Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lyriane

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kálváriám 2016.09.02-án egy csodás pénteki napon kezdődött, munkából hazafelé menet éles bal halánték felől induló fejfájással. Másnapra elzsibbadt az ajkam bal oldala (és én ezen még röhögtem is), de fejfájósan folytattam a kis életem, suliba mentem, takarítottam (már ennek gyanúsnak kellett volna…..
Úgy érzem, idén az eperből kihozom a maximumot. Elég sok születésnap esik erre az időszakra, mindenki epres tortát kap. Ha nem azt kér, akkor is. Ezen a héten a csokoládés-rózsavizes volt a sláger, jövő héten más lesz, egy olyan krémet kísérletezek ki, hogy ihaj:)..
A film, amit egy párhuzamos dimenzióban Neil Gaiman írt és Guillermo del Toro rendezett, avagy ősszel vajon megmutatja-e a Marvel a DC-nek, hogyan kell sötét és komor hangulatot varázsolni könnyedén? Alkotói szerint a mű magasabb szintre emeli a 3D technológiát, a látvány a sztorit szolgálja és…..
Hatalmas köszönet az Index Fórum legjobb topikjának és Modor Gyurinak. Kurtznak is köszönöm a tippeket. Figyelem: ha nem szerepel bármelyik dal a listán, attól az még nem jó. A listát nem befejeztük, csak abbahagytuk - még rengeteg szar zene van (Fekete Pákó, Balázs Pali meg…..
Több tucat játékhőst zsúfolt egy képre egy ismeretlen grafikus – hogy ki, azt nem tudom, mert sajnos a kép eredeti forrását nem tudtam kinyomozni (a képet innen szedtem, de a cirill betűs feliratokból ítélve orosz lehet az elkövető). A karikatúraszerűen megrajzolt karakterek…..