Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztyuee

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
de Sade márki Best of the plebs II 2010.03.23 12:00:00
Mikrobi · 2010.02.10. 22:43:13 Rohadt szemétláda Szeptim 2010.02.11. 00:30:53 A legművészibb dolog, amit valaha olvastam. Mindjárt ráélvezek a monitorra.  Gatinho 2010.02.11. 06:56:26 Hát ez elég fos... :) Disznó Úr 2010.02.11. 09:05:37 Véletlenül tévedtem…..
sztyuee 2010.03.23 22:44:42
@de Sade márki: Mikor lesz újra olyan Márkisan beteges poszt? Vagy mostanában mellőzöd a korházakat és iskolákat ?:D
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/13 Subject: Felkelő Nap autóshétvége To: klubtatsu@klubtatsu.hu   Sziasztok!   A Klubotok által szervezett japánautós hétvégével kapcsolatban érdeklődöm. Nekem egy négy éves 3-as Mazdám van, a neve SZAR - de csak a rendszám miatt ami…..
2009 álmos év volt a hazai közösségi szájtok és az online média számára is. Nagyon nagy változások nem történtek. És ha azt gondoljuk, hogy ez a válságnak köszönhető, tévedünk. A hírszájtok szinte semmit nem csináltak az előző évben, ami kijelölt volna egy olyan…..
sztyuee 2010.01.08 16:22:19
@tommybravo: Bocsi, de szerintem @web0.1 nem ezt akarta mondani. Az, hogy be kell magoldnod, és azt kell visszaadnod kiöli az emberekböl a kreativitást. Az, hogy egy problémára csak egy megoldást, és egy uton haladva fogadnak el... nah ez itt a gond.
Ha nem úgy csinálod mint a tanár, akkor buktad...
Bigyóblog Öt perc a Nexus One-nal 2010.01.08 10:38:00
Csörgött a telefon, egy eltorzított férfi vagy női hang szólt bele, hogy ha meg akarom nézni "A" mobilt, akkor menjek ide és ide, és öt percre a kezembe foghatom és kipróbálhatom. Fotót és videót nem készíthetek. Igent mondtam, belebújtam 007-es jamesbond-ruhámba és…..
sztyuee 2010.01.08 12:27:02
@phaidros: Nem hinném hogy HTC ki szeretné adni, mist saját telefon... Nézd meg pl mi lett Xperia1-el. Htc-vel gyártatta a Sony, és bumm, valahogy elöbb érkezett a Touch Pro, mert az Xperianak hirtelen gondjai lettek.
Egyébként én a Pro verzióra leszek kiváncsi, állitolag abban lesz hw keyboard :)
MacGruber tulajdonképpen a MacGyver paródiája, a Saturday Night Live showban láthatták a nézők a rövid kis videókat, majd a 43. Super Bowl alatt leadtak egy Pepsi reklámot a figurával. A reklám hatalmas siker volt, fel is merült azonnal a mozifilm ötlete, nem is tököltek sokat,…..
sztyuee 2010.01.07 13:29:57
@Tom Keller: Igen, a mustangos ha jól emlékszem. De épp az lenne a poén, hogy nem "hivatalosan is" kicserélik a föszerelőt, hanem mondjuk az öreg Hoffot rángatják vissza Devonék a kajmán szigetekröl.
Esetleg P.I Magnum Tom Szelektel? :) Higgins szerepében tökéletes lenne Jet Le !
sztyuee 2010.01.07 13:33:59
@Tom Keller: Esetleg magyar vonatkozásban egy "Szomszédok - A válság" egész estés mozit tudnék elképzelni, ahol Lenke nénit visszarángatják a nyugdijjalotthonból, mert csödközeli helyzetbe került az ABC. Persze Taki bácsi is veletartana, megszervezni az új taxisblokádot.
sztyuee 2010.01.07 14:28:49
@Tom Keller: Kutya úrat simán el tudom képzelni, mint a Gazdagréti Underground ellenállás tábornokát :D
Mindenki másképp csinálja. Van, aki lassan, szakaszosan, van, aki fülrepesztő sikolyokkal, van, aki szolidan, alig hallható nyögésekkel, és van, aki egészen őrült módon zakatolva. Sokan sokfélék vagyunk. Épp ezt az egyszerű ényt használta fel a Durex kínai ügynöksége egy…..
A főnököm alapjában véve jó fej, egy álom főnök, engedékeny, nagyvonalú, jókat lehet vele bulizni, tényleg a tökéletes főnök, minden beosztottja nagyon kedveli. Szeretem a munkahelyem, nagyon jó itt dolgozni, a munka is érdekes és a munkatársak is nagyon jó fejek.   Volt…..
