Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wyctim

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, a hír kacsa, azonban érdemes átgondolni, mit jelent egy ilyen megkötés pl. a Dropboxhoz hasonló cégeknek. A hír hoax gyanús, és mi is bedőltünk neki eszköz hiányában. A Dropbox nem volt eddig a Mac App Store-ban, valószínűleg azért, ami alább olvasható. Pár napja…..
Tegnap reggel az országban elsőként írtuk meg a pletykát, hogy rövidesen megérkezhet Magyarországra az iTunes Music Store, aztán este újra megnyertük a hírversenyt, amikor arról számoltunk be, hogy elérhetővé vált az online bolt.De nem állunk meg: ma délután fél négy körül…..
wyctim 2011.09.29 15:10:16
@kikibacsi:
1. Ping egy social network a zenékre. Kb. mint a twitter, követhetsz másokat (meg előadókat) és látod ki mit vett, lájkol stb.

2. 256-os AAC.
wyctim 2011.09.29 15:28:42
@kikibacsi: Elvileg picivel jobb.
Egy tök jó kis funkcióra akadtam Lionban. Várjatok: el tudom én képzelni, hogy ez az első OS X óta benne van mindegyikben, de nekem csak most tűnt fel, ezért most osztom meg veletek. Szóval van egy videó vagy audiofájlotok, amit szeretnétek valamilyen i-eszközre másolni, de nem…..
Az iOS 4.0-val ugye az iPhone 3G egy kibírhatatlan lassú teknősbéka lett, aztán az Apple sokat javított a helyzeten a 4.1-gyel. Most pedig az a legfrissebb hír, hogy a 4.2 még gyorsabbá varázsolja párszor már bizonyára falhoz vágott telefont.Az örömteli hírre a 4.2 Golden Master…..
Érdekes bejegyzés olvasható Sachin Agarwal, a Posterous cég igazgatójának blogján. A férfi egy Gizmodón olvasható kommentre reagál, amiben egy olvasó megkérdezi, miért nem frissül az Apple Remote appja, ami 2009 novemberében kapta az utolsó update-et, vagyis még az iOS4-re sem…..
Ennél egyszerűbb már tényleg nem lehet az amerikai törvények szerint immár legális jailbreak, egyszerűen megnyitunk egy weboldalt az iPhone Safarijában, végignézünk pár töltősávot, és újraindítás, kábel, külön gép nélkül megvan a feltörés. Hol vannak már a custom…..
Steve Ballmer bejelentette, hogy év végéig egy rakás Windows 7-es tablet kerül piacra. A Microsoft állítólag több partnerrel is együttműködik a kütyük kifejlesztésében, így a Dellel, az Asussal, a Sonyval és a Toshibával.Jól látjátok, a HP már nincs a listán, pedig korábban…..
Appleblog iPhone vs. Android 3:1 2010.06.07 13:25:00
A fenti arányszám természetesen nem a lőtt gólok arányát mutatja, nem is arra utal, hogy az iPhone háromszor jobb, mint Androidos társai (valójában legalább negyvenkilencszer), egy egyesült államokbeli felmérés szerint a piaci részesedés aránya ez. Háromszor annyian használnak…..
wyctim 2010.06.07 14:16:54
wyctim 2010.06.07 14:17:36
Appleblog Van Flash az iPhone-on 2010.05.26 17:43:00
Nem tudom, most csak én maradtam-e le ennyire, mert az alkalmazás március óta elérhető, legalábbis a US Store-ban - mindenesetre a Cloud Browse nevű csoda egy flash-t megjelenítő böngésző iPhone-ra.A készítők részéről a "Cloud Browse" elnevezést beválaszthatnánk az…..
wyctim 2010.05.26 19:35:12
Megmondom őszintén, egyre terhesebb, amit az iTunes művel, amikor beindul a Sync: normálisan ennek úgy kéne kinéznie, hogy kapcsolódás után észrevétlenül, másodpercek alatt összesimul az iPhone-nal, ezzel szemben az alkalmazás minden alkalommal az előtérbe ugrik, beindul a…..
