Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogyisvanez?

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Citrom Autósiskola ajánlata szerint Peri mindenestül 100ezer forintért megkaphatta volna a jogosítványt. Ám mire eljutott az iskola titkárságára, már egy ettől merőben eltérő szerződést toltak elé. A recepciós szerint még nem volt idejük megváltoztatni a már nem…..
Egyik olvasónk nagy reményekkel iratkozott be a Citrom Autósiskolába, amely azonban lenyúlta a pénzét. Azóta átjelentkezett egy másik autósiskolába, de a Citrom többszöri ígérgetés után sem utalja vissza a befizetett tandíját. A Rendőrség és a Fogyasztóvédelem sem tudott…..
hogyisvanez? 2010.03.11 12:42:45
@erika a másik oldal:

Kedves Erika!

Melyik oldal? Van oldal? Itt pont ez a probléma, hogy olyan ember (Te) alkot vélemyélnyt, aki nem érintett fél, ha Te nem kaptad volna vissza a pénzedet, bizos másként látnád a dolgot, és a "másik oldalon" lennél.

Ha hónapokon kersztül, azt hallanád, "fizetek, csak most ügyvédnél vagyok, most bankban, takonykórban szenvedek, stb..." biztos nem így látnád.

Egyébként névvel írtam a levelem, ami a levél végén fel is van tüntetve, a szerkesztőségnél megvan a nevem, akit érdekel az elkérheti...

Mások pénzéből könnyű befektetni...

Tudod, ha a korrupció ellen küzdene, akkor amit ígér betartaná, és visszafitené a hallgatóknak a pénzt, illetve a gyakorlati oktatást lehetővé tenné az összes hallgatója számára (amit szerződésben vállalt), akik "vakon" megbízva benne előre kifizették a teljes tandíjat.
Úgy látszik a Citrommal nem csak az a baj, hogy akcióval veri át a tanulóit. GR 2 hónap után megunta, hogy oktatóra várjon és átiratkozott máshova, ám hiába kérte vissza a gyakorlati oktatásért befizetett pénzt, azt 4 hónapja nem kapta meg. A szerződés 8 napról szól, ez már…..