lindelof dolgozott és tudni lehet, hogy a sztori az első felvonás előtt…..
Elindult az argentin bajnokság az ottani kemény, tizenakárhányfokos télben. Első és legfontosabb megjegyzés, hogy a Sport Klub kapja be, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy levették a bajnokikat a műsorról és inkább a brazil pontvadászatot favorizálják. A bajnokság elején mindenki…..
B-oldal TOP5 sétálós klip EVÖR 2010.08.03 07:49:00
A klipkészítésben legalább annyi klisé van, mint a "normál" filmszakmában, így nem csoda, hogy minden ősszel érkezik egy-egy mélabús, "elhagyott a szerelmem, esőben szomorkodom"-típusú klip, majd tavasszal megérkeznek az "együtt bulizunk a szobában,…..
Kedves Terror blog!   Örülök, hogy megtaláltalak titeket, remélem tudtok segíteni. 16 éves lány vagyok,gimnáziumba járok.   Első munkahelyemen töltöm az időmet idén nyáron diákmunka kertében. Persze már tavaly is dolgoztam, de csak kisegítettem egy rokonunknál, szóval…..
A németek a modernkori futball egyik legkomolyabb vb-teljesítményt mutatták be tegnap, és éppen igaz, hogy a kontrajátékuk emeli őket a Dél-Afrikában látott válogatottak fölé, de azt is látni kell, hogy mind az angolok, mind az argentinok ellen már az első perctől kezdve…..
SWExile 2010.07.04 20:38:16
@TroppauerHümér: Ezt most nem értem miért írod nekem, én imádom a németek fociját, igaz akkor is imádtam, amikor mások robot stílusúnak tartották. De nekem a németek inkább valamiféle mesebeli hősök, akiket mindig leírnak (talán néha jogosan is), de akkor is mindig oda pörkölnek a világ orra alá.
Szal nálam igazából a játék lényegtelen, igazából ez már néha valamiféle önigazolás nekem (még ha nem is én érem el az ő sikereiket), hogy kemény munkával és kitartással lehet eredményt elérni.
De a mostani csapatra viszont nem lehet más jelzőt mondani, mint a nagybetűs SZELLEMESSÉG.
SWExile 2010.07.04 22:59:00
@rizla: Jaja SS szint = Super Schön
Amikor egy válogatott egy világbajnoki nyolcaddöntőben 4-1-re ég, 15 perc van hátra a meccsből, és Heskey-ben és a mágikusnak tulajdonított vörös mez erejében bíznak, akkor kurva nagy bajban van az adott ország labdarúgása. Az angol válogatottat a német csak azért nem verte el…..
SWExile 2010.06.27 23:02:10
@stars7726: Mint az a közvetítésben is kiderült Özil másdik generációs bevándorló család gyereke. Világ életében Németo.-ban élt, ott tanult meg német edzőktől németül focizni. És ha meg nézed a kommentemet én is használtam a "vagy" szót, hogy vagy ott született vagy egyik másik szülője német, de még azt a kifejezést is, hogy a játékosaik nagy része.
 Három napnyi érdektelen szenvedés után (mégis milyen világbajnokság az, ahol a legjobban ezidáig a német csapat teljesített..), végre felpezsdül az élet, pályára lép a világbajnoki címvédő, megmentve ezzel milliók labdarúgásba vetett hitét. Első ellenfélként a…..
SWExile 2010.06.15 00:26:20
@zoliie777: Először is a gúnyolódó megjegyzéseket a poszt címe generálta.

Másrészről ez a lefocizás erősen sántít, inkább örüljetek a döntetlennek, mert szerencsétekre Paraguay ebben a csoportban a legnehezebb ellenfeletek, így még tovább tudjátok magatok szenvedni.

Harmadrészt pedig ne hangoztasd a tudatlanságodat, mert bár Paraguay meglepetésre megverte Brazíliát, a csoportjában csak harmadik lett éppen a csoportelső brazilok és Chile mögött.
Átmozgatjuk a karácsonyi hedóniától köszvényes tagjaink, és pironkodva hessegetjük a Bundesliga mappát lassan teljesen ellepő porcicákat, hogy számot tudjunk adni az Úr színe előtt a téli mozgolódásról, azon belül is első körben a Bayern München, mint őszi bajnok háza…..
Ma már hihetetlen, de a jégkorongkapusok hosszú évtizedekig fejvédő nélkül álltak a kapuban. Alapos írásunkban részletesen végigvesszük-megvilágítjuk azokat a stációkat, amelyeken keresztül kialakult a mai rostélyos sisak. Sok kép és videó.A hokitörténelem első…..
Új taktikai formációt vert bele a fejünkbe a Glasgow Rangers, valahogy mégsem érezzük úgy, hogy ezért köszönet járna nekik, sokkal szívesebben vernénk az egész bagázst félholtra egy stoplikkal töltött birkagyomorral. A cél és az eszköz, ugyebár, a skótoktól ugyanis annyit…..
Kicsit megkéstünk vele önhibánkon kívül, cserébe első kvízünk eredményhirdetése mindjárt rendhagyó is lesz, hiszen három győztesünk is van. Na, nem azért, mert egyszerre küldték be a tökéletes megfejtést, mint ahogy a Reyes-féle képrejtvénynél az első két hozzászóló,…..