Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bluesrider

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepetéskoncertet ad csütörtök este Párizsban a Rolling Stones, amelyre a délelőtt meghirdetett 350 jegyet - alig 15 euróért - néhány perc alatt elkapkodták. Az interneten szerdán terjedt el az a hír, hogy a Rolling Stones csütörtökön egy kis párizsi klubban, a 700 férőhelyes…..
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
A Rolling Stones ugye idén ünnepli fennállásának ötvenedik évfordulóját, és - valljuk be - elkerülhetetlen volt ebből kifolyólag egy best of válogatás kiadása. A novemberben megjelenő lemez a GRRR! címet kapta és két új szerzemény is szerepel rajta, amit a zenekar egy párizsi…..
Karácsony János, Presser Gábor, Solti János és Somló Tamás szerdai Közlekedési Múzeumban rendezett sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az LGT a Papp László Budapest Sportarénaszínpadán ad koncertet 2013. február 15-én. A zenekar közel 30 éve nem lépett fel…..
A homoszexuális, buzulós és a lövöldözős rész miatt nem mehetett adásba a Class FM-en a Torrente 4 rádiós szpotja a forgalmazócéghez közelálló munkatárs szerint. A rádió szerkesztője nem nyilatkozott a témában az Indexnek. Itt hallgatható meg a szpot Csuja Imre és Stohl…..
Bluesrider 2012.04.16 20:00:10
Android Húsvéti androidfestés 2012.04.09 10:16:00
 Idén a hazai androidos népművészeket is megihlette a húsvét. Az instagramosított képeket Odutól kaptuk, aki már máskor is készített nekünk illusztrációt. Sok locsolót és piros (vagy a képen láthatókhoz hasonló) tojást kívánunk!..
Bluesrider 2012.04.09 19:47:37
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..
A fradista Rósa Dénes a diósgyőri győzelem után eufóriában nyilatkozott. Má' bocsánat.Diósgyőr-Ferencváros 2-3..
Bluesrider 2011.11.29 21:26:47
Tegnap megírtuk, hogy egy orosz televízió hírolvasója jó nagy marhaságot követett el élő adásban, és pont akkor mutatta fel középső ujját, amikor éppen Barack Obama nevét olvasta fel, mert azt hitte, a kollégák elindították az aktuális bejátszást, és már nincs képernyőn.…..
Csoroghat a nyála annak a vállalati dolgozónak, aki ahhoz szokott hozzá, hogy a céges bulira a főnök az Irigy Hónaljmirigy valamelyik darabját, esetleg egy levitézlett valóságsószereplőt hív meg, aki, ha nagyon szerencsénk van, belehány a személyzetis Marika ritiküljébe, mert…..
  Ön mit tenne ha motorozás közben, a saját sávjában akarnák halálra gázolni egy három tonnás amerikai pick-uppal? A videón magát filmező motoros és utasa valószínűleg mit sem sejtve suhant az országúton, mielőtt váratlanul felbukkant a gyilkos autós. Hogy végül nem…..
addict 50 év igazságtalanság 2011.07.11 10:00:00
Idén 50 éves a világ legnagyobb független ember jogi szervezete, az Amnesty International. Az 1961-ben indult egyéni kezdeményezés Peter Benenson, angol ügyvéd nevéhez fűződik, aki ekkor írta meg az „Elfelejtett foglyok” című cikkét az angol „Observer”…..
A mai napra öregmerci szerelgetést terveztem. Aztán öcsém hívott reggel, hogy tudok-e róla, hogy a hétvégi Mercedes-csillagtúra rajtja ma délelőtt van a Roosevelt Széchenyi téren (nem is tudom, átnevezték már?), mert éppen most voltak bent náluk a reggeli műsorban a szervezők.…..
Lángoló Gitárok Élt 33 évet 2011.02.12 15:00:00
Hobo Blues Band-búcsúkoncert @ 2011.02.11.Amikor a Hobo Blues Band tagjai utolsó előtti koncertjükön meghajoltak, és lementek a színpadról, Póka Egon még odaszólt a közönségnek: „Gyertek el holnap is! Mi mindennap itt játszunk!” És bár ez tényleg vicces volt, valahogy…..
Az RTL Klub tehetségkutatójának harmadik szezonjára változik a zsűri öszetétele: neveket február közepén, végén mond a csatorna. Nézettségi sikerrel ment a Csillag születik első két évadja, de biztosan lesz változás a zsűri összetételében a várhatóan márciusban…..
Bármilyen furcsa is, de az AC/DC Let There Be Rock című koncertfilmjét még hivatalosan nem adták ki DVD-n, csak VHS-en lehetett kapni annak idején, azt is leginkább Nyugat-Európában. Idén januárra viszont már tervezték az újrakiadást, de elmaradt, lesz viszont helyette június,…..
Megkezdték a siófoki nagystrand felújítását, a művelet négy vendéglátó egység elbontásával kezdődött - az indoklás szerint ezek nem illettek a strand új profiljába, emellett gyakori zajproblémákat okoztak, írja a Turizmus Online. A Coke Club épülete megmaradt, de jövőbeni…..
Jerry Lee Lewis @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.31. Budapestre érkezett a modern orvostudomány legnagyobb nyitott kérdése, Jerry Lee Lewis 1.0-ás Rock And Roll sztár, az egyetlen élő embert, akinek a duettlemezén Mick Jagger is megszeppent kisinasnak tűnik. Vannak olyan…..
  Valószínűleg az ország legtöbbet pályázó hobbimotorosai közé tartozom. Évente nagyjából negyven pályanap, több ezer pályakilométer.   Aki fejlődni akar, sokat esik. Én is gyorsan akarok menni, ennek ellenére 2005. óta nem bukfenceztem. Illetve, ha egészen precíz…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
Akárcsak a hagyományos tanintézményekben, a magyarországi műanyagpályás síiskolákban is megkezdődik szeptember elején a tanév. A különbség csupán annyi, hogy nem 1-jén, hanem néhány nappal később indul a tanítás. Na, de miért jó, ha az ember gyereke már jóval az igazi…..
Pár napja az egész világot bejárta az a Rolling Stones feloszlásáról szóló hír, ami most úgy néz ki csak kacsa volt. Egész pontosan arról írt a The Sun nevű brit bulvárlap, hogy jövőre világ körüli turnéra indul a veterán rockcsapat, majd azután végleg leteszik a lantot,…..
A Sport TV belehúzott a jóba, mert Magyarországon nyalni tudni kell, de az azért mindenképp újdonság, ahogy a jövő heti svéd-magyar meccs, és így az egész Eb-selejtezősorozat felvezetését elképzelik. Nemes egyszerűséggel ugyanis azt mutatják majd, ahogy Orbán Viktor egy órán…..