Őszintén szólva erősen kétlem, hogy a fényképen, ami körbejárta a netet, valóban az új iPhone látható. Ugyanúgy bizalmatlan vagyok a videókkal szemben is. Gyanús a forma, a mobil felbukkanásának körülménye, a sztori, az ügyetlen, felosztott oldalsó fémkeret, a hátlap…..
wyctim 2010.04.19 16:56:03
A Yamm készített egy összefoglalót a hazai twitterezési szokásokról. A legfontosabb adat, hogy érzékelhetően berobbanását éli a szolgáltatás Magyarországon. Míg egy éve kb 5000 (más számítások szerint kb 3000) regisztrált magyar twitterező lehetett, addig mára számuk…..
Hatalmas háború indult meg az év elején két rivális amerikai webes szolgáltatás között. Mindkettő nagyjából ugyanazt tudja. A vérre menő versengést pedig a Twitter mindent vivő közösségi platformmá erősödése, és az okostelefonok terjedése, az Android platform és az iPhone…..
Alapvetően odavagyok ezért a hatalmas, sima üvegfelületért, a többujjas gesztusért, olyan nekem a laptopom touchpadje, mint Kiszel Tündének a saját szemöldöke: képtelen lennék nélküle élni. Néha viszont sajnos elszaródik. Előfordul például, hogy váratlanul megfeledkezik a…..
Ne menjünk el szó nélkül a tegnapi hír mellett, miszerint az Apple kidobta az AppStore-ból a wifi-detektálást tartalmazó alkalmazásokat. Korábban beengedték ezeket az appokat, de most valamiért úgy döntöttek, hogy inkább mégsem szabad wifi-detektálással operáló alkalmazást…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
wyctim 2009.09.24 15:43:54
Egy kapcsolat általában akkor szokott szélsőségesen elmérgesedni, amikor a felek elkezdik kibeszélni ismerőseiknek problémáikat. Amikor a pasi nőjét idézi a haveroknak, hogy bizonyítsa, az mekkora egy ribanc, a csaj meg a barátnőknek magyaráz arról, hogy embere egy puha pöcsű…..
wyctim 2009.09.19 18:08:33
Tudjuk, hogy a motorháztető alatt mindent megbütyköl az Apple, az új operációs rendszer okosabb lesz, gyorsabb, stabilabb, a hivatalos közlemények szerint azonban a dizájnhoz nem nyúlnak. Egy ideje viszont tudjuk, hogy ez nem igaz, hiszen kikerült már egy-két olyan fotó a Snow…..
Kábé egy éve van csetalkalmazás a Facebookon, úgyhogy elvileg a több mint 100 ezer magyar facebooker használhatná is ezt az alkalmazást. Főleg, hogy újabban már szűrni is lehet, hogy mely Facebook-ismerőseink láthassák csetstátuszunkat: vagyis, hogy online vagyunk-e.Mitől…..
wyctim 2009.05.12 17:38:58
@ladislaus: Én meguntam, hogy szólni kell mindenkinek, hogy ganézza ki a géped, mert 5 percenként jön tőle valami baromság. Ha letiltom, akkor az a baj. Inkább hagyom az egész MSN-t a fenébe, egyébként is vannak vele egyéb személyes problémáim. :)
Az Apple lényegében elismerte, hogy az eddig nyilvánossá vált hibáknál is több a baj a fehér MacBookok burkolatával. Korábban tudtunk ugye a sárgásodásról, meg arról, hogy a topcase időnként megreped. Most viszont az Apple bejelentette, hogy márciustól térítésmentesen…..
Appleblog Itt a Safari 4 bétája 2009.02.24 16:38:00
Megjelent a Safari 4, az Apple régóta várt új böngészőjének public bétája. Már letölthető a cupertinóiak honlapjáról. Az új böngésző állítólag Mac OS X-en és Windowson is 4.2-szer gyorsabban futtatja a JavaScript parancsokat, és jobb HTML oldalbetöltést kínál az…..
wyctim 2009.02.25 02:28:03
Első körben szép és tetszik az új verzió, de ne felejtsük el, hogy még egy erősen béta állapotú szoftverről van szó :)