A konzervatív újságíró szerint elfáradt és Fidesz-párti volt a nemzet elnökének beszéde. Mi most szavazásra bocsátanánk, mire gondolhatott, amikor az évnyitójában "politikai újrakezdésről" beszélt. Az egyéb javaslatokat a kommentekben várjuk...
de Sade márki Vox populi 2010.01.03 19:06:00
Látom, egyszerre vagy zseni és mocskos plagizáló, perverz és szókimondó, elmebeteg és briliáns, istenkáromló és vakmerő, mondja egy barátném a kocsmában. Aham, válaszolok a pohár forraltbor gőze mögül, milyen jó, hogy ez így mind szépen kiderült rólam egyszerre. És?,…..
Varánusz Dániel-csőre töltve 2009.12.14 08:00:00
Ma este minden kiderül. Holnaptól nincs több felfokozott izgalom, se ropi tördelő, szőnyegre morzsázós kézremegés. Csak a tény van: BugyiTúró Cerkahegyező megnősül. Vagy nem. De ez legalább tuti. Sixx posztjából kiindulva korántsem biztos, Dániel beváltja választottjai…..
Sose gondoltuk volna, hogy Havas Henriknek még osztunk majd lapot, de ez itt simán az év interjúja. A puffogó párnaember valami hihetetlenül betalált! Végre valaki megkérdezi azt ami mindenki fejében megfordul amikor meglátja Szabó Patríciát, ezt a teljesen átlagos kinézetű nőt,…..
Nem tudom, hogy T-csoport anyaországbeli tagjai is ilyen virtuózak kommunikáció terén, mint a magyar leányvállalat, de minden esetre most biztos nagyon büszkék a magyar T-Mobile kríziskezelési módszereire. Az egy dolog, hogy lehal az egész hálózat fél napra, kétségtelenül kínos…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Kedves Munkahelyi Terror!   19 évesen, az első komolyabb munkahelyemen találkoztam a munkahelyi szexuális zaklatással. Irodai munka volt, egy ismerősöm ajánlott be, korábban ő is dolgozott a cégnél, de egész…..
    Nem tudom a kedves olvasó melyik maffiában van, de itt nálunk a tanyaközpontban azt a csávót, vagy luvnyát, aki a helyi Lukoil benzinkút parkolójában veszi át a zsét, nem azért rúgjuk ki (hetvennél, a viadukton) a cégtől, mert nem jattol le nekünk, hanem azért, mert…..
Subba Vasárnapina: Fenékig! 2009.12.06 10:47:00
 KoktélJägermeisterPezsgőFehérjeturmixVotka ..
de Sade márki Evelyn 2009.12.02 21:24:00
Evelyn annak idején szerfelett sokat vetkőzött nekem a webkamerában, ami teljesen hasznos cselekedet volt részéről, tekintve, hogy isteni mellei voltak. Aztán egy idő után nem tette ezt, mondván, hogy van egy komoly kapcsolata immár. Sebaj, gondoltam, és néha vissza-visszanéztem a…..
Varánusz Félhat 2009.12.01 08:00:00
A csapból is Benkő fene nagy vitézsége folyt tegnap. Kit dugott meg a legszínesebben fingó Faszművész? Editet vagy Andit, Andit vagy Editet? Netán mindkettőt? Nagytotálban, hmmm? Csak itt, csak most, csak nekünk tíz után tizennyolcas karikával? Médiatörténelmi pillanat? Renátó…..
Sokan szeretnek minket! Egyre többen. Egy valaki biztosan - aki beküldte ezt a bájos képet Sarka Katáról - neki köszönhetően pedig egy valaki majd biztosan nem. Hajdú Péter az utóbbi hetekben már mindenfelé magyarázkodott Kata szexképei miatt. Emlékeztek még? Ő csőszködött a…..
Varánusz Anya, mi az a szex? 2009.11.23 14:00:00
Ezt a kérdést kaptam a minap. Öööö… most vezetek, majd otthon megbeszéljük. Aztán elfelejtődött, de az agyamban folyamatosan ott motoszkál, hogy kellene, minél hamarabb kellene erről beszélni, hogy ne innen-onnan szerzett félinformációkból jusson valami hibás…..
sztyuee 2009.11.23 22:57:21
@Gladia Delmarre: Saját tapasztalat, hogy pont a saját korosztályt tartalmazó közösségben nem lehet ilyet tanitani.Magának az iskolás közösségeknek olyan a mentalitása, hogy 10 emberböl 9 kényszert érez arra, hogy elpoénkodja, nevetségessé tegye az ilyen tipusu felvilágositó órákat(saját tapasztalat).Igy az, akit tényleg! érdekelne a téma, és helyre tudna tenni pár dolgot, nem mer figyelni, vagy igazán komolyan átadni magát, kérdezni, érdeklődni, utánnanézni mert "ciki".
Ezért mondtam, hogy szerintem az ilyen tipusu dolgokat egy intimebb közösségben kell megbeszélni, elmondani.
Szerintem sem jó megoldás, ha 8 éves gyerekre ráboritunk minden(ki/mit/hova dug, kinek jó... stb)... szerintem a szülő felelőssége megmutatni az alapot, és biztositani azt, hogy a gyerek magától is utánnanézhessen dolgoknak, ha kedve támad(elérhető helyen lévő könyvek, stb).