Az alábbi hiányolt fícsörök nagy részét kis gányolással vissza lehet hozni:

- Kérem vissza a régi címsorban lévő töltésjelzőt, az a kis indicator semmi.
- A szifonról nyúlt reload gomb a telefonon oké, itt viszont csak elvész, tudom én, hogy minimalizmus, de akkor is, egy plusz gomb a toolbarra nem a világ vége.
- A fejlécben lévő fülek tetszenek, de ne legyen egy tab 500 pixel széles, mikor 2-3 oldal van csak nyitva, csúnya.
- Szintén a tabbarhoz kapcsolódóan, legyen az egész fül ráncigálható, ne nekem kelljen egy 20x20-as gombot keresnem az egérrel, ha húzgálni akarok egy tabot.
- Akarom vissza a duplaklikkre nyíló új tabot.
- Tűnjön már el az az alsó állapotsor, a Chrome-ban ezt olyan szépen megoldotta a Google. (tudom, ki lehet kapcsolni, de úgy megint nem jó, mert nem látom mi történik)

Itt pedig pár Terminal command Mac-eseknek:

Régi kék töltősáv (mellékhatások: eltűnik a reload gomb és egy csúnya indicator lesz a füleken)
defaults write com.apple.Safari DebugSafari4IncludeToolbarRedesign -bool NO
majd
defaults write com.apple.Safari DebugSafari4LoadProgressStyle -bool NO

Régi tabbar:
defaults write com.apple.Safari DebugSafari4TabBarIsOnTop -bool NO

CoverFlow letiltása:
defaults write com.apple.Safari DebugSafari4IncludeFlowViewInBookmarksView -bool NO

Top Sites letiltása:
defaults write com.apple.Safari DebugSafari4IncludeTopSites -bool NO

Én pedig itt írtam róla :)
www.wyctim.com/az-apple-megint-megcsinalta-safari-4-beta/
Alig fél éve mutatta be a Google új favikonját. Akkor maga az alelnök, Marissa Mayer magyarázta a bizonyítványt. Sokan ugyanis nem értették, hogy miért kellett egy jellegtelen kék favikonra cserélni a régi beváltat. Valószínűleg a Google-nál érzékelték a negatív…..
Bigyóblog Élőben a MacWorldről 2009.01.06 18:07:00
Nézzük, mit jelentenek be az utolsó MacWorldről. Ma a Macekről lesz szó és három újdonságot mutatnak be. De előtte még néhány számmal próbálják bámulatba ejteni a közönséget: tavaly 9,7 millió Macet adtak el, vagyis kétszer olyan gyorsan nőttek, mint a piac többi…..
wyctim 2009.01.06 18:31:02
Appleblog Nem értem az iPhone-om 2008.12.26 14:22:00
Lassan túltettem magam azon, hogy a Macbookom sleepben is feltölti az iPhone-t, pedig elvileg nem kellene neki. Az ismerőseimnek sincs meg ez a ficsör, sőt, legutóbb a Toshiba mutatta be, mint új technológiát. Ezek szerint az én laptopom úgy hibás, ahogy azok forradalmiak.A másik…..
Felsorolás következik, néhány olyan alkalmazást mutatok be, amiket szerintem érdemes letölteni az Apple online boltjából. Ha nektek eszetekbe jut még olyan, amit ti használtok, és ajánlanátok másnak is, írjátok meg, és készítek belőle egy második listát. A második listához